Издирва се-много опасен и .....
Модератори: mitaka7, Общи модератори
26 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
Издирва се-много опасен и .....
Издирва се-много опасен и може би луд!
Та карам си аз към Созопол и точно преди града по завоите виждам в огледалото си светналите фарове на бързо приближаваща се Е36 жълто кабрио със софийска регистрация.Моята съответна реакция беше-една предавка надолу,оборотомера на 5500 об/мин и газ до предела на възможностите на Е34-та в завоите.Но противно на очакванията Е36-та не само не изостана,но и ме следваше все така плътно зад мен готова да ме изяде,въпреки че пътя не му позволяваше.Да ама не в един завой без пряка видимост ме изпревари с вратите напред поради високата си скорост.
Та повече не го видях там за да го поздравя за умелото шофиране и да му кажа ,че си мислех,че по луд от мен и някои познати членове на форума рядко се срещат.

Та карам си аз към Созопол и точно преди града по завоите виждам в огледалото си светналите фарове на бързо приближаваща се Е36 жълто кабрио със софийска регистрация.Моята съответна реакция беше-една предавка надолу,оборотомера на 5500 об/мин и газ до предела на възможностите на Е34-та в завоите.Но противно на очакванията Е36-та не само не изостана,но и ме следваше все така плътно зад мен готова да ме изяде,въпреки че пътя не му позволяваше.Да ама не в един завой без пряка видимост ме изпревари с вратите напред поради високата си скорост.

Та повече не го видях там за да го поздравя за умелото шофиране и да му кажа ,че си мислех,че по луд от мен и някои познати членове на форума рядко се срещат.
Баси!

Тунинго мъ кефи и изпълва душата ми с тиха радост, умиление и неизкореним апломб!
Разработва се нов форум! www.bimmer-bg.com
Re: винаги има по луд ...
535 написа:винаги има по луд ... а на морето и се пие
Абе тоя не ми мяса да е бил пил,ако беше щехме да го търсим в дърветата.Баш си беше злобар.Между другото изглеждаше мъж на възраст- около 50 годишен.
май двигателя ти е за смяна вече Жоре! Говорете с Роската за S-някой си че килата са бая за тоя мотор после да видим с вратите напред или с гъза напред ще изпреварва..аз много злобея да знаеш аз нямаше да спя цяла нощ
днес бях с бравото и пред мене една Е28 524 тд да влиза с вратите напред на един завой и аз
и отзад пушека ме накара да кашлям досега ама ЕБАТИ и лудия трябва да си за да го направиш това нещо на дизелче
след час пушека от ауспуха си остана като мъгла там еби му майката

днес бях с бравото и пред мене една Е28 524 тд да влиза с вратите напред на един завой и аз

mastorpetko написа:grnka написа:пушека от ауспуха си остана като мъгла там еби му майката
щото е бил с чип
Да.

Тунинго мъ кефи и изпълва душата ми с тиха радост, умиление и неизкореним апломб!
- BMW_maniac
- кандидат ентусиаст
-
А дали не е малоумно си бичи некой комплексите и да изпреварва на завой без видимост с вратите напред, а ...... Ми ако някой ме иззлезе из зад завоя.... няма вече да си мери колата с колеги.... поне на тоя свят де...
BMW_maniac написа:А дали не е малоумно си бичи некой комплексите и да изпреварва на завой без видимост с вратите напред, а ...... Ми ако някой ме иззлезе из зад завоя.... няма вече да си мери колата с колеги.... поне на тоя свят де...
а дали не е бързал човека и не е имал нещо спешно /на всеки му се е налагало/

и в действиетелност човека с е34ката просто да е пречил докато си е мислил, че си играе ?
- Nucl3arDru1D
- старши ентусиаст
-
- Кара: е30, е36, e39
- Мечтае да кара: ///M
- Детайли за колата: Nuclear Touring
e39-fan написа:BMW_maniac написа:А дали не е малоумно си бичи некой комплексите и да изпреварва на завой без видимост с вратите напред, а ...... Ми ако някой ме иззлезе из зад завоя.... няма вече да си мери колата с колеги.... поне на тоя свят де...
а дали не е бързал човека и не е имал нещо спешно /на всеки му се е налагало/![]()
![]()
и в действиетелност човека с е34ката просто да е пречил докато си е мислил, че си играе ?
а дали да бързаш оправдава да не неразумен и опасен не само за себе си?

Пичове, старите хора са казали 'Път срок нема'.
Не че аз не ритам педала, ама то е от щуротия, но за мене Шофьор е този, който стига от т.А до т.Б без проблеми, сътресения и излишни емоции за него, спътниците му и другите участници в движението.
П.С. Само да допълня, че преди да взема книжка си псувах нормално като всички останали, сега след 17 години зад геврека, мога да засрамя и най големия простак-селяк-сърбин, ако ме чуе кви ги... даже и все по нови ми идват на акъля...
[/b]
Не че аз не ритам педала, ама то е от щуротия, но за мене Шофьор е този, който стига от т.А до т.Б без проблеми, сътресения и излишни емоции за него, спътниците му и другите участници в движението.
П.С. Само да допълня, че преди да взема книжка си псувах нормално като всички останали, сега след 17 години зад геврека, мога да засрамя и най големия простак-селяк-сърбин, ако ме чуе кви ги... даже и все по нови ми идват на акъля...

- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
grnka написа:днес бях с бравото и пред мене една Е28 524 тд да влиза с вратите напред на един завой и ази отзад пушека ме накара да кашлям досега ама ЕБАТИ и лудия трябва да си за да го направиш това нещо на дизелче
след час пушека от ауспуха си остана като мъгла там еби му майката
Е що бе аз да не съм луд като го поднасям на всеки удобен завой

Който има Шпер знае как е.
То просто ти идва отвътре и нимооо са сдържиш

Бате като тръгне на страни и ми става толкова готино че и давам още повече газ и още и още...
Ако имах бензинова 325.... сигурно щях да излизам и аз нощем с другите да лудея

Nucl3arDru1D написа:e39-fan написа:BMW_maniac написа:А дали не е малоумно си бичи некой комплексите и да изпреварва на завой без видимост с вратите напред, а ...... Ми ако някой ме иззлезе из зад завоя.... няма вече да си мери колата с колеги.... поне на тоя свят де...
а дали не е бързал човека и не е имал нещо спешно /на всеки му се е налагало/![]()
![]()
а дали да бързаш оправдава да не неразумен и опасен не само за себе си?
Всеки си преценява риска... колко е било на колегата да го пусне дори след като е знаел, че е по-бавен ?
само един примерн вариант...
Приятелката ти до теб и се е случило нещо изискващо спешна намеса?! И този пред теб решава да си правите шоу докато на теб в този момент въобще не ти е смешно
Варианти много мога да ти развия ...

e39-fan написа:...Приятелката ти до теб и се е случило нещо изискващо спешна намеса?! И този пред теб решава да си правите шоу докато на теб в този момент въобще не ти е смешно...
Какво искаш да кажеш?
Щото като искат и от мен спешна намеса, и на мен не ми е смешно.
26 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2