е 46 320д буст метър
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
35 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
- gromovich
- младши ентусиаст
-
- Кара: E46
- Мечтае да кара: T-72 само направо и с пълна газ
Re: е 46 320д буст метър
Jordana написа:На всеки един щуцер или маркуч който влиза в колектора може да се сложи тройник и ще работи .Не си забравил да сложиш диафрагмата от приборчето че много трепери стрелката без нея .Какъв е максималния буст при тоя мотор ?
Значи може и да има там разните му щуцери или маркучи които да влизат в колектора, но аз поне не се сешам нито за един. Не знам колега дали не се бъркаш с вакум маркучите, които управляват турбината и егр-а. Там ако се сложи тройник не съм убеден, че ще показва коректно.
Иначе не съм слагал никава диафрагма. До сега забелязах, че стрелката трепери много леко само на празен ход.
От няколкото кръгчета днес съм споделил по горе в поста какъв е максималния буст.
- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
На маркуча за гейта на турбото става идеално .
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
- LoS BanditoS
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW E46 330D Touring
- Мечтае да кара: BMW E46 330D Touring
Някой може ли да обясни каква е разликата дали ще се монтира във вакуум пътищата или директно в всмукателя както в случея във егр-а
- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
Това творение ЕГР е замислено да вкарва изгорели газове в колектора при празен ход и малко над него.В тоя момент в колектора няма буст и саждите си ходят навсякъде.Така че измерването от прибора ще е достоверно тоест няма проблем и там да бъде просто от хигиенична гледна точка е по добре да се закачи по самия колектор просто да не е на ЕГРа.Лошото е че повечето ЕГРи след време почват да отърват и не затварят плътно.Около тях вътре става мазало.
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
Затова според мен този ЕГР е напълно излишен и няма работа на колата .Това е мое мнение има и тема за това ,така че който както прецени .
35 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3