АВТОСЕРВИЗ "DSCPerformance" Ltd.

Промоции, специални оферти, търговски отстъпки.

Модератори: Leon, LiTtLeRoCk, Секретар на клуба, ///M_Martin, boris, BMW Club BG - Управителен съвет

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E46 320d

Re: "DSCPerformance" Ltd. - BMW Service

Мнение от outworld » 30 Яну 2013, 8:12

RaHzElChO написа:Все още чакаме картата от iPhone :)

Влизаш в БГмапс и си го намираш, нали е дал адреса :yes:
Ванка, ще мина при първа възможност, да ви видя :lol:
Изображение

Фен на тройките
Аватар
Кара: Колите да палят и работят!
Мечтае да кара: ;)
Детайли за колата: Лачени, в добро здраве и сериозен ремап ;)

Мнение от Dimitroff » 30 Яну 2013, 10:02

Локация на новият сервиз на "DSCPerformance" Ltd.

Посока от надлез Надежда по Ломско шосе - на кръстовището на Шел - в дясно, след това първата в ляво и веднага първата в дясно.

Пада се на гърба на блок 464 в кв.Надежда 4.

Прилагам и снимка:

DSCPerformance.png
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от RaHzElChO » 30 Яну 2013, 13:11

outworld написа:
RaHzElChO написа:Все още чакаме картата от iPhone :)

Влизаш в БГмапс и си го намираш, нали е дал адреса :yes:
Ванка, ще мина при първа възможност, да ви видя :lol:

В началото на темата го беше направил така и за това очаквам и за новия сервиз да е същото.

BGmaps не ми трябват, повярвай ми.
36922
rve написа:БМВ не е просто марка автомобил, БМВ е идея, страст, съдба.

Фен на тройките
Аватар

Мнение от Dimitroff » 01 Фев 2013, 8:59

:arrow:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 328i

Мнение от Leon » 01 Фев 2013, 18:02

Да ви спори работата и на новото място! Ще намина и аз при първа възможност да ви видя, а имаме и работа малко да вършим :winky:
Never mistake motion for action...

Фен на тройките
Аватар

Мнение от Dimitroff » 01 Фев 2013, 20:25

Благодаря за пожеланията.
Заповядай когато решиш ;)

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: ex.E90, pr.E46, fu.?30

Мнение от Alegron » 02 Фев 2013, 20:16

Много съм доволен от момчетата. Вчера прегледаха всичко по колата, вкл. направиха пълно обслужване в т. ч. проверка на турбото, проверка на ходовата част, софтуерна диагностика, ново моторно масло, масло за скоростната кутия, масло за диференциала, спирачна течност, хидравлична течност, филтри и т.н.
Бързо, но за сметка на това качествено!
Успех!

Sent from my iPhone using Tapatalk

ентусиаст
Аватар
Кара: Е46 touring

Мнение от ka4i » 02 Фев 2013, 20:42

Благодаря!!!
Изображение

Фен на тройките
Аватар

Re:

Мнение от Dimitroff » 04 Фев 2013, 10:16

Alegron написа:Много съм доволен от момчетата. Вчера прегледаха всичко по колата, вкл. направиха пълно обслужване в т. ч. проверка на турбото, проверка на ходовата част, софтуерна диагностика, ново моторно масло, масло за скоростната кутия, масло за диференциала, спирачна течност, хидравлична течност, филтри и т.н.
Бързо, но за сметка на това качествено!
Успех!

Sent from my iPhone using Tapatalk

:yes:
Радвам се, че си доволен, друже :yes:

ka4i написа:Благодаря!!!

Няма за какво :winky: :yes:

младши ентусиаст
Аватар
Кара: F82 M4

Мнение от devent » 05 Фев 2013, 0:02

В петък ходих при момчетата за диагностика и останах крайно доволен от обслужването. Хареса ми как Васко минаваше легналите полицаи по-внимателно и от мен, а колегата Dimitroff си го знаете - отговаря на всякакви въпроси с усмивка.
Още веднъж благодаря за бързата и точна работа, както и за приятелското отношение и съветите за моята 46-чка. Определено това е един различен сервиз, където професионализма и любовта към марката вървят ръка за ръка.

Успех!

Фен на тройките
Аватар

Мнение от Dimitroff » 06 Фев 2013, 18:20

devent написа:В петък ходих при момчетата за диагностика и останах крайно доволен от обслужването. Хареса ми как Васко минаваше легналите полицаи по-внимателно и от мен, а колегата Dimitroff си го знаете - отговаря на всякакви въпроси с усмивка.
Още веднъж благодаря за бързата и точна работа, както и за приятелското отношение и съветите за моята 46-чка. Определено това е един различен сервиз, където професионализма и любовта към марката вървят ръка за ръка.

Успех!

Благодаря за добрите думи!
Жив и здрав!

Фен на тройките
Аватар

Re: АВТОСЕРВИЗ "DSCPerformance" Ltd. - BMW Service

Мнение от Dimitroff » 11 Фев 2013, 15:25

:arrow:

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Sorrow » 11 Фев 2013, 19:53

Миналата седмица и аз посетих Dimitroff и компания и съм във възторг от работата, която свършиха. Докато карам любимата марка не мисля, че бих посетил друг сервиз. Хората там разбират какво правят, обясняват какво правят, посочват къде е проблемът, консултират, предлагат няколко решения и като цяло работят на индивидуално ниво, което е голяма рядкост. Освен това потвърждавам думите на колегата по-горе - бързо, но за сметка на това качествено!

Казвам огромно Благодаря и вече се опитвам да уредя час за следващите интервенции.

П.С. По случайност в офиса сме доста хора с BMW-та и мисля да започна да ги облъчвам къде е мястото, където трябва да си поддържат колата.

Потребител
Аватар
Кара: 318 ti
Мечтае да кара: x6

Мнение от irra79 » 12 Фев 2013, 10:24

Не съм на същото мнение. Колата ми беше два дни при тях, когато отидах да видя какво става ми беше отговорено "Е36 правена от Али трудно ще се оправи ". И ми казаха 100% дебитомер но не могат да ми намерат ако си го намеря да отида да ми го сложат. При това аз си взех колата намерих си дебитомер и 100те% увиснаха веднага. Обадих се на Али и по телефона след кратко обяснение какво прави колата ми каза какъв е проблема.
П.П. Да колата ми е по старичка но все пак е BMW и не трябва да го отписваме още.
при вас ремонта щеще да ми струва като начало дебитомер + незнам още какво, а сега колата върви с 0лв. за ремонт

Фен на тройките
Аватар

Мнение от Dimitroff » 12 Фев 2013, 11:26

Sorrow написа:Миналата седмица и аз посетих Dimitroff и компания и съм във възторг от работата, която свършиха. Докато карам любимата марка не мисля, че бих посетил друг сервиз. Хората там разбират какво правят, обясняват какво правят, посочват къде е проблемът, консултират, предлагат няколко решения и като цяло работят на индивидуално ниво, което е голяма рядкост. Освен това потвърждавам думите на колегата по-горе - бързо, но за сметка на това качествено!

Казвам огромно Благодаря и вече се опитвам да уредя час за следващите интервенции.

П.С. По случайност в офиса сме доста хора с BMW-та и мисля да започна да ги облъчвам къде е мястото, където трябва да си поддържат колата.

Благодаря за добрите думи и гласуваното доверие, колега ! :yes:

irra79 написа:Не съм на същото мнение. Колата ми беше два дни при тях, когато отидах да видя какво става ми беше отговорено "Е36 правена от Али трудно ще се оправи ". И ми казаха 100% дебитомер но не могат да ми намерат ако си го намеря да отида да ми го сложат. При това аз си взех колата намерих си дебитомер и 100те% увиснаха веднага. Обадих се на Али и по телефона след кратко обяснение какво прави колата ми каза какъв е проблема.
П.П. Да колата ми е по старичка но все пак е BMW и не трябва да го отписваме още.
при вас ремонта щеще да ми струва като начало дебитомер + незнам още какво, а сега колата върви с 0лв. за ремонт

Колежке, рабирам, че не си на същото мнение, но нека да внеса и нашата гледна точка:
1. Колата беше докарана без никаква уговорка, като колегата ми е казал, че ще се заемем с нея при първа възможност.
2. На следващият ден Вие бяхте при мен и попитахте какво става с колата и открит ли е проблема - аз тактично Ви обясних, че за днес по график имаме 4 автомобила преди вашият и не мога да гарантирам, че ще можем да му обърнем внимание - поради простата причина, че работим със предварително записан час и няма как да караме клиент, който се е уговорил с нас предварително да чака след като сме му казали кога да докара автомобила си при нас.

Аз се занимавам с диагностицирането, кодирането и програмирането на колите - с Али се познаваме от около 3-4 години - и...не преиначавай думите ми ако обичаш - казах, че автомобил пипан от Али е труден за "закачане" (диагностициране) - поради простата причина, че 30% от колите, който е правил са със сменени мотори и електроника - Али лично ме е викал многократно да прочитам коли, на който е сменял мотори - в 90% от случаите е имало проблем с четенето им!
След като ми обясни, че колата просто е била обслужвана - отговорих, че ще се постараем да я прегледаме при първа възможност!

Такава възможност всъщност нямаше - колата е била взета от Вас преди това - до тогава единствено е открит проблем в дебитомера - дава грешна информация за постъпващият въздух към мотора.
Разкачен въпросният дебитомер не играе роля - ЕКУ-то (електрониката на мотора) има предварително заложена въздушна карта и взема информация от нея - факт - колата заработи значително по-добре, но в никакъв случай както трябва - това Ви е било казано в деня, в който сте решили, че няма "да си губите времето с нас".

Карате колата и настоявате да я оставите - въпреки, че Ви е казано, че до края на деня, а и поне до обяд на следващият ден няма да можем да и обърнем внимание.
Пари за диагностика - не са Ви взети.
Пари за отделеното (макар и малко!) време - не са ви взети.

Та...да преговорим....

Идвате при нас привечер без уговорка и казвате, че имате проблем - отговаря Ви се, че сме ангажирани и варианта е да оставите колата - при все, че пак Ви се казва, че няма как да я започнем до края на деня или на другата сутрин или вариант две - да я оставите на следващият ден.

На следващият ден около обяд идвате отново при нас с въпроса - готова ли ми е колата ?
Любезно Ви отговорих, че за въпросният ден имаме 4 записани коли, който са с приоритет - не за това, че са по нови, а за това, че са с предварителна уговорка за час - казвате, че няма проблем и ще изчакате.

Същият ден изчитам колата, виждам, че има занижени стойности на дебитомера, разкачаме го, колата заработва значително по-добре, но въпреки това не е както трябва.

На следващият ден си вземате колата без да са Ви искани пари нито за преглед, нито за диагностика - казва Ви се, че дебитомера не е напълно изряден и макар и основният проблем да не е от него - то той допринася за него, като бивате посъветвана да го подмените - най-малкото ще усетите икономия на гориво, както и по-динаично поведение на колата...

Вземате си колата...и няколко дни по-късно решавате, че не сте доволна от нас...еми...май нямам какво друго да допълня...

ПредишнаСледваща

Назад към Сервизи, Магазини, Автоцентрове, Услуги