искам квадратни фарове
Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори
33 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- Ludmil
- ентусиаст
-
- Детайли за колата: Е46 M47N20
- Turboman
- ентусиаст
-
- Кара: Citroen Xsara 05' и X9 500cc
- Мечтае да кара: нещо с турбо
- Детайли за колата: телефон
Аз пък имам спомен че съм чел в разни стари книги че квадратни фарове заводски са поставяни само на Е21 модел Бавария,демек топ версията само с 3 литров двигател
- BMWIKTOR
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW X5 E53 3.0i,Mini cooper S JCW
- Мечтае да кара: E30 M5 :)
- GEORGIEV
- Е30 Fanatic
-
- Кара: от онея старите....
- Мечтае да кара: магазинска е30-ка
- Hastalavista
- Е21 fanatic
-
Е-21 с провоъгълните фарове е с тунинг решетка на Хела.
Скоро видях Е-30 с такива фарове и ......, но незнам дали ми харесва повече отколкото с оригиналните окорени фарове, не й стояха грозно, но не бях свикнал да виждам такива Е30ки
Скоро видях Е-30 с такива фарове и ......, но незнам дали ми харесва повече отколкото с оригиналните окорени фарове, не й стояха грозно, но не бях свикнал да виждам такива Е30ки

- valentino
- младши ентусиаст
-
- Кара: E30 320
- Детайли за колата: E30 320 Megasquirt MS II-extra,DIY wideband
Аз пък като купих първото БМВ додето свикна с тия кръгли фарове ми се струваше грозно.От мой личен опит-кръглите фарове не светят така добре особенно на къси светлини както правоъгълните.
- yuliancho
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 7er E38 740iA 4,4l., '99, 286h.p.
- Мечтае да кара: M5 400h.p.+ / 500 h.p.+
- Детайли за колата: V8, S EDC, ASC, TV/Navi 4:9, 17" 245/55/17...много хубави неща...
- prostia
- младши ентусиаст
-
- Кара: e28 e30 e38
вчера видях едно тъкова в стара загора със софииски номер беше направо
по грозно не бях виждал до сега

- steeN
- старши ентусиаст
-
- Кара: конете да бягат
- Мечтае да кара: mustang gt, много черeн...
valentino написа:Аз пък като купих първото БМВ додето свикна с тия кръгли фарове ми се струваше грозно.От мой личен опит-кръглите фарове не светят така добре особенно на къси светлини както правоъгълните.
много странно заключение, не съм съгласен... рефлектора на правоъгълните фарове пак е част от елипсоид или параболоид, просто стъклото пред него е квадратно

my 50c
- Practical men, who believe themselves to be quite exempt from any intellectual influence, are usually the slaves of some defunct economist. – John Maynard Keynes
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”
- Above all, we must realize that no arsenal or no weapon in the arsenals of the world is so formidable as the will and moral courage of free men and women. It is a weapon our adversaries in today's world do not have. – Ronald Reagan
- Life, liberty, and property do not exist because men have made laws. On the contrary, it was the fact that life, liberty, and property existed beforehand that caused men to make laws in the first place. – Frédéric Bastiat
- Don't eat the yellowcake.
- “When the legend becomes fact, print the legend.”
.
Аз знам че тия квадратните фарове са американското изпалнение и въобще не изглеждат зле. Някой ако има да ми пише 

- kakd4
- Потребител
-
- Кара: E30 323i touring
- Мечтае да кара: всякакво М3
на предната ми е30 ка имах такава маска с правоъгълни фарове.човека от когото я купих работи в автоморга и каза че била от алпина.жестока беше но я блъснах
- BMWPower
- младши ентусиаст
-
- Кара: колко да кара
- Мечтае да кара: Е34-540
- Детайли за колата: То кола ли е чудо ли е
За УСА са Е21 Е30 и Е28 съм виждал с такива ужасни фарове м/у другото и много изпъкнали брони и скопени КОНЕ както и 323 не са и чували 

<<<DRIVE BMW ONLY>>>
- bavarcheto.n
- кандидат ентусиаст
-
в Пловдив сам виждал две ама или не са ги направили както трябва или изобщо не и отиват на колата такива фарове, и парвия момент се чудиш БМВ ли е или не 

Мечтата на патриота Е38-та пред блока
33 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3