е46 318 бензин Y2004- Моля за помощ!

3-та серия ('98-'05)

Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: 12' F30 335i

Re: е46 318 бензин Y2004- Моля за помощ!

Мнение от taba4ko » 28 Яну 2013, 21:55

Bexim написа:
taba4ko написа:Ходят защо да няма. Най малкото тези които са с нови коли са в гаранция и всичко се прави само в оторизираните сервизи.

Аз лично съм виждал е90-ка на 100к км с основен ремонт - заради Камоооор! Не са сменяли маслото, пичовете.. (купувана нова от БГ, даже беше на колега от форума)
Крадат като невидели...

Относно имали си начини - е=:х ти шмърдела гнусен! :ranting:

В тази връзка през почивните дни случайно прочетох във фейса една статия за проучване на британска застрахователна компания, която е направила класация за най-надеждните и най-ненадеждните двигатели. БМВ се скалсира според тях в класацията за най-ненадеждните на 5 място, с повреда 1 на всеки 50-60 двигателя. последното място в тази класация е с 1 на 13 двигателя. на обратният полюс на първо място е хонда с 1 на 620 а мерцедес е 3-ти с 1 на около 250-300, или нещо такова. сега като се замисля в БГ новите бими сигурно се знаят коя кога е влизала за ремонт и ако това което казваш за качественото обслужване в камор излиза, че класацията може наистина да е вярна - ние допринасяме за злепоставянето на марката в световно лице. лошото е че не мога да намеря статиятя за да цитирам точно цифрите.....
Изображение

старши ентусиаст
Аватар
Кара: G20, F82

Мнение от Bexim » 29 Яну 2013, 18:59

Те да са само те.. То не е и нова кола да караш в България... Почти всички вносители шмекеруват здраво..
Мани.. :banghead:
FREE SPIRIT
``He who shall be last shall be sideways and smiling...`` J. Clarkson
ex: e30 318is, e46 330d, e36 328i M, e46 316i, e90 320d, e34 ///M5, e46 330ci SMG M, e90 LCI 325i M, f30 328i, e92 ///M3 6MT

Потребител
Аватар

Мнение от Kameliya_l » 30 Яну 2013, 13:32

Не смятам за необходимо да навлизам отново в подробности за комуникацията си с Камор, в противен случай очаквам всички да започнат да пишат само отговори от типа на "леле майко", "Е**** мизерниците", "кой плашат тия" и т.н. :-)
По отношение на казаното, че такова нещо е в състояние да развали мнението за БМВ като цяло - напълно съм съгласна.
Предишната ми кола беше Тойота, карах я 3 години като влизах само веднъж в сервиз, намеквам - оторизиран сервиз и останах супер доволна от услугите там... и не, не беше скъпо, даже ми се стори повече от нормално, а сега след Камор, даже ми се струва смешно евтино.
Тойотата беше изключително здрава и съм я карала по такива невъзможни места, че дори не знам как издържаше и как не се предаде...
После започнах да чувам хвалебствия за БМВ, почнах да се самонавивам, че Тойотата ми е писнала и е време да я сменя точно с БМВ... В момента съжалявам...
Факт, сигурно е на късмет колата, сигурно Камор са ми били на късмет, нямам идея...
Реално сега имам много красиво БМВ, което обаче стои в гаража и единственото, което се очаква от мен е да влагам средства. Това свети, онова тече, 143 коня уж, а върви като 45, доверието ми към колата е нулево...... И да подчертая, аз съм изключителен потребител, защото по принцип пътувам ужасно много... За три години Тойотата навъртя 125 000 км, тази още не е минала и 10 000 и вече плаче за смяна :-)
Просто в момента колата ме дразни на 90%, а останалите 10% са запазени за усмивката, с която искам да я продам!
Така че... нищо лошо, но просто се присъединявам към мнението, че БМВ е супер, но само ако си го купиш ново или ако е старо и от първия път попаднеш на нормален сервиз.

ентусиаст
Аватар
Кара: E46 320Cd. `04 Kawasaki z1000 `11

Мнение от Maxmadness » 30 Яну 2013, 15:22

Колежке според мен няма никакво значение дали BMW-то е ново,или е старо.Ако майсторите които пипат по колата са тези глупаци в камор и на 1000км да ти е колата те пак ще я осерат...Ето точно от такива ситуации като тази тръгват слухове за BMW-тата...че харчели,че се трошили и т.н..да станало е нещо с колата ти,и проблема X си седи и иска да бъде оправен,той е един...и докато този проблем не бъде оправен от някой кадърен майстор,твойта кола ще бъде все такъв трън в очите ти..Със сигурност ако колата можеше да говори би ти казала "Аз какво съм виновна"... не се отчайвай,дала си пари за колата си и трябва да получаваш удоволствие от нея,имаш ЛС.
"The Lion does not need the whole world to fear him, only those nearest where he roams"
A.J DARKHOLME

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E60
Мечтае да кара: BMW

Мнение от ilia1984 » 26 Юли 2013, 16:10

Maximilian-E46 написа:Колежке според мен няма никакво значение дали BMW-то е ново,или е старо.Ако майсторите които пипат по колата са тези глупаци в камор и на 1000км да ти е колата те пак ще я осерат....

Аз съм сигурен че Камор са баталясали доста нови BMW-та истината е една всички които са били измамени от тях да пишат до централата на BMW AG в Мюнхен!!!!
Ето инфо къде да се обърнете за съдействие в България
BMW Vertriebs GmbH - Branch Bulgaria
Sofia 1407,
55, NIKOLA Y. VAPTSAROV blvd.
тел:806 07 11
fax: 806 07 10
e-mail: milka.pishmisheva@bmwgroup.com

Последно избутване Kameliya_l от 26 Юли 2013, 16:10

Предишна

Назад към E46