АВТОСЕРВИЗ "DSCPerformance" Ltd.
Модератори: Leon, LiTtLeRoCk, Секретар на клуба, ///M_Martin, boris, BMW Club BG - Управителен съвет
- ivan.sotirov
- Потребител
-
- Кара: Е 46, 330 i; SLK 200 compressor
- Мечтае да кара: Само БМВ, по-конкретно Z8
- Детайли за колата: E 46, 330 i, седан
Re: "DSCPerformance" Ltd. - BMW Service
И аз като многото доволни клиенти да споделя мнението си...
През годините съм сменил много марки автомобили и лични и служебни, минал съм и през много сервизи - официални, специализирани и т.н.
Но истинската марка е една и всички ние знаем коя е...
Но до този момент страдах от липсата на истински сервиз...
Да, тук може да се каже много за официалните сервизи на марката, но и там не винаги можеш да попаднеш на добри специалисти, а и цените им са... Без коментар.
Та вдигнах се от Пазарджик да дойда при Васко и Ванката с малък проблем с Компакта на жена ми ( също болен фен на марката
), без да ги познавам, вярвайки само на споделеното от форума.
Мога само да съжалявам, че не ви открих по-рано момчета!
За всички, които като мен са "страдали" от "специализирани" сервизи или "професионални" майстори и събират мнения преди да се доверят на сервиз, мога да кажа, че при Васко и Ванката, ще открият истински професионализъм, коректно и приятелско отношение и съпричастност с проблемите на нашите красавици...
В мое лице спечелихте клиент завинаги..., не че искам да имам проблеми с колата, но вече знам към кого да се обърна да го реши...
А и всички мои приятели ще са ваши клиенти!
Пожелавам ви здраве и успех!
През годините съм сменил много марки автомобили и лични и служебни, минал съм и през много сервизи - официални, специализирани и т.н.

Но до този момент страдах от липсата на истински сервиз...

Та вдигнах се от Пазарджик да дойда при Васко и Ванката с малък проблем с Компакта на жена ми ( също болен фен на марката

Мога само да съжалявам, че не ви открих по-рано момчета!

За всички, които като мен са "страдали" от "специализирани" сервизи или "професионални" майстори и събират мнения преди да се доверят на сервиз, мога да кажа, че при Васко и Ванката, ще открият истински професионализъм, коректно и приятелско отношение и съпричастност с проблемите на нашите красавици...
В мое лице спечелихте клиент завинаги..., не че искам да имам проблеми с колата, но вече знам към кого да се обърна да го реши...
- Dimitroff
- Фен на тройките
-
- Кара: Колите да палят и работят!
- Мечтае да кара: ;)
- Детайли за колата: Лачени, в добро здраве и сериозен ремап ;)
ivan.sotirov написа:И аз като многото доволни клиенти да споделя мнението си...
През годините съм сменил много марки автомобили и лични и служебни, минал съм и през много сервизи - официални, специализирани и т.н.![]()
Но до този момент страдах от липсата на истински сервиз...Да, тук може да се каже много за официалните сервизи на марката, но и там не винаги можеш да попаднеш на добри специалисти, а и цените им са... Без коментар.
![]()
Та вдигнах се от Пазарджик да дойда при Васко и Ванката с малък проблем с Компакта на жена ми ( също болен фен на марката), без да ги познавам, вярвайки само на споделеното от форума.
Мога само да съжалявам, че не ви открих по-рано момчета!![]()
Благодаря за хубавите думи, колега - безаварийни километри желая!
Dimitroff написа:!!! ВАЖНО !!!
От 05.02.2013г. "DSCPerformance" Ltd. е се премести в друго помещение намиращо се в кв. Надежда - повече информация за локацията - на първа страница!
Последна промяна Dimitroff на 30 Яну 2013, 11:08, променена общо 1 път
- mistyrain
- младши ентусиаст
-
- Кара: F34 320d
- Мечтае да кара: G32
- Детайли за колата: 320d GT B47
И аз искам да се присъединя към колегите от тази тема. За пърпът бях при колегата за смяна на биалетки, рециклиране на носачи и смяна на тампони. Ами кво да ви кажа, закарах коалта на обяд и вечерта си я взех. Супер коректно държание от колегат, всичко ще обясни как и какво ще стане и така и стана. горещо препоръчвам колите ви да се правят от някои които знае какво говори!
- sandoo
- Потребител
-
- Кара: BMW E46 320d
- Мечтае да кара: M5
Перфектния сервиз !!
Да благодаря и аз на Иван и колегите му, че успяха да ми угодят и да се справят в този толкова натоварен за тях ден, като отделиха 5 часа за колата ми, че ме закара до нас (почти до другия край на София)
Така се печелят клиенти и аз, поне докато имам БМВ в семейството
ще ползвам услугите ви. Евала момчета 

Така се печелят клиенти и аз, поне докато имам БМВ в семейството

- Dimitroff
- Фен на тройките
-
mistyrain написа:И аз искам да се присъединя към колегите от тази тема. За пърпът бях при колегата за смяна на биалетки, рециклиране на носачи и смяна на тампони. Ами кво да ви кажа, закарах коалта на обяд и вечерта си я взех. Супер коректно държание от колегат, всичко ще обясни как и какво ще стане и така и стана. горещо препоръчвам колите ви да се правят от някои които знае какво говори!
Радвам се, че си доволен

Ще чакам да звъннеш да кажеш как е сега колата

sandoo написа:Перфектния сервиз !!
Стараем се

eMs1 написа:Да благодаря и аз на Иван и колегите му, че успяха да ми угодят и да се справят в този толкова натоварен за тях ден, като отделиха 5 часа за колата ми, че ме закара до нас (почти до другия край на София)![]()
Така се печелят клиенти и аз, поне докато имам БМВ в семействотоще ползвам услугите ви. Евала момчета
На теб аз трябва да ти благодаря, че ни влезе в положение !
Още веднъж - съжалявам, че не всичко стана по график, но възможностите ни в това помещение са ограничени просто

- Dimitroff
- Фен на тройките
-
- stkazakov
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e60 535d
- Мечтае да кара: BMW X6M
За пореден път ползвам услугите на Ванката и Васко. Немога да споделя наистина колко съм доволен, нямам толкова време да напиша колко са добри в това което правят. Те наистина са пример, за качествено обслужване! Малко сте ми далече, иначе всеки час прекаран при вас, ще ми бъде от полза! ЕВАЛА!

Оригинални масла BMW, CASTROL, MOTUL, TOTAL, BARDAHL, ELF, GM, REPSOL и т.н.
Имаме налични много голяма гама автомобилни части на супер атрактивни цени, съединители, спирачна система, ходова част, филтри и т.н.
Безплатна доставка на масло и филтри!!!
http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?f=63&t=293316
[u]http://autokazakov.bg
0894042727, 0898972222, 0883436333
https://www.facebook.com/Autokazakov
Имаме налични много голяма гама автомобилни части на супер атрактивни цени, съединители, спирачна система, ходова част, филтри и т.н.
- Dimitroff
- Фен на тройките
-
stkazakov написа:За пореден път ползвам услугите на Ванката и Васко. Немога да споделя наистина колко съм доволен, нямам толкова време да напиша колко са добри в това което правят. Те наистина са пример, за качествено обслужване! Малко сте ми далече, иначе всеки час прекаран при вас, ще ми бъде от полза! ЕВАЛА!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Благодаря за пореден път за гласуваното доверие от твоя страна!
Суперлативите важат с пълна сила и за теб, друже!
Бъди жив, здрав и все такъв коректен търговец!
- kunaa
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E60 530D
- Мечтае да кара: м5
- Детайли за колата: черна печка
Ванка някое помещение да потърся тук във Бургас да побачкате,че много балами се навъдиха.София много у лево ми се пада.Поздравления за успехите и да се обадиш лятото да ти покажа печката 

Алкохол ДА шофьорлък НЕ
- stkazakov
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e60 535d
- Мечтае да кара: BMW X6M
Dimitroff написа:stkazakov написа:За пореден път ползвам услугите на Ванката и Васко. Немога да споделя наистина колко съм доволен, нямам толкова време да напиша колко са добри в това което правят. Те наистина са пример, за качествено обслужване! Малко сте ми далече, иначе всеки час прекаран при вас, ще ми бъде от полза! ЕВАЛА!![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Благодаря за пореден път за гласуваното доверие от твоя страна!
Суперлативите важат с пълна сила и за теб, друже!
Бъди жив, здрав и все такъв коректен търговец!
Бъда, Бъда и ще бъда

Оригинални масла BMW, CASTROL, MOTUL, TOTAL, BARDAHL, ELF, GM, REPSOL и т.н.
- Dimitroff
- Фен на тройките
-
kunaa написа:Ванка някое помещение да потърся тук във Бургас да побачкате,че много балами се навъдиха.София много у лево ми се пада.Поздравления за успехите и да се обадиш лятото да ти покажа печката
Още ли си нямате читави сервизи по Бургас ?
И какво имаш в предвид с това - много балами се навъдиха ?
Днес юнаците ми правиха предницата, за сега съм много доволен
Да видим как ще се държи колата за напред 

- Dimitroff
- Фен на тройките
-
solarsea написа:Днес юнаците ми правиха предницата, за сега съм много доволенДа видим как ще се държи колата за напред

Имам удоволствието да съобщя, че от утре (29.01 - вторник) "DSC Performance" Ltd. се помещава в новото помещение на ул.Днепър 14 в кв.Надежда 4 (бившият сервиз на Ali Motorsport).
Съвсем скоро ще поставя и карта.
Искам и да се извиня на колегите, който не успяха да се свържат с мен в неделя и понеделник, но сме толкова претоварени с ремонта и преместването, че телефоните ни са захвърлени в колите.
- RaHzElChO
- младши ентусиаст
-
Все още чакаме картата от iPhone 

Назад към Сервизи, Магазини, Автоцентрове, Услуги