ново автомобилно предаване по бТВ...
Модератор: Общи модератори
ново автомобилно предаване по бТВ...
Чух, че бТВ пускали ново предаване .. казва се ShowRoom и стартира в началото на Септември месец. Ще се снима на писта Божурище и ще е доста интересно. Екипът на ShowRoom е взел хале на писта Божурище и по време на студийните снимки ще има публика в студиото.
Оторизиран съм да поканя всички автомобилни ентусиасти, които искат да присъстват на снимките да заповядат тази неделя (27.8.2006) на писта Божурище. Снимките ще са разделени на две - първите от 10ч., а вторите от 15ч. Така, че заповядайте в един (или двата) часа като се въоръжите с търпение и минерална вода. Ще има интересни автомобили .. аз мисля да присъствам през целия ден
Оторизиран съм да поканя всички автомобилни ентусиасти, които искат да присъстват на снимките да заповядат тази неделя (27.8.2006) на писта Божурище. Снимките ще са разделени на две - първите от 10ч., а вторите от 15ч. Така, че заповядайте в един (или двата) часа като се въоръжите с търпение и минерална вода. Ще има интересни автомобили .. аз мисля да присъствам през целия ден

- Christoff
- младши ентусиаст
-
- Кара: 330Xi
- Мечтае да кара: 760
Поканата е супер! Само че къде точно се намира писта Божурище и как най-лесно се стига до нея?
E36 316i
E30 316i
E34 520iA
E61 535d
E46 330Xi
E30 316i
E34 520iA
E61 535d
E46 330Xi
- [FF]GODFLESH
- ентусиаст
-
това ще е яко да има Български Top Gear...
"Mopar is the only way to go if you want to beat the other guy and look better doing it."
- S-stail
- младши ентусиаст
-
- Кара: м42б20 турбо
- Детайли за колата: hx35/40 twin scroll
Дано ведещите да не се пънкат в приказките като
останалите такива на автопредавания или като моторспортните
ни журналисти
ни журналисти

- SlipKnoT
- devildriver
-
- Кара: E30
- Мечтае да кара: McLaren F1
MaXimal написа:S-stail написа:Дано ведещите да не се пънкат в приказките като
ни журналисти
Или пък да са пристрастниАко са пристрастни към немски автомобили на които моделите са с 3 цифри ще е добре
![]()
![]()
По добре да са обективни.., а не като оня селяндур джереми дето е като кон с капаци и знае само ягуар и астън мартин..
- krika
- ...и то хидравличен :)
-
- Кара: джата
- Мечтае да кара: на Ринга
- Детайли за колата: Двете 2и2ки
Абе може да е селянин Жереми понякога но кото видят лоши неща по кола я насират пред целия свят(за това и доста произведители ги е страх да си предоставят продуктите
) а не лижат задници като нашите "автожурналисти".........а бе как една лоша дума не чух мамка му
ма как да кажат като след "тестдрав" има почерпушки
........... аз и за тва спрях да гледам БГавто предавания щото са яко
А дано тва ново предаване поне малко вкара обективност и дано копира топгиър щото в тва няма нищо срамно 

Последна промяна krika на 22 Авг 2006, 18:31, променена общо 2 пъти
Die Neue Klasse ---> http://www.youtube.com/watch?v=dU7hAq7vmwA ---- http://www.formula1.bg ----
- bmw maniqk ivo bmw
- старши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: Е30 М3, E46 M3, E92 M3, E92 325i
темата с критичността на българските журналисти е много тегава, защото old school журналистите са си изградили такъв стил на работа с вносителите, при което последните се сърдят зверски като се напише, че някоя кола е крива .. съответно в последствия не се дават коли, няма покани и т.н. За целта в началото няма да започнат критично, но обещавам, че ще наложим практиката да казваме истината. Просто е много много много трудно да правиш каквото и да е с/у течението в България.
Ако даден човек е харесал един автомобил, каквото и да прочетеш/видиш за тази кола, няма да си промениш мнението за нея. Това обаче не може да се обясни на лелките PR по вносителите. Пример - снимахме Z4 Coupe 3.0si за Мотор ТВ Шоу .. аз форсирам двигателя до 4000оборота на място!!! и PR-ката скача притеснена .. моля те да не и стане нещо на колата
Така, че имайте търпение към новата генерация журналисти или поне към екипа на това предаване .. трябва да превъзпитаваме хора, които са свикнали да работят с години така. За мен лично това е безумие. Не чета български издания и не гледам български предавания по същата причина като Вас - боза, никаква критичност .. в много случай неверни факти и данни ..
Ако даден човек е харесал един автомобил, каквото и да прочетеш/видиш за тази кола, няма да си промениш мнението за нея. Това обаче не може да се обясни на лелките PR по вносителите. Пример - снимахме Z4 Coupe 3.0si за Мотор ТВ Шоу .. аз форсирам двигателя до 4000оборота на място!!! и PR-ката скача притеснена .. моля те да не и стане нещо на колата

- BMW lover
- Любовника
-
- Кара: Е30 90' 320i convertible, E61 530d
- Dimo
- баварски фанатик
-
- Кара: нещо...
- Мечтае да кара: McLaren F1 LM
- Asterix
- младши ентусиаст
-