Болт за теглене на 320 d Touring фейслифт
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
15 мнения
• Страница 1 от 1
- niki_future
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW e46 320d Touring 150 к.с.
- Мечтае да кара: Самолет
Болт за теглене на 320 d Touring фейслифт
Здравейте колеги,
Колата е 320d Touring фейслифт 2002 г. Някой знае ли къде стои болта като кука, който се завива в бронята и служи за теглене на друга кола. Вчера един приятел беше закъсал и отидох да го тегля, но не намерих болта. Търсих навсякъде в багажника, около крика, но видимо нямаше място където да е стоял, а да е взет. Моля ако някой знае къде се намира по дифолт да пише.
Колата е 320d Touring фейслифт 2002 г. Някой знае ли къде стои болта като кука, който се завива в бронята и служи за теглене на друга кола. Вчера един приятел беше закъсал и отидох да го тегля, но не намерих болта. Търсих навсякъде в багажника, около крика, но видимо нямаше място където да е стоял, а да е взет. Моля ако някой знае къде се намира по дифолт да пише.
- Gqbriel
- старши ентусиаст
-
- Кара: комби
- Мечтае да кара: Нещо с S мотор
- Детайли за колата: N52B25
Re: Болт за теглене на 320 d Touring фейслифт
niki_future написа:Здравейте колеги,
В багажника от ляво до крика се намира..като отвориш лявата кора (има едно бутонче горе до стъклото) под нея седи - по принцип - което не означава,че не са си го взели предните собственици - не мога да разбера,кой и за какво му е да взима тази кука

bgpavlp написа:Ремапа е като морския пясък на Приморско, влезнели един път в г..а, чистене няма.
Сложиш ли един път ремап, после не ти се иска да го махаш.
екс:М47/м47Н/Н52б30/м52б28/н52б5
- niki_future
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW e46 320d Touring 150 к.с.
- Мечтае да кара: Самолет
Кофти.... Няма го там. Значи са го взели. Ужас. За какжо им е? Ще търся от някоя на части.
Мерси.
Мерси.
- maikooo
- младши ентусиаст
-
- Кара: F90 M5
При мен е в коженото калъфче между резервната гума и крика т.е. не се вижда само с повдигане на кората.

- iv4o9999
- ентусиаст
-
- Кара: e46 compact 320td
масово колите идват без тази кука, струва 20кинта и по моргите се намират, явно и немците ги цапцаросват, защото моята пристигна от германия без куката и инструментите, като колата не е минавала през джамбазите тука, у на ен така инцидентно ми се наложи да тегля един приятел и добрече беше OCI
та ми даде неговата и още съм си с нея.

- Gqbriel
- старши ентусиаст
-
iv4o9999 написа:масово колите идват без тази кука, струва 20кинта и по моргите се намират, явно и немците ги цапцаросват, защото моята пристигна от германия без куката и инструментите, като колата не е минавала през джамбазите тука, у на ен така инцидентно ми се наложи да тегля един приятел и добрече беше OCI![]()
Арабите и т.н - не ги примеай за немци - няма немец,който да вземе нещо подобно смешно от колата си - питай колегите взели колите се и от немско но не от араби и тем подобни...такива малки детайли когато липсват за мен са признак за не-добра поддръжка (мое мнение)
Аз имам цял комплект от секретните болтове с тапите ,през аптечката под седалката и пожарогасителя - който е преместен в багажника,защото е неудобно под предната седалка,до всички интруметни под капака на багажника ( при седан)
bgpavlp написа:Ремапа е като морския пясък на Приморско, влезнели един път в г..а, чистене няма.
- iv4o9999
- ентусиаст
-
може би си прав, въпреки че колата я взех от представителство на bmw и единствено куката и инструментите които при компакта са в едно кожен калъфче липсваха, всичко друго си беше ок
Gqbriel написа:iv4o9999 написа:масово колите идват без тази кука, струва 20кинта и по моргите се намират, явно и немците ги цапцаросват, защото моята пристигна от германия без куката и инструментите, като колата не е минавала през джамбазите тука, у на ен така инцидентно ми се наложи да тегля един приятел и добрече беше OCI![]()
Арабите и т.н - не ги примеай за немци - няма немец,който да вземе нещо подобно смешно от колата си - питай колегите взели колите се и от немско но не от араби и тем подобни...такива малки детайли когато липсват за мен са признак за не-добра поддръжка (мое мнение)
Аз имам цял комплект от секретните болтове с тапите ,през аптечката под седалката и пожарогасителя - който е преместен в багажника,защото е неудобно под предната седалка,до всички интруметни под капака на багажника ( при седан)
Аптечката под седалката се води екстра, за която доплащаш при покупката на автомобила.

Номенклатурен номер : 72157203519
Описание : КУКА-ТЕГЛИЧ
Ед.цена (с ДДС) : 43.33 BGN
Има наличност
Трябва да си богат, за да караш BMW!
Трябва да си много богат, за да караш старо BMW!
Трябва да си много богат, за да караш старо BMW!
- Gqbriel
- старши ентусиаст
-
JTD написа:Gqbriel написа:iv4o9999 написа:масово колите идват без тази кука, струва 20кинта и по моргите се намират, явно и немците ги цапцаросват, защото моята пристигна от германия без куката и инструментите, като колата не е минавала през джамбазите тука, у на ен така инцидентно ми се наложи да тегля един приятел и добрече беше OCI![]()
Аптечката под седалката се води екстра, за която доплащаш при покупката на автомобила.Номенклатурен номер : 72157203519
Описание : КУКА-ТЕГЛИЧ
Ед.цена (с ДДС) : 43.33 BGN
Има наличност
В интерес на истината - не съм се заглеждал до толкова - моя грешка

S428A WARNDREIECK Warning triangle and first aid kit

- basko
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 2004/330xd автомат
- Мечтае да кара: bumer ...
- Детайли за колата: ноо яка
А еднакъв ли е болта от различните модели БМВ? Питам, защото ми дадоха един от 320, но е различен от моя?! Ако е така, колегата да се обади, ще му го дам, на мен не ми върши работа.
Не съм претенциозен, ... най-доброто ми е предостатъчно!!!
basko написа:А еднакъв ли е болта от различните модели БМВ? Питам, защото ми дадоха един от 320, но е различен от моя?! Ако е така, колегата да се обади, ще му го дам, на мен не ми върши работа.
Не би трябвало да има значение с какъв двг, по скоро Е36 или Е46 и т.н. На мен ми се подмята в къщи една от Е36, тия дни ще проверя и ще кажа ако има разлика.
- iv4o9999
- ентусиаст
-
- georgi_1986
- младши ентусиаст
-
- Кара: e39 528i 1996г.
Знаете ли какъв е размерът на резбата на куката? Мерси
- tekabg
- младши ентусиаст
-
- Кара: 530xd F11 individual
basko написа:А еднакъв ли е болта от различните модели БМВ? Питам, защото ми дадоха един от 320, но е различен от моя?! Ако е така, колегата да се обади, ще му го дам, на мен не ми върши работа.
Еднакви са куките за е36 и е46.Даже един приятел на 46-цата ползва кука от е39 и става без ядове.
- MORSKIa
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: предимно служебни кошници
- Мечтае да кара: без да се ядосва
- Детайли за колата: M47N
И аз мойта я взех без теглича. И помолих един съсед с е39 да ми даде неговата. Занесох я на стругар и за 7 лв си имам и аз теглич/кука за теглене... 

Не понасям тарикатите на пътя във всичките им проявления пък били те и с нашта марка
15 мнения
• Страница 1 от 1