Проблем с радиото :(
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
15 мнения
• Страница 1 от 1
Проблем с радиото :(
Здравейте, Колеги !
Имам проблем с радиото.
Не мога да го пусна
Натискам копчето ,но не се включва . Някой сблъсквал ли се е с подобен проблем ?
Колата Е39 525д 2002г. Декември.

Някой ако може да помогне, ще съм много благодарен.

Имам проблем с радиото.

Колата Е39 525д 2002г. Декември.

Някой ако може да помогне, ще съм много благодарен.

- anzak
- старши ентусиаст
-
- Кара: F07 535D
- Мечтае да кара: SL500
Re: Проблем с радиото :(
предпазитела отзад на радио модула в багажника или клемореда на ключа терминал Р
Барай шишарката Минкеее ....
- mad_presley
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 M5
OnGeboreN написа:Това което каза нищо не ми говориАко може на малко по прост език
![]()
Това е простия език, ако не го разбираш, поне кажи от къде си, да те насочим към правилния човек. И това дето си го снимал...там радио няма. На комбитата стои зад резервната гума в ляво

- crank666
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е 60 530d Manual
- Мечтае да кара: BMW M 550d
Това щях да питам като видях снимката, защото на нея не се вижда модула, но ето , че разбрах каква била разликата.
Тогава прегледай дали всичко е наред на радио модула.
Тогава прегледай дали всичко е наред на радио модула.

Много благодаря за помощта
Само изкарах буксите на модула и ги вкарах и то тръгна

- crank666
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е 60 530d Manual
- Мечтае да кара: BMW M 550d
Напръскай ги с малко контактен спрей, особено ако си забелязал позеленяване или ръжда. Не е бил добър контакта. ВД ще свърши работа, но по-добре контактен спрей.

- Morrowind
- Потребител
-
- Кара: E39 525d (2003)
А я и аз да се обадя в тази тема, за да не отварям нова
От както взех Е39-ката си (няколко месеца) дясната ми колона отпред не работи. Мислех да не е проблем с проловутия модул отзад и изчаквах преди да я заведя за корекция (познавам сервиз, където поправят този проблем), но след толкова време - искрено се съмнявам. Възможно е, предполагам, да е някоя клема или някое късо, но не знам дали съм прав. Някой може ли да изкоментира и да даде предложение какво да предприема?

- mad_presley
- старши ентусиаст
-
При теб проблема със сигурност е от крайното стъпало, търси колегата NAPSTERS да ти го оправи качествено 

- Morrowind
- Потребител
-
- Кара: E39 525d (2003)
Пресли, разби ми надеждите 
Ще преслушам NAPSTERS, както предложи ти. Благодарско!

Ще преслушам NAPSTERS, както предложи ти. Благодарско!
- denis_dimirev
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E53 3.0i, E61 530xd
- Мечтае да кара: Турбо Комби :-)
Здравейте,
колега надявам се нямаш нищо против, че ползвам твоята тема, но проблемът ми е сходен като признаци поне
Снощи радиото ми просто спря и не пожела да тръгне повече. Аз съм със най-обикновенният Reverse RDS. Филмът е, че като подсветката на бутоните работи, и като натисна бутона за сверяване на часовника святка и дисплеят с нулирани стойности, но дотам. Натискайки бутона за включване нищо не се случва. Пробвах и със друго радио, но и то не тръгва. В момента в който му включа захранването всичко святка, и след няколо секунди спира и пак до там.
според схемата на бушоните за радиото отговарят номера 25, 43 и 44.При мен на 25 и 44 няма бушони а 43 си е здрав, но за всеки случай пробвах и с друг, ефект 0.
някой да се е сблъсквал с подобна аномалия, или директно да си записвам час при Милен
благодаря ви предварително
Денис
колега надявам се нямаш нищо против, че ползвам твоята тема, но проблемът ми е сходен като признаци поне

Снощи радиото ми просто спря и не пожела да тръгне повече. Аз съм със най-обикновенният Reverse RDS. Филмът е, че като подсветката на бутоните работи, и като натисна бутона за сверяване на часовника святка и дисплеят с нулирани стойности, но дотам. Натискайки бутона за включване нищо не се случва. Пробвах и със друго радио, но и то не тръгва. В момента в който му включа захранването всичко святка, и след няколо секунди спира и пак до там.
според схемата на бушоните за радиото отговарят номера 25, 43 и 44.При мен на 25 и 44 няма бушони а 43 си е здрав, но за всеки случай пробвах и с друг, ефект 0.
някой да се е сблъсквал с подобна аномалия, или директно да си записвам час при Милен

Денис
- mad_presley
- старши ентусиаст
-
denis_dimirev написа:Здравейте,
Денис
Преди да посетиш Милен, пробвай да откачиш акумулатора за 10-тина минути

- denis_dimirev
- кандидат ентусиаст
-
Здрасти Пресли и колеги,
за съжаление, този път трикът с акумулаторът не свърши работа...
Не знам дали не е глупаво, но днес коментирахме с едни колеги, дали евентуално прецакан говорител, не може да прави подобни мизерий. Сега ще си намеря една схема на кабелите и утре ще пробваме да премерим съпротивлението на говорителите, но малко ме съмнява дори и да има някой гръмнал, чак да спира радиото.
между другото, на моя модел до колкото успях да видя няма допълнителни модули на радиото, както при тези по "хубавите", или напротив.
много куцо така без никаква музика в колата, даже мигачите ме дразнят, че цъкат много силно
Случайно да имаш/те някой друг жокер скрит?
благодаря все пак
Денис
за съжаление, този път трикът с акумулаторът не свърши работа...
Не знам дали не е глупаво, но днес коментирахме с едни колеги, дали евентуално прецакан говорител, не може да прави подобни мизерий. Сега ще си намеря една схема на кабелите и утре ще пробваме да премерим съпротивлението на говорителите, но малко ме съмнява дори и да има някой гръмнал, чак да спира радиото.
между другото, на моя модел до колкото успях да видя няма допълнителни модули на радиото, както при тези по "хубавите", или напротив.
много куцо така без никаква музика в колата, даже мигачите ме дразнят, че цъкат много силно

Случайно да имаш/те някой друг жокер скрит?
благодаря все пак
Денис
- denis_dimirev
- кандидат ентусиаст
-
Ъп
проблема е решен. Оказа се един от бушоните в багажника, който обаче не беше означен на схемата
поздрави
проблема е решен. Оказа се един от бушоните в багажника, който обаче не беше означен на схемата

поздрави
15 мнения
• Страница 1 от 1