Въпрос за Холандски Газов инжекцион AG???
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
4 мнения
• Страница 1 от 1
Въпрос за Холандски Газов инжекцион AG???
Здравейте колеги, имам проблем с газовия инжекцион монтиран на моята машина(става въпрос за х5 е53 М54Б30, но пускам тук темата понеже мисля, че повече хора четът този раздел,а и ДВГ-то е еднакво). Инжекциона е AG AUTOGAS Systems. Малко като покарам на колата светва чека и започва да работи на 4 цилиндъра. Според мен една от дюзите (тази на първи цилиндър) не работи коректно и като компа усети нещо нередно и спира тази дюза, а тя и тази на 3ти цилиндър са захранени заедно(всички са захранени 2х2) и съответно като спре тази на 1ви цилиндър и спира и тази на 3ти. Свалих и размених дюзите на 1 и 2ри цилиндри и проблемът на 1ви и 3ти изчезна, а втори цилиндър не работеше(забравих да погледна другия, с който е вързан дали работи). От там си вадя извода за неработеща дюза на 1ви цилиндър. Мисля, че може да са гумичките вътре в дюзата, обаче май не може да се разглобява. Ще кача снимки, ако можете да добиете някаква представа за какво говоря. Ще помоля някой ако се е сблъсквал с такъв инжекцион да помага.
Нека ако темата не е за този раздел модераторите да ме извинят и да я преместят в правилния.
Благодаря предварително и поздрави на всички
ПС. Забравих да спомена, че този проблем се появвява зимата. Лятото всичко е ок.

Нека ако темата не е за този раздел модераторите да ме извинят и да я преместят в правилния.

Благодаря предварително и поздрави на всички

ПС. Забравих да спомена, че този проблем се появвява зимата. Лятото всичко е ок.

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Или водиш, или следваш, или ми се махаш от пътя!
- dido0o```
- ентусиаст
-
- Кара: F10 530d 245
Re: Въпрос за Холандски Газов инжекцион AG???
Не си написал от къде си. Сещам се за един майстор от Добрич, който мисля че монтираше такива газови.
Re: Въпрос за Холандски Газов инжекцион AG???
От покрайнините на Софията колега 

Или водиш, или следваш, или ми се махаш от пътя!
4 мнения
• Страница 1 от 1