Крадци върлуват... не знам коя част
Модератори: mitaka7, Общи модератори
26 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- Иво
- шПерко
-
- Кара: '90 BMW 316i
- Мечтае да кара: Платноходка
- Детайли за колата: Шпер 4.27 Точка! :)
Крадци върлуват... не знам коя част
Туко що се прибирам и гледам съседа с разбито стъкло
Бил спрял пред София Ленд и някакви луди искали да крадат кола точно там. Разбили стъклата на 6 коли в опити да откраднат някоя
Накрая все пак успяли да вземат не разбрах каква марка и ги хванали на следващото кръстовище
Само дето 6 души са останали с разбити прозорци. А на съседа и фабричния касетофон се опитвали да дърпат!? Луди хора!? Напаст! 

Никога и по никаква причина не си оставайте колите пред софия ленд
ако това не е на самия паркинг
отпред на улицата да си оставиш колата е = на чиста кражба
аз съм си патил там а като отидох на същия ден в районото имаше още един Баварец който също беше пострадал на същото място по същото време
Тъпите ченгета много добре знаят че там си има организирани групички които тарашат коли ама правят едно голямо нищо !!!!
Май трябва да постна една тема за местата на които НЕ ТРЯБВА да се спира в София а и за нещата които НЕ ТРЯБВА да си оставяш в колата

ако това не е на самия паркинг
отпред на улицата да си оставиш колата е = на чиста кражба
аз съм си патил там а като отидох на същия ден в районото имаше още един Баварец който също беше пострадал на същото място по същото време
Тъпите ченгета много добре знаят че там си има организирани групички които тарашат коли ама правят едно голямо нищо !!!!
Май трябва да постна една тема за местата на които НЕ ТРЯБВА да се спира в София а и за нещата които НЕ ТРЯБВА да си оставяш в колата

Малко се стреля в тази държава, така мисля аз.

Икономията на суровини, материали и енергия - дълг на всеки!
Иначе най-обичам да седя накрай света, да си клатя краката и да плюя в нищото...
Он-борд Е28 3.5 Turbo http://www.youtube.com/watch?v=tXzeYgEsbuA
- Momcho
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW E34 520i Touring 95'
- Мечтае да кара: BMW E34 M5 Touring
Така е приятели,така е
След време ше почнат да ни разбиват и крадат колите барабр с нас
Времената не отиват на добре

няма какво да кажа по въпроса
шибана държава шибани крадци шибани закони!!!!!!!!
ако ние не си помогнем няма кой
преди няколко дена пак ми откраднаха чисто ново ЦД от колата
ченгетата ми казаха буквално да не ги занимавам с глупости
застрахователите ми казаха да си гледам работата
аз си казвам майната му... вече ще застрелям някой и наистина ще го направя

аз си казвам майната му... вече ще застрелям някой и наистина ще го направя

naskoksan написа:няма какво да кажа по въпроса
аз си казвам майната му... вече ще застрелям някой и наистина ще го направя![]()
![]()
А толкова ли е трудно да си свалиш панела?!?
- Nasti
-
-
- Кара: Кво ли не...
А ти що мислиш че по света не се крадат незастраховани коли?!
На всякъде се крадат, на всякъде има грабежи, кражби, обири и т.н., само че разликата с тук е че там има някакъв шанс тия за които плащаме данъци да ти помогнат а тук просто форгет!
На всякъде се крадат, на всякъде има грабежи, кражби, обири и т.н., само че разликата с тук е че там има някакъв шанс тия за които плащаме данъци да ти помогнат а тук просто форгет!
Предпочитам да сера на метеното, отколкото да мета насраното...
M_Kuzev написа:Това е положението...измъкване няма!!!...ами ако всеки има оръжие (вкл. и откачалки като мен) и стреля по крадците бързо-бързо от 8млн. в тая шибана държава ще останем около 4млн.,половината от които ше са пенсионери
След Днешното изпълнение на един пенсионер от блока ако имах с кво бих го ГРЪМНАЛ

- B U L L I
- Дон Хуан де Маркофф
-
- Кара: Е30 cardio,Е39,Е36 combainero
- Мечтае да кара: X6 cabrio
ми кои ми скарши антената ве?

http://bayern-bulgaria.net/
"към крайно тежките заболявания се прилагат крайно тежки форми на лечение!"
71% от повърхността на Земята е покрита от вода… Останалата площ се покрива от Мануел Нойер.
Къде не трябва да си оставяш колата в София
Добре каза пича по горе:
Май трябва да постна една тема за местата на които НЕ ТРЯБВА да се спира в София а и за нещата които НЕ ТРЯБВА да си оставяш в колата.
Снощи ми разбиха задното стъкло на дясната врата пред кино Арена и ми взеха касетофона бях оставил колата на булеварда 30 метра след киното понеже паркинга беше пълен в 23:30 излизам и гледам че всичко в колата обърнато и взет касетофона панела си е в мене и освен ако не ги копуват панелите от някъде незнам за чий са им тия касетофони. Баси наглите копелета а там е осветено пълно с хора алармата пищяла и 3то районно е на 500 метра. А и май pioneer не е правилният избор освен ако не сваляш и целия касетофон мама им
Във фирмата ни вече четвърти pioneer е това дето крадат без панел а имаме 2 jvc-ta които не са пипани още.
Май трябва да постна една тема за местата на които НЕ ТРЯБВА да се спира в София а и за нещата които НЕ ТРЯБВА да си оставяш в колата.
Снощи ми разбиха задното стъкло на дясната врата пред кино Арена и ми взеха касетофона бях оставил колата на булеварда 30 метра след киното понеже паркинга беше пълен в 23:30 излизам и гледам че всичко в колата обърнато и взет касетофона панела си е в мене и освен ако не ги копуват панелите от някъде незнам за чий са им тия касетофони. Баси наглите копелета а там е осветено пълно с хора алармата пищяла и 3то районно е на 500 метра. А и май pioneer не е правилният избор освен ако не сваляш и целия касетофон мама им

26 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2