ВЪПРОСИ И ОТГОВОРИ ЗА НЕЗНАЕЩИ
Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори
- Pumpa
- Потребител
-
- Кара: e30 325
- Мечтае да кара: M3-Power
Re: ВЪПРОСИ И ОТГОВОРИ ЗА НЕЗНАЕЩИ
Здравеите колеги искам да ви попитам ако сменя с по лек маховик дали колата ще варви по добре колата ми е м20б25-Е30 

- Vasko_BP
- ентусиаст
-
- Кара: 92' E30 M40 cabrio
- Мечтае да кара: E30 M3
BaDxBoY написа:Как мислите, дали ще е голям таралеж в гащите ?
http://www.mobile.bg/11357125213603933
Намери си някоя по-запазена за повече пари, че с тая морга ако искаш да се движиш ще ти побелеят косите. Не се набутвай с толкова гнила и занемарена кола.

Недей така разваля на човека мечтата де.Как да не може читава е30ка за под 1000лв.Ми те толкова си вървят по принцип,защото са стари,болни и много се трошат.Пък и харчат и не вървят на всичкото отгоре.
Да им се чудиш на хората защо ли ги купуват.
Да им се чудиш на хората защо ли ги купуват.

- Александър Георгиев
- младши ентусиаст
-
- Детайли за колата: смръщена,четириока,двуврата мръсница,с вечно недоволен изруд под капака,влачеща се по земята и проблясващи в тъмното 4 диска,тясна и неудобна вътре...JUST E30
Абе колата е много хубава ама всеки вика земи я ти

смръщена,четириока,двуврата мръсница,с вечно недоволен изруд под капака,влачеща се по земята и проблясващи в тъмното 4 диска,тясна и неудобна вътре...JUST E30
Явор написа:толко ли е трудно да се отвори българското и после немското мобиле....тук във форума освен скрап и такива купени миналата година за 500 и след това с хвърлено м50 с лопатата в коша,бракувано или с каспичански номера през 9 договора,едва ли ще попадне за тея парииначе успех
- Dzveri
- Потребител
-
- Кара: E30 M50B20
Колеги, понеже ми се пръсна казанчето на парното, пък нямам много излишно време покрай сесиите, запитването ми е как да го изолирам,знам че има 2 тръби входяща и изходяща към двигателя къде точно се намират ?
Последна промяна Dzveri на 07 Яну 2013, 15:50, променена общо 1 път
- TheStorm
- младши ентусиаст
-
- Кара: E21; Е28; E30; Е34; E39; Z3
- Мечтае да кара: M-Пауър пакет, брат направо самолет
ако имаш предвид е ти е протекло радиаторето на парното в купето и искаш да го изолираш -
виж
http://3.bp.blogspot.com/_csxKdHS5Sko/TDHW1JHD2QI/AAAAAAAAAcw/A2aoZghEqQs/s1600/IMG_2745.JPG
точно в ляво от сервото (голямото кръгло за спирачките) се показват двата маркуча от купето
виж
http://3.bp.blogspot.com/_csxKdHS5Sko/TDHW1JHD2QI/AAAAAAAAAcw/A2aoZghEqQs/s1600/IMG_2745.JPG
точно в ляво от сервото (голямото кръгло за спирачките) се показват двата маркуча от купето
- Dzveri
- Потребител
-
- Кара: E30 M50B20
TheStorm написа:ако имаш предвид е ти е протекло радиаторето на парното в купето и искаш да го изолираш -
виж
Мерси
- Чанев
- младши ентусиаст
-
- Кара: ше за стария E36 Team Sofia
- Мечтае да кара: M3 E36
Имам въпрос как се сменя стъпково моторче колата е М40Б18 

- brankovv
- младши ентусиаст
-
- Кара: c220 diesel
- Мечтае да кара: e30 m50b25
Чанев написа:Имам въпрос как се сменя стъпково моторче колата е М40Б18
Сваляш горната част на всмукателния колектор и готово

brankovv написа:Чанев написа:Имам въпрос как се сменя стъпково моторче колата е М40Б18
Сваляш горната част на всмукателния колектор и готово
Ми да свали и задния мост, a?
Нищо не сваляш. Това са пълни глупости. Сваляш само моторчето, като му развиеш скобата и го извадиш от колектора(там влиза в гумено уплътнение) и маркуча. Самото моторче няма нищо общо със стъпково, но това е друга тема

Eлементарно е.

Oversteer is when the passengers are scared, understeer is when the driver is scared.
- SPEED_GABROVO
- ентусиаст
-
- Кара: дърто Е30
- Мечтае да кара: моята си,ама с неограничен бюджет
Да попитам и аз нещо,че съм още пресен.Червените лампички до плафона на тавана,за какво са индикатор,че са на немски,пък аз на немски знам само думата маса-tisch
Гледах в търсачката и намерих,че при проблем светват,но коя за какво е?Също така на таблото светва check и от копчето до плафона го изключвам,и това не ми е ясно за какъв е?Също така след лампичката за ръчната спирачка ми светва лампичка с една окръжност с някакви 3 квадратчета от двете й страни,и това не знам какво е?Писах в търсачката,но нищо не намерих или по-скоро не знам как да го напиша,ако има някаква тема или някой да ми ги обясни,ще съм много благодарен,благодаря предварително. 

BMW не е просто марка автомобили,а начин на живот.
- Maverik
- младши ентусиаст
-
- Кара: нахилен
- Мечтае да кара: Е30 кабрио
SPEED_GABROVO написа:Да попитам и аз нещо,че съм още пресен.Червените лампички до плафона на тавана,за какво са индикатор,че са на немски,пък аз на немски знам само думата маса-tischГледах в търсачката и намерих,че при проблем светват,но коя за какво е?Също така на таблото светва check и от копчето до плафона го изключвам,и това не ми е ясно за какъв е?Също така след лампичката за ръчната спирачка ми светва лампичка с една окръжност с някакви 3 квадратчета от двете й страни,и това не знам какво е?Писах в търсачката,но нищо не намерих или по-скоро не знам как да го напиша,ако има някаква тема или някой да ми ги обясни,ще съм много благодарен,благодаря предварително.
Ето за чека малко превод http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewt ... E%F7%EA%E8
А тази лампа с квадратчетата

- SPEED_GABROVO
- ентусиаст
-
- Кара: дърто Е30
- Мечтае да кара: моята си,ама с неограничен бюджет

BMW не е просто марка автомобили,а начин на живот.