Насрещно по магистралата!

Как издухах на старт едно Ferrari...

Модератори: mitaka7, Общи модератори

кандидат ентусиаст
Аватар

Насрещно по магистралата!

Мнение от Ozzman » 24 Авг 2003, 19:21

Ето ви една (не) страхотна история. Пътувам към Варна заедно с още двама души в колата и вече стигаме магистралата преди Варна. Тези които са минавали знаят, че има движение само в едната посока, другата я ремонтират. В по-голямата си част асфалта е почти перфектен...ако колата ти дава можеш да караш и с над 200. Веднага щом се качих на магистралата аз започнах да карам около 160 - 170 след което се заговорихме в купето и намалих до 120. При тази скорост бях в най-лявата лента изпреварвах още по бавно движещи се коли при което виждам на привлижаващия лек завой как едно Рено много рязко сви в дясната лента и почти щеше да удари колата, която се движеше там. Веднага ми мина мисълта, че този с реното нарочно е засекъл колата от дясно за да си отмъщава за нещо и в този миг какво става: чувам от задната седалка "..ТОЯ КАРА СРЕЩУ НАС", а пред очите ми, в най-лявата лента срещи мен се движи Варбург!

При положение, че ви разказвам това можете да се сетите, че последва разко извиване на волана към дясната лента...Погледнах в задното огледало...слава богу и колата зад мен имаше късмет и направи същотото....Навлизайки във Варна започнах да се оглеждам за полицаи за го спрат този луд...

Сега ми кажете какво щеше да стане ако се движех със 160...Ами с 200?

За тези от вас, които ще си кажат "Ама вероятността за такова нещо е 1: 100000" само ще ви кажа, че на мен за 5 години ми се случва за 2-ри път....Само дето предишния път и този срещу мен караше със 100, и стана на завой....

Компактен
Аватар

Мнение от quixzole » 24 Авг 2003, 19:46

И на мене ми се случи същото това лято........карам от Слънчев бряг за Бургас...и точно преди Бургас.....там кадето е Караулката на завоя......мантинелата срязана........карах с около 130-140 км , тъкмо излизам от завоя и някъв с един москвич излиза от насрештното през мантинелата......на всичкото отгорев говорех по телефона.............тоя кретен въобще и неспря.....добре че успях да предвидя на къде ще кривне все пак....спирачките.....свършиха също доста добра работа.....благодарение на АБС-а...............иначе щях да се въртя като пумпал...................абе на косъм се разминах......колите отзад също насмалко да го нацелят......нямаше каде да обърна......инче щях да му напукам каската
Последна промяна quixzole на 25 Авг 2003, 8:26, променена общо 1 път
Изображение Изображение Изображение Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Ozzman » 24 Авг 2003, 20:20

Мисля си, че определено ще се чувствам по-спокойно ако карам голям автомобил извънградско...Ако преди някои ме караше да избирам веднага бих казал 3-та серия купе, но сега си мисля че 5 или панцер 7 (както сполучливо беше казал някои от форума) е по-разумно в тая лудница...Но кой ли ми дава да избирам де...

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Смок » 25 Авг 2003, 11:29

Скоро една позната ми разправи следната история.
Пътуват към вилата с Трабанта си, майка и кара, вътре още трима. На една от тия отбивки за ремонт се объркват и влизат в насрещното. Обаче още не са разбрали, а и магистралата била празна по това време. След няколко километра забелязват, че някакъв човек им маха неистово от съседното платно. Реакцията на тия кокошки била следната - мани го, тоя е някакъв връзкар, гледай къде кара в насрещното ?!?! :shock:
Обаче по едно време взели да се усещат, че май те са в насрещното. И тук следва това, което направо ме хвърли в тъч...Значи тъпите п..ки си казват - абе ей къде е отбивката, още 2-3 километра, няма да се връщаме сега...и продължават в насрещното вече напълно наясно с това какво правят.... И всичко това ми го разправят все едно нищо не е станало...ЛУДИИИИИ!!! :bang: :bang:
Само Дизел!

Малката чичка
Малката чичка
Аватар

Мнение от naskoksan » 25 Авг 2003, 13:25

Ozzman написа:Мисля си, че определено ще се чувствам по-спокойно ако карам голям автомобил извънградско...Ако преди някои ме караше да избирам веднага бих казал 3-та серия купе, но сега си мисля че 5 или панцер 7 (както сполучливо беше казал някои от форума) е по-разумно в тая лудница...Но кой ли ми дава да избирам де...

аз се замислям дали да не си взема ТАНК или БТР
амлко твърдо вози ама по ще бъда господаря на пътя няма да се занимавам с катаджии и паяци :):):)
Изображение
Stick 'em up PUNK, it's da Fun Lovin' Criminal
Изображение
www.evoksis.bg

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от Смок » 25 Авг 2003, 14:39

Нищо подобно, не возят твърдо. Като лодки са :wink:
Само Дизел!

води статистиката
Аватар
Кара: '07 X3 LCI 3,0sd
Детайли за колата: '93 318is
'95 328Ti
'95 318is
'00 328Ci
'04 330xd
'07 X3 3.0d
'07 X3 3.0sd
'01 730d

Мнение от LuBo1 » 25 Авг 2003, 15:45

tctc

Вчера се пребирам от морската сбирка :P :P И както си карам скивам едно КАМИКАДЗЕ с Ауди А8 да кара все едно пътя е нягов . Викам си с моя късмет тоз някъде ще ме блъсне(още беше зад мене), дадох му целия път които можах да мини и се оказа че след има няма 200 метра го настигам и гледам се лепнал ж задръстване направено от 1 автобус (пътя е 2посочен и минава през Стара Планина , мноо завои и голям кеф) Да ама оня не да се кротни такива изпреварвания правеше че ми идваше да изцедя последната капка живот в ОПЕЛА и да го блъсна ама не тоя кавал мина и замина. Само успях да скивам как изпревари на 90 градусов остър завои без никаква видимост и как щеше да се нацепи в един автобус които току що беше влезнал в завоя мале насрах се щото колите бяхме през 2-3 метра дистанция хубу че нищо не стана и ВИКАМ ГОСПОД БДИ НАД НАС СЕГА ЧЕ НЕ СТАНА БЕЛЯТАТА отидохме към 15 коли заради един селски гъзар които ....
ИзображениеИзображение

master of the force
Аватар

Мнение от alx » 25 Авг 2003, 17:27

мдаааа... а мене с трабанта най-редовно ме изпреварват от дясно.. през банкета... никакъв респект към 2-тактовия звяр... а не е като да карам в насрещното ... да не говориме че със тия картони ако се блъсна някъде ще стане много грозно :)

както казах преди по друг повод- може да съм най-страшния шофьор ама другите не са...

алекс
трабант 601с

FX Master
Аватар
Кара: нафтата да става на пушек
Мечтае да кара: без да плаща
Детайли за колата: '95 E34 525 TDS Touring

Мнение от Deakon » 26 Авг 2003, 0:11

тц тц тц. Кога ли господ ще слезе да си прибере вересиите ...
If you know about BMW, you either own one or want one.
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от xaoc777 » 27 Авг 2003, 13:11

мене преди месец ми се случи да карам по царигратското в посока горубляне. И там кадето е първата отбивка за горубляне (за към колите на старо) както си бях най в ляво, забавих и се престроих в дясно, за да завия на там. И некви пичове от Пловдив с 2 голфа влизат от там и право в насрещното. А там е лек завой, и има жив плет.... Почнаха яко да им свиркат и мигат. Тея се осетиха и спряха. Ясно е че са объркали пътя щото не гледат табелите. Ама къв сакатлък можеше да стане....

шПерко
Аватар
Кара: '90 BMW 316i
Мечтае да кара: Платноходка
Детайли за колата: Шпер 4.27 Точка! :)

Мнение от Иво » 27 Авг 2003, 14:39

На мен ми се е случвало при 140км/ч да видя някакъв олиговрен в мойто платно да кара назад :shock: :shock: :shock: С приятелката ми бяхме тогава и мани другото ама след този последва още един, който пак караше назад :shock: Около километър по-натам. Това се случи на пътя за Банкя през Хиподрума, който го знае. Тва в тъмното и гледам някакви бели светлинки, ги помислих за фарове на друга кола, която си е в насрещното. По едно време се имзумих с каква скорост я приближавам и почти спрях, а тоя пич се клати заднешката :evil: УЖАС!
Изображение
Изображение

Аватар
Кара: Кво ли не...

Мнение от Nasti » 28 Авг 2003, 8:25

е такъв ако ми се случи и като обърна след него и като го подгоня и като го спра и като го извадя от колата и после за Насти в труд ще пише
Предпочитам да сера на метеното, отколкото да мета насраното...

ентусиаст
Аватар

Мнение от PARADOX_sf » 01 Сеп 2003, 18:17

Иво написа:На мен ми се е случвало при 140км/ч да видя някакъв олиговрен в мойто платно да кара назад :shock: :shock: :shock: С приятелката ми бяхме тогава и мани другото ама след този последва още един, който пак караше назад :shock: Около километър по-натам. Това се случи на пътя за Банкя през Хиподрума, който го знае. Тва в тъмното и гледам някакви бели светлинки, ги помислих за фарове на друга кола, която си е в насрещното. По едно време се имзумих с каква скорост я приближавам и почти спрях, а тоя пич се клати заднешката :evil: УЖАС!

Я си помисли кво щеше да стане ако тоя въпросния си беше боядистал стоповете отзад с червен спрей?!
Нека някои хора се замислят...

шПерко
Аватар
Кара: '90 BMW 316i
Мечтае да кара: Платноходка
Детайли за колата: Шпер 4.27 Точка! :)

Мнение от Иво » 01 Сеп 2003, 19:22

Е те май белите за заден ход не се боядисват :dunno: Мани ама днес щях да се ударя в един шибан мерцедес, който си беше боядисал мигачите червени и въобще не се виждаха. Изведнъж накова спирачки и за малко се разминах :evil: Са мигачи розови бембени разбирам ама баш като стоповете... Тва трябва да се накавза направо. Пък после щях да тресна една патрулка отзад вече поради моя грешка :) Стелката ми се оплете в крака и стана лошо :D Но за щастие всички е ток 8)
Изображение
Изображение

Потребител
Аватар

Мнение от Отец Манол » 04 Сеп 2003, 10:19

Deakon написа:тц тц тц. Кога ли господ ще слезе да си прибере вересиите ...

Има време. Той не бърза :wink:
Бог пред нас и ние след него

Назад към Страхотни истории