ускорение от 0 до 100
Модератор: Технически модератори
12 мнения
• Страница 1 от 1
ускорение от 0 до 100
с моята 520 със сменен само мотор които е 2,5 170 коня направих от 0 до 100 за 9,2секънди ,а покаталог мъ дават 9,6с.вузможноли е заради кусия диф да набирам по бързо.
- Stanchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: 7er
- маречков
- ентусиаст
-
- Кара: е34,е39, МL320, е70 4.8 и F 15
Ти що засичаш от 0 до 100, като на тея коли от 100 им почва километража? Земи да питаш от 100 до 200 за колко се дигат, че там е по интересно
. Пък и кой го интересува времето - важен е комфорта на тея коли.

- slavianko
- старши ентусиаст
-
- Кара: Караше E34 528i turbo
ре
Мен ме интересува и времето освен комфорта. И съм сигурен че и 90% от колегите с Е34 са на същото мнение. Иначе всички щяхме да сме с 518-кимаречков написа:Ти що засичаш от 0 до 100, като на тея коли от 100 им почва километража? Земи да питаш от 100 до 200 за колко се дигат, че там е по интересно. Пък и кой го интересува времето - важен е комфорта на тея коли.

Аз съм засичал моята и е някъде малко над 8
oxam написа:В един момент проблемът не е в мощността а в гарнитурата между седалката и волана.
- маречков
- ентусиаст
-
- Кара: е34,е39, МL320, е70 4.8 и F 15
Re: ре
slavianko написа:Мен ме интересува и времето освен комфорта. И съм сигурен че и 90% от колегите с Е34 са на същото мнение. Иначе всички щяхме да сме с 518-кимаречков написа:Ти що засичаш от 0 до 100, като на тея коли от 100 им почва километража? Земи да питаш от 100 до 200 за колко се дигат, че там е по интересно. Пък и кой го интересува времето - важен е комфорта на тея коли.
![]()
![]()
Аз съм засичал моята и е някъде малко над 8
Е, явно всеки открива това, което търси. БМВ предлага много.
525 (192кс) с ремус - 7,6 - 7,9 в зависимост от засичащия (пак с километраж и хронометър)
"...едните философи смятат, че животът в основата си е прост, но се подчинява на сложни закони, другите, твърдят, че в основата си животът е сложен и се подчинява на прости закони, от трета страна идвам аз и твърдя, че животът в основата си е смахнат и пиенето никога не стига..."
- slavianko
- старши ентусиаст
-
re
Този засичащият много му изостава хронометараpamperso написа:525 (192кс) с ремус - 7,6 - 7,9 в зависимост от засичащия (пак с километраж и хронометър)

oxam написа:В един момент проблемът не е в мощността а в гарнитурата между седалката и волана.
- dizelboy
- старши ентусиаст
-
апак с моитя 520 неможах да засе4а 4е като дадох гас на 1ва и от тягата мисе сецна кръста и неможах да си засека 

Re: re
slavianko написа: ...хронометъра![]()
![]()
Сток Е34-ка 192ps 8,1 от 0 до 100 това са заводски показатели. Или това ще да е от ремуса сигурно
![]()
![]()
Виж готин, не съм тръгнал да си меря пишката с никой, сори, ако това те обижда по някакъв начин, ама освен гърнетата, може да ми е сменена и генерацията, може да съм посменил някой и друг разпр. вал... не съм твърдял, че е съвсем сток, просто, че си ускорява прилично... като за непретенциозна колица, де :-)
Аре, със здраве!
"...едните философи смятат, че животът в основата си е прост, но се подчинява на сложни закони, другите, твърдят, че в основата си животът е сложен и се подчинява на прости закони, от трета страна идвам аз и твърдя, че животът в основата си е смахнат и пиенето никога не стига..."
- slavianko
- старши ентусиаст
-
Re: re
Сега пък пишките да си мерим...pamperso написа:slavianko написа: ...хронометъра![]()
![]()
Сток Е34-ка 192ps 8,1 от 0 до 100 това са заводски показатели. Или това ще да е от ремуса сигурно
![]()
![]()
Виж готин, не съм тръгнал да си меря пишката с никой, сори, ако това те обижда по някакъв начин, ама освен гърнетата, може да ми е сменена и генерацията, може да съм посменил някой и друг разпр. вал... не съм твърдял, че е съвсем сток, просто, че си ускорява прилично... като за непретенциозна колица, де :-)
Аре, със здраве!

12 мнения
• Страница 1 от 1