Съвместимост на айрбег на волан
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
7 мнения
• Страница 1 от 1
Съвместимост на айрбег на волан
Търсих но не намерих в нашият форум. Имам старият трилъчев волан мулти. Искам да си сложа новият със сцепеният лъч. Намерих от Англия, казаха ми цена без бега, чудя се дали ще стане моя. И второто което е, ако го взема без бег, самият бег е цялата средна част на волана ли? Писах им, но не ми отговориха. В смисъл, ще получа волан с дупка по-средата, или е с капак и под него айрбега.
- tngeorgiev
- младши ентусиаст
-
Re: Съвместимост на айрбег на волан
Сладур1 написа:Търсих но не намерих в нашият форум. Имам старият трилъчев волан мулти. Искам да си сложа новият със сцепеният лъч. Намерих от Англия, казаха ми цена без бега, чудя се дали ще стане моя. И второто което е, ако го взема без бег, самият бег е цялата средна част на волана ли? Писах им, но не ми отговориха. В смисъл, ще получа волан с дупка по-средата, или е с капак и под него айрбега.
защо ти трябва от англия, като тук без бег са по 100лв колега

E30 1986 318
E30 1993 318
E36 1991 320
E36 1997 328
E38 1997 735
Е46 2002 318
E30 1993 318
E36 1991 320
E36 1997 328
E38 1997 735
Е46 2002 318
- oci
- старши ентусиаст
-
- Кара: '12 BMW F10
- Мечтае да кара: самолет
Сладур1 написа:Търсих но не намерих в нашият форум. Имам старият трилъчев волан мулти. Искам да си сложа новият със сцепеният лъч. Намерих от Англия, казаха ми цена без бега, чудя се дали ще стане моя. И второто което е, ако го взема без бег, самият бег е цялата средна част на волана ли? Писах им, но не ми отговориха. В смисъл, ще получа волан с дупка по-средата, или е с капак и под него айрбега.
двата волана нямат нищо общо и беговете няма как да са еднакви, за волана дето пишеш от Англия ще ти дойде без бег т.е с дупка в средата и после като купуваш бега той ще струва поне 200 лв ако изобщо намериш само бег повечето се продават с целия вона.
Мой съвет вземи си волан с бег така ще ти излезе по евтино.
Гледам и тука в Продава.... но цените са то 400 лв нагоре... А в Англия е към 300 с бега.
- oci
- старши ентусиаст
-
Сладур1 написа:Гледам и тука в Продава.... но цените са то 400 лв нагоре... А в Англия е към 300 с бега.
Взимай от Англия тогава аз съм пазарувал такива неща и до сега нямам проблем т.е да се ме излъгали.
- chubaka80
- Потребител
-
- Кара: 320d sedan 6 speed M47N
- Мечтае да кара: На комшията,сивия металик може и русата!!!

Когато си умрял , не знаеш , че си мъртъв.Трудно е само за останалите.............Същото и когато си тъп!
- oci
- старши ентусиаст
-
chubaka80 написа::wave: Здравейте!!! Не намерих по-подходяща тема,пък и не ми се създаваше нова. Та въпросът ми е за съвместимостта на воланите. Става ли волан четирилъчевия от е36,е38,е39 с мулти функция(което едва ли е от значение) на е46 2003 година дизел.В момента съм със същият но без мулти функцията пак четирилъчев.Идеята ми е да ми подкарат тези благинки. Съжалявам ,ако не е тука мястото на въпросът ми.
Поздрави!!!
Става от е36 или е39 след 9.99 година, тогава се правят вече със същия лентов кабел като на е46, преди това не стават или поне за да стане филма и преправянето са големи и не си струва.
7 мнения
• Страница 1 от 1