Зануляване на чек за масло и инспекция
Модератор: Технически модератори
4 мнения
• Страница 1 от 1
Зануляване на чек за масло и инспекция
Здравейте колеги,
карам е34, 520и, 150кс ванос, 94г. и имам проблем със зануляването на чека за масло и инспекцията. Пробвах зануляване през програма, но неуспешно. Изглежда явно имам проблем с таблото или какво е според Вас? Колата иначе се свързва със програмата и може да се проверява за грешки и т.н., но зануляването не се получава.
Сега се сещам и че акумулаторът ми е на границата да умира (поне по лепенките е бмв и съм с него от вече 4-5 год от както имам колата. Едната клетка е на път да сдаде багажа) и напрежението, което показва, при закачена на компютър е около 11,4V. Това обаче не пречи да пали и да работи нормално и мисля, че не би следвало да повлияе за нулиране на инспекция.
Моля за компетентен съвет!
Благодаря Ви предварително!
карам е34, 520и, 150кс ванос, 94г. и имам проблем със зануляването на чека за масло и инспекцията. Пробвах зануляване през програма, но неуспешно. Изглежда явно имам проблем с таблото или какво е според Вас? Колата иначе се свързва със програмата и може да се проверява за грешки и т.н., но зануляването не се получава.
Сега се сещам и че акумулаторът ми е на границата да умира (поне по лепенките е бмв и съм с него от вече 4-5 год от както имам колата. Едната клетка е на път да сдаде багажа) и напрежението, което показва, при закачена на компютър е около 11,4V. Това обаче не пречи да пали и да работи нормално и мисля, че не би следвало да повлияе за нулиране на инспекция.
Моля за компетентен съвет!
Благодаря Ви предварително!
- geleto87
- Потребител
-
- Кара: BMW e34 520i 129kc
- Мечтае да кара: Ford Mustang
Re: Зануляване на чек за масло и инспекция
Здравей колега същият проблем го имах на е34 129кс м20б20-свалих таблото отворих го и му смених батериите и всичко се оправи ,само незнам дали е с батерии твойто.
- zvetiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39М54В30
На буксата за диагностика дай на късо 7 и 19 пин и завърти ключа без да палиш за 15-на секунди и ще видиш зелените квадратчета..
- LiTtLeRoCk
- СТАРШИНАТА НА ФОРУМА
-
- Мечтае да кара: Е38 740IL
Писано е по въпроса, ползвай търсачката.
4 мнения
• Страница 1 от 1