Имам ли шанс за читава 5-ца с тази сума.
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
75 мнения
• Страница 5 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
- Bavarcho
- Пантерчо
-
- Кара: WBS нов внос
- Мечтае да кара: Е30 от скъпите
Re: Имам ли шанс за читава 5-ца с тази сума.
boksioraE39 написа:Не е лоша тази 28ца но е преди фейслифт.
То М52ТУБ28 няма след 03.2000г.

И разликата между ръчка и автоматик си е баш 1 до 2 литра..
За конкретната "барака"... нищо общо с М паркет, две брони (ментакис) дето съм на 100% сигурен че са сложени тук, фаровете и те, горния външен борд на шофьорската седалка е претапициран.. снимчици минати през фотошопеца... абе с две думи знам измекярите дето я продават и съм сигурен, че на живо е леш. Имат не една обява из мобилето, предимно Е36-ци продават. Имат си и едни щатни немски номера дето снимат всяка кола и като ги питаш била дошла с тях на ход

Щом държиш на М паркет, те ти една хубава бензинка, но и с коментара няма да ти влезне у бюджета
http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewt ... 6&t=322085 (макар да е регистрирана и да е обслужена от-до)

- ///Явор
- Летящия холандец
-
- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.
Гледам има промоцийки на нови дачийки и греат луоли 

С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782
- bili1
- ентусиаст
-
- Кара: 540i E39
- Мечтае да кара: това което има вече...
- Детайли за колата: М62В44
Тая варненската 528-ца на външен вид е добра,гледам и екстри и се намират според мен си заслужава да се види и огледа ако мотора работи добре не чука не тропа си заслужава за тия пари!
От 520,523 и 528 най-добрия избор е 528 със сигурност разхода е като на останалите 2 а динамиката много по-добра,от автомат и ръчка аз определено бих търсил ръчка 2,8 автомат от 3,0 нагоре,неискам да правя реклама на приятеля ми,но все пак погледни колега - http://www.cars.bg/u810635 това е неговата 528-ца докара си я лично от Германия с баща му преди 3-4г. колата е с доста здрав двигател който работи много тихо това го гарантирам.Писал е по договаряне доколкото сме говорили двамата е склонен да е даде на по-ниска цена от тая която си приготвил ще ти останат и за консумативи според мен,колата има забележки какви звънни му и си говори с него,но според мен за парите за който я дава си заслужава!
От Златоград сме смолянско 528-цата му върви доста прилично карал съм я и знам и разхода не е зле
дано съм бил полезен! 
От 520,523 и 528 най-добрия избор е 528 със сигурност разхода е като на останалите 2 а динамиката много по-добра,от автомат и ръчка аз определено бих търсил ръчка 2,8 автомат от 3,0 нагоре,неискам да правя реклама на приятеля ми,но все пак погледни колега - http://www.cars.bg/u810635 това е неговата 528-ца докара си я лично от Германия с баща му преди 3-4г. колата е с доста здрав двигател който работи много тихо това го гарантирам.Писал е по договаряне доколкото сме говорили двамата е склонен да е даде на по-ниска цена от тая която си приготвил ще ти останат и за консумативи според мен,колата има забележки какви звънни му и си говори с него,но според мен за парите за който я дава си заслужава!
От Златоград сме смолянско 528-цата му върви доста прилично карал съм я и знам и разхода не е зле

go6o82 написа:5 цата си е екстра кола наистина.Според мен ,колега, ако имаш човек в Германия , за 3000 евро ще ти намери доста запазен автомобил!!!Бил съм там за известно време и още се чудя защо не се върнах с още една кола.
Особено ,след като гледах как пътуваха натоварените с ударени коли платформи към България и Румъния.
Преди това само бях чувал ,но се убедих лично.
В Германията в повечето случаи като има някакъв проблем хората си го пишат,с малки изключения.По същият начин стоят нещата с километрите пробег.
Силно ударени коли от този тип рядко ги правят там -просто излиза много скъпо,че взимат в повечето случаи на час за работа.
От тука ако взимаш ,както казаха повечето колеги,задължително мини на обстоен преглед ,че иначе може да боли после и да намразиш марката направо.
т'ва за 3000 евро читаво е39.....повечето пъти са приказки от 1001 нощ. всичко е въпрос и на гледна точка (какво означава читава) ама хубави е34 започват от 2000 евро. Как едно читаво е39 да струва 3000 евро?
- omegaart
- ентусиаст
-
- Кара: E39 - 540
- Мечтае да кара: Trabant
@2bar написа:go6o82 написа:5 цата си е екстра кола наистина.Според мен ,колега, ако имаш човек в Германия , за 3000 евро ще ти намери доста запазен автомобил!!!Бил съм там за известно време и още се чудя защо не се върнах с още една кола.
Особено ,след като гледах как пътуваха натоварените с ударени коли платформи към България и Румъния.
Преди това само бях чувал ,но се убедих лично.
В Германията в повечето случаи като има някакъв проблем хората си го пишат,с малки изключения.По същият начин стоят нещата с километрите пробег.
Силно ударени коли от този тип рядко ги правят там -просто излиза много скъпо,че взимат в повечето случаи на час за работа.
От тука ако взимаш ,както казаха повечето колеги,задължително мини на обстоен преглед ,че иначе може да боли после и да намразиш марката направо.
т'ва за 3000 евро читаво е39.....повечето пъти са приказки от 1001 нощ. всичко е въпрос и на гледна точка (какво означава читава) ама хубави е34 започват от 2000 евро. Как едно читаво е39 да струва 3000 евро?
Ми не знам дали е приказка моята я взех за 3250 евро с 2 комплекта джанти + гуми. Внесох си я сам и си я регистрирах и т.н. много съм доволен и до момента съм и навъртял около 40 000км за година и половина , отделно е на реални ( ама наистина реални ) 310 000км.
за тези пари можеш единствено да вземеш някое от първите е39 голо като пушка на 300 000 км и от горе. нищо чудно да е нямало и да е трябвало да се правят много неща за tüv.
не виждам смисъл да се взимат такива коли, само заради идеята, че е е39.
- turbonetic
- ентусиаст
-
- Кара: w202 C180 Vw golf 4 SDI,Vw PassatB5
- Мечтае да кара: W212 E400 biturbo E63 w213 biturbo stage 3
- Детайли за колата: Турбинирана
Защо не погледнеш в немските сайтове може да си харесаш нещо 

- omegaart
- ентусиаст
-
@2bar написа:за тези пари можеш единствено да вземеш някое от първите е39 голо като пушка на 300 000 км и от горе. нищо чудно да е нямало и да е трябвало да се правят много неща за tüv.
Мииии е39 540 телефон , сензор за дъж , пълен ел. пакет , кожени седалки с подгрев, мид + 6 диск чейндър и бла бла бла още глупости. Тва ако го викаш голо на пушка ОК. Колата е 97-ма с 1-ва регистрация 98 ...
p.s.
Тва са дърти кочини , колкото и добри коли да са просто са ДЪРТИ. Не виждам защо трябва да се завишава цената на една кола ...
- go6o82
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: е39
- Мечтае да кара: м6
очевидно ,колегата с приказките от 1001 нощ не си много наясно с цените,или някой ти ги е разправял тия неща.Е39 от преди фейслифта си е доста стара кола,за бай немец.и само данъка и застраховката за този 17 годишен автомобил са си цифра, понякога неприятна.
запазените дизели са по -скъпи,скачат ок и над 5000 евро,ама колегата пита за бензин.
Ако смяташ ,че някой ще даде 10 000 евро за е39 .....може но ако е М5 ,иначе нема никакъв шанс!
още повече ,че за тия пари идват доста по нови модели.
запазените дизели са по -скъпи,скачат ок и над 5000 евро,ама колегата пита за бензин.
Ако смяташ ,че някой ще даде 10 000 евро за е39 .....може но ако е М5 ,иначе нема никакъв шанс!
още повече ,че за тия пари идват доста по нови модели.
без да влизам в спорове, мога само да ти напиша, какво означава за мен читаво
1. пълна история на колата, с всичките му смени на масло, инспекции и т.н.
2. максимум 2 собственика
3. актуален год. преглед (поне за 1 год.) и рапорта от последният преглед.
4. състояние - както си е излезнала от завода - такива допълнителни слагани истории - не благодаря.
5. всички сметки от ремонти извършвани по колата.
и като започнеш да търсиш, много скоро ще видиш, че хубавите коли са и скъпи.
иначе така на търмък да отидеш и да вземеш нещо - ако имаш късмет може и да уцелиш нещо. още повече, че преди време вървеше и още една акция - получаваше се премия ако си хвърлиш старата кола. може и тогава да си ударил кьоравото макар, че ако трябва да съм честен 540 на 300 000 км - това няма кой да го купи в Германия. Става единствено за експорт, защото там гаранция няма.
та такива са моите наблюдения, без изобщо да се занимавам с купуване и продаване на коли. просто съм си взимал за мен.
4. състояние - както си е излезнала от завода - такива допълнителни слагани истории - не благодаря.
иначе така на търмък да отидеш и да вземеш нещо - ако имаш късмет може и да уцелиш нещо. още повече, че преди време вървеше и още една акция - получаваше се премия ако си хвърлиш старата кола. може и тогава да си ударил кьоравото макар, че ако трябва да съм честен 540 на 300 000 км - това няма кой да го купи в Германия. Става единствено за експорт, защото там гаранция няма.
та такива са моите наблюдения, без изобщо да се занимавам с купуване и продаване на коли. просто съм си взимал за мен.
- omegaart
- ентусиаст
-
@2bar написа:без да влизам в спорове, мога само да ти напиша, какво означава за мен читаво
Миии от тия точки дето си изброил 1 не е 100 % попълнено и 5 го нямам всичко.
Купена е от 1-ви собственик , с актуален AU/HU точно на месец и половина от както е изкаран.
Състоянието е заводско , само джантите едните не са заводски. Колкото дали има или няма кой да купи такава кола в Германия ми е се тая , за това и в БГ всички купувате коли на по 120 000км дето обаче са били на толкова преди 300 000км. Ходих до Германия точно защото тук цените са пренадути и колите повечето ( конкретно 540 защото това търсих ) бяха пълни гробове или читавите бяха по 15 000-20 000лв , което е АБСУРДНО в 99 % от случаите.
п.с. Понеже смених вериги и обтегачи се видя вътре кво е състоянието на двигателя и беше перфектно , като и за това съм сигурен за километрите. Защото не една и две коли съм виждал как ги въртят пред мене , последно беше едно комби от 2001-ва ( е39 ) 530 от 618 *** км беше направено на 118 *** км. След като му беше направен лек ремонт и беше сменен целия салон вътре защото беше станал на ГЪЗ. Не, не съм сервиз и не се занимавам с такова , просто имам приятели дето се.
- Bavarcho
- Пантерчо
-
- Кара: WBS нов внос
- Мечтае да кара: Е30 от скъпите
@2bar написа:т'ва за 3000 евро читаво е39.....повечето пъти са приказки от 1001 нощ. всичко е въпрос и на гледна точка (какво означава читава) ама хубави е34 започват от 2000 евро. Как едно читаво е39 да струва 3000 евро?
@2bar написа:за тези пари можеш единствено да вземеш някое от първите е39 голо като пушка на 300 000 км и от горе. нищо чудно да е нямало и да е трябвало да се правят много неща за tüv.
Е айде приказки от 1001 нощ

Цените на Е39 одавна паднаха..
Модела излиза 1995г., още малко и ще стане на 20 години.
С 6 500 - 7 000лв. може да се вземе добър нов внос, естествено после следват други разходи които ще оскъпят колата, но говориме за първоначалната инвестиция..
Понеже не обичам да говоря празни приказки, без да се мотивирам, ще дам само един пример..
колата я продадох миналата (2011) година, юни месец.. 528i от Германия, автоматик (типтроник), 98г., рекаро, мулти волан, големия мид с сд, чейнджър, парктроник, автопилот, с чисто нови летни гуми дот същата година, на абсолютно реални 180хил. със сервизна история до последния километър (сервизна книжка + фактури от някои от обслужванията), от един единствен собственик германец, тюф, всички ключове, в отлично техническо състояние, перфектен салон и външен вид. Колата я продадох на познат на мой приятел, за сумата от 6 700 лева. Човека след месец й сложи газова уредба, година и половина след това се вози без никъв проблем (а не е като да не кара много).
Тази кола ако не е читава... и да е от първите Е39-ки и да няма грам екстра и да не куцо 520 ръчка..

Не е единствената подобна Е39-ка, просто нея давам за пример..
Знам, че много хора още си живеят с три/четири години назад и си мислят, че цените са същите, но не са. Е39 не са по 15 хиляди вече и Е36 не са по 6 - 7 хиляди..

- go6o82
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: е39
- Мечтае да кара: м6
предлагам да не спорим наистина, и да пълним темата,всеки си изказа мнението,всеки е ходил в Германия,аз даже живях там известно време.Казах това което видях и относно твоите изисквания, шанса ти е нищожно малък,клонящ към голям късмет.Германия не е България, и не е 300 км от единия край до другия!
Не е да идеш да търсиш кола ако нямаш човек там,щото може да стъпи много скъпа наистина.
Най-добрият вариант е -харесваш нещо от тук,твоят човек там отива да провери, и тогава хващаш самолетчето и след 2 часа си там.Взима те ,отивате гледате пак, зимаш документи и номера , пиете по едно да се почерпите за безаварийно прибиране ,и си горд собственик на доста симпатична луксозна не само за времето си кола.
Аз също не продавам коли, нямам и намерение, но твърдя за тези пари(3000-4000евро) може да си намери читава е39 , 523,525, 528 преди фейслифта!
Не е да идеш да търсиш кола ако нямаш човек там,щото може да стъпи много скъпа наистина.
Най-добрият вариант е -харесваш нещо от тук,твоят човек там отива да провери, и тогава хващаш самолетчето и след 2 часа си там.Взима те ,отивате гледате пак, зимаш документи и номера , пиете по едно да се почерпите за безаварийно прибиране ,и си горд собственик на доста симпатична луксозна не само за времето си кола.
Аз също не продавам коли, нямам и намерение, но твърдя за тези пари(3000-4000евро) може да си намери читава е39 , 523,525, 528 преди фейслифта!
- turbonetic
- ентусиаст
-
- Кара: w202 C180 Vw golf 4 SDI,Vw PassatB5
- Мечтае да кара: W212 E400 biturbo E63 w213 biturbo stage 3
- Детайли за колата: Турбинирана
Еми да доста е трудно ,ако нямаш познат в Германия.Не бързай все ще излезне нещо читаво и тук в БГ
защо не питаш,някои от форума дали не продава,някоя тука всеки си гледа колата.Имам един познат той си взе 318и в много добро състояние,но за съжаление е десняк мисля,че я продава 

- mad_presley
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 M5
Мисля, че всеки си каза мнението и има от всички мнения по много!
75 мнения
• Страница 5 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5