Питане за новият ключ
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
19 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- racing_team_vidin
- ентусиаст
-
- Кара: E65 black- sport package
Re: Питане за новият ключ
Аз това го знам,и затова го правя- идеята ми е преди да се занимават с макетното ножче, колегите да пробват, дали не им се е изтощила батерията
- kener
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 530i E39
На мен единия ми ключ не палеше. Разрязох го, заредих батерията(3,6V DC), и след като го преместих в нова кутиика(купена от колега от форума) вече си го ползвам и няма никакъв проблем, a не съм сменял батерията.
- Barzaka_kurchev
- Потребител
-
- Кара: BMW 530d E39
- Мечтае да кара: BMW M5 E39
И аз тъка реших да направя при 1-вата удобна възможност ще карам с изтощения ключ и ще пробвам дали работи ако пак не работи ще ида до един познат с фирма за аларми и ще го сложим на тестера и ако изпраща радиосигнали само ще го обуча наново а ако не праща или ще го отворя и сменя батерията или ще купя чисто нов.
Добрите момчета отиват в рая, а лошите където пожелаят
- mad_presley
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 M5
Barzaka_kurchev написа:И аз тъка реших да направя при 1-вата удобна възможност ще карам с изтощения ключ и ще пробвам дали работи ако пак не работи ще ида до един познат с фирма за аларми и ще го сложим на тестера и ако изпраща радиосигнали само ще го обуча наново а ако не праща или ще го отворя и сменя батерията или ще купя чисто нов.
Аз...не че нещо, ама още на предната страница ти казах да опиташ с обучение. За какво ти е да ходиш някъде, да го гледаш дали изпраща сигнали в космоса. Просто направи това, което съм ти написал на предната страница (отнема от 10 до 20сек) и виж дали ще започне да ти работи дистанционното. Ако не работи, сменяш батерията, ако и след смяна на батерия не работи, хвърляш ключа и си купуваш нов.
Две страници тема за егати елементарния въпрос, обяснен в най-малките подробности. Народа ли затъпява или аз нещо не съм наред

Повече няма какво да се каже по тази тема освен спам. Автора, когато си реши въпроса и има желание да сподели, да ми пише да я отключа.
19 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2