Плеар - Е46 - ъпгрейд
Модератор: Icco
5 мнения
• Страница 1 от 1
Плеар - Е46 - ъпгрейд
Здравейте колеги.
Целта която искам да постигна е по-добро качество на звука + USB (за да мога да си слушам мп3-ките от флашка). Не ми трябва нищо друго. Като също така ми се иска да си запазя контролите от волана. За това искам да се допитам и до вас, кой вариант би бил най-удачен, защото само на радио/касетка
и cd changer (който адски много прескача на неравности) няма да стане.
Доста мой колеги ми препоръчват cd changer emulator-и като grom(за който прегледах темата във форума), dension, yatour и други. Но те имат и своите минуси - не толкова добра подредба на песните/папки/имена + като гледам има доста теми из нет-а за всяко едно от тях с проблеми с звука после
Плюс това според мен качеството на звука им едва ли ще е като на after market плеар (pioneer, alpine и тн.). А и някъде бях видял, че signal-to-noise ratio например на гром-а е към 70dB, което е супер малко...
Втората ми опция е да си взема този кит (с него ще мога да си ползвам контролите от волана) за инсталация на плеар и да си взема alpine или pioneer някакъв. Като тук звука и екстрите със сигурност са в пъти повече, но ще се загуби заводския вид и ще трябва пак да се сваля панела и да се носи, което в даден момент почва да писва

Трети вариант не знам дали има, тук вие трябва да кажете

Отворен съм към някакви предложения/препоръка/мнения от хора миналия по този път (а и не само
). Като от към бюджет не ми се иска да се минават 3-400 лева.
Целта която искам да постигна е по-добро качество на звука + USB (за да мога да си слушам мп3-ките от флашка). Не ми трябва нищо друго. Като също така ми се иска да си запазя контролите от волана. За това искам да се допитам и до вас, кой вариант би бил най-удачен, защото само на радио/касетка

Доста мой колеги ми препоръчват cd changer emulator-и като grom(за който прегледах темата във форума), dension, yatour и други. Но те имат и своите минуси - не толкова добра подредба на песните/папки/имена + като гледам има доста теми из нет-а за всяко едно от тях с проблеми с звука после

Втората ми опция е да си взема този кит (с него ще мога да си ползвам контролите от волана) за инсталация на плеар и да си взема alpine или pioneer някакъв. Като тук звука и екстрите със сигурност са в пъти повече, но ще се загуби заводския вид и ще трябва пак да се сваля панела и да се носи, което в даден момент почва да писва

Трети вариант не знам дали има, тук вие трябва да кажете

Отворен съм към някакви предложения/препоръка/мнения от хора миналия по този път (а и не само

Бившето возило: E92 335i, 2007, ръчни, 396 whp, 639 nm, 100 октана
Mfactory helical LSD, ST XA Coilovers, H&R sway bars, M3 control arms, D2 BBK 356mm floating + RLS29/Yellowstuff + Goodridge, 313 Performance 19" / 2Forge ZF1 18", OEM turbos
JB4 + Rev3, MHD JB4 BEF, BMS Clutch stop, Custom catless dоwnpipes, VRSF 7" FMIC, VRSF CP + Tial BOV, VRSF OEM Silicone inlets + OCC, Yokohama AD08R, BMS CDV
Re: Плеар - Е46 - ъпгрейд
Извинявам се за двойния пост, но просто съм изумен от многото мнения 

Mfactory helical LSD, ST XA Coilovers, H&R sway bars, M3 control arms, D2 BBK 356mm floating + RLS29/Yellowstuff + Goodridge, 313 Performance 19" / 2Forge ZF1 18", OEM turbos
JB4 + Rev3, MHD JB4 BEF, BMS Clutch stop, Custom catless dоwnpipes, VRSF 7" FMIC, VRSF CP + Tial BOV, VRSF OEM Silicone inlets + OCC, Yokohama AD08R, BMS CDV
- kichuka
- младши ентусиаст
-
- Кара: e36 AC Schnitzer, e46 328i
- Мечтае да кара: e31
- Детайли за колата: малко по-различна
Според мен кит-а който си показал ще ти даде доста добри възможности стига да ти се променя заводската визия, което си е доста голяма стъпка.
- Maxmadness
- ентусиаст
-
- Кара: E46 320Cd. `04 Kawasaki z1000 `11
Колега ако не е тайна каква е цената на този кит?
"The Lion does not need the whole world to fear him, only those nearest where he roams"
A.J DARKHOLME
A.J DARKHOLME
В момента с доставката са около 110 лева, за справка в БГ само за адаптера за волана ми искаха 140 лева + срок от 1 месец за доставка...

5 мнения
• Страница 1 от 1