Проблем с прозорците или...
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
3 мнения
• Страница 1 от 1
- slav_atanasov
- Потребител
-
Проблем с прозорците или...
Здравейте колеги,
Днеска ще ходя към работа и тъкмо да отворя колата - гледам и четирите прозореца свалени наполовина. Направо се шашнах, тъй като не може да съм ги забравил отворени и четирите, аз и изобщо не съм ги отварял предната вечер. Колата беше заключена и не установих да липсва нещо.
Някой имал ли е подобна случка и дали това може да е някакъв технически проблем, или някой просто се е пробвал да ме остави да ходя пеш...
Днеска ще ходя към работа и тъкмо да отворя колата - гледам и четирите прозореца свалени наполовина. Направо се шашнах, тъй като не може да съм ги забравил отворени и четирите, аз и изобщо не съм ги отварял предната вечер. Колата беше заключена и не установих да липсва нещо.
Някой имал ли е подобна случка и дали това може да е някакъв технически проблем, или някой просто се е пробвал да ме остави да ходя пеш...
- sean-john
- ентусиаст
-
- Кара: ше е36,е39, сега и аз незнам
- Мечтае да кара: М5
Re: Проблем с прозорците или...
Това е някакъв проблем в някой от модулите най-вероятно... и моята ми го е правила веднъж за почти 4 години... не съм търсил от какво е.
Re: Проблем с прозорците или...
На мен още не ми се е случвало но добре ще бъде да се знае от какво може да се получи 

3 мнения
• Страница 1 от 1