Помпи за чистачките е39-530д
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
4 мнения
• Страница 1 от 1
- tiho_madjarov
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 325Ci
- Мечтае да кара: М5
Помпи за чистачките е39-530д
Здравейте колеги. Не ми работеше помпичката за чистачките и реших да отстранявам проблема,също така и течността ми изтичаше.Става въпрос за е39-530д комби-99 год.Вчера ходих на майстор и свалихме пластмасовия подкалник отдясно и се оказа,че нищо не работи.Имаше 3 броя помпи там накичени+тази горе за фаровете и тя не работи цялата е спукана и раждясала.Сменихме средната помпа която е долу на казанчето и отпред тръгнаха пръскалките на предния прозорец.Въпроса ми е коя помпа е за задния прозорец.Най-дясната е същата големина като средната,а дясната е по дълга и дебела-тя за къде е.Чудното е,че до дясната букса не отива ток,защото разменихме буксата със средната и нищо.Гледах бущоните здрави са.Другото ми питане е знаете ли кой бушон точно е за задната помпичка,ако са отделно разбира се. И последно как да пръскам на фаровете,как е положението на лостчето,гледам има едно копче с S отстрани,то за каквп точно е?

Последна промяна tiho_madjarov на 15 Дек 2012, 17:54, променена общо 1 път
- E30_DK
- младши ентусиаст
-
- Мечтае да кара: S63, но не AMG, а B44tu
Re: Помпи за чистачките е39-530д
Помпичката за фаровете е една от тези на голямото казанче (мисля, че беше първата по-малката от дясно на голямата) и то се включва автоматично на няколко пръскания(мисля, че 5 бяха) на стъклото при пуснати фарове, а това S е за помпичката горе, която е на казанчето за препарата за миене.
- tiho_madjarov
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 325Ci
- Мечтае да кара: М5
Искам да попитам конкретно коя е помпичката за задния прозорец,също така и кой бушон отговаря за самата помпичка.
- turbo
- старши ентусиаст
-
- Кара: МПС-та
- Мечтае да кара: самолет
Най-външната е за фаровете - тя е с най-голяма тръба на изхода си. Средната е за предното стъкло, а най-вътрешната е за задното. Има и една горе на малкото казанче за интензивното миене, ако колата има такова.
БМВ на газ не може ли? Ето тук ти прочети и отново помисли!
552 к.с. GAS POWERED
Video -> AC Schnitzer GP3.10; Video -> AC Schnitzer GP3.10 "There are days in your life..."

Video -> AC Schnitzer GP3.10; Video -> AC Schnitzer GP3.10 "There are days in your life..."
4 мнения
• Страница 1 от 1