Скорост на място ?
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
Скорост на място ?
Здравейте,светна ми прословутата индикация за спирачки '' с удивителна (!)'' пуснах тест и ИНПА и изписа следните грешки ,първата е ясна втората не мога да определя от какво е и защо показва тази скорост когато колата е на място
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- mad_presley
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 M5
Re: Скорост на място ?
Това е скороста при която е дало грешка, на не скороста с която си в момента
Какво точно не ти е ясно за грешките? Едната е за ключето на педала на спирачките, другата ти е за ABS модула, който или е сдал багаца или има друг проблем.
Като ти светна лампата за спирачки, смени ли накладки и датчици за накладки???

Какво точно не ти е ясно за грешките? Едната е за ключето на педала на спирачките, другата ти е за ABS модула, който или е сдал багаца или има друг проблем.
Като ти светна лампата за спирачки, смени ли накладки и датчици за накладки???
Здр . ABS Работи ,накладки и датчици нови ,правилно монтирани , казанче за течност пълно.Даваше ми грешка /по спомен/не коректно кодиране на ike,kombi нещо такова.
- mad_presley
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 M5
Ако си сменил датчици и накладки, натисни спирачката, дай на контакт и изчакай 40сек. докато изгасене. Ако ти е сменян километража, тогава трябва да се кодира за твоята кола и тогава ще изгасне ламата.
Здр.Много-вероятно да е от таблото ,аз табло не съм сменявал .явно е от джамбазите като са връщали км.са се наакали .Има ли колега от София който може да прекодира , не е спешно но дразни.Поздрави
5 мнения
• Страница 1 от 1