Омасляване на диференциал Е60 530i M54
Модератори: Atsalov, Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
2 мнения
• Страница 1 от 1
Омасляване на диференциал Е60 530i M54
Здравейте колеги,
Не успях да намеря в подраздела такава тема и затова питането ми е конкретно за диференциала на Е60. Има ли отдушник, лесно ли се почиства и това възможно ли е без да се сваля диференциала? Има ли някакви особености? Имам омасляване или както някои колеги го наричат "изпотяване", което е между горната част на дифа и дясната полуоска. Петното е от лятото още, когато го карах често с високи скорости (над 180). Няма теч на прясно масло в никакъв случай, дори петното откакто го наблюдавам (повече от три месеца) не се увеличава.
Има ли някой от вас опит с това? Благодаря предварително!
Не успях да намеря в подраздела такава тема и затова питането ми е конкретно за диференциала на Е60. Има ли отдушник, лесно ли се почиства и това възможно ли е без да се сваля диференциала? Има ли някакви особености? Имам омасляване или както някои колеги го наричат "изпотяване", което е между горната част на дифа и дясната полуоска. Петното е от лятото още, когато го карах често с високи скорости (над 180). Няма теч на прясно масло в никакъв случай, дори петното откакто го наблюдавам (повече от три месеца) не се увеличава.
Има ли някой от вас опит с това? Благодаря предварително!
- don't be
- младши ентусиаст
-
- Кара: 466,5 см3 на цилиндър
- Мечтае да кара: Нормално
Re: Омасляване на диференциал Е60 530i M54
Сега , зимата няма да протече повече , само лятото в най-големите жеги. Огледай го не може да няма отдушник .
За милиони-няма закони.
2 мнения
• Страница 1 от 1