Печка от е39 525 2002 на е39 528 1997
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
10 мнения
• Страница 1 от 1
- LUBO 555
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е39 528i
- Мечтае да кара: комбайн в парламента
Печка от е39 525 2002 на е39 528 1997
Здравейте колеги,
Въпросът ми е,става ли печката от 525 2002г.на 528 ,97?
За да знам дали да я купувам.Имам впредвид мъркучи,и т.н.
Също и това,че съм с ирис и нямам нито мид нито нави.Ще работи ли
Благодаря на отзовалите се!
Въпросът ми е,става ли печката от 525 2002г.на 528 ,97?
За да знам дали да я купувам.Имам впредвид мъркучи,и т.н.
Също и това,че съм с ирис и нямам нито мид нито нави.Ще работи ли
Благодаря на отзовалите се!
- boksioraE39
- кандидат дрифтър
-
- Кара: 535d M-sport
- Мечтае да кара: Зад дъщеря си!
- Детайли за колата: My BMW does not believe in tears..
Re: Печка от е39 525 2002 на е39 528 1997
Тва 525 бензин или дизел е?
Няма как без нави да пускаш печката с таймера.
Иначе всичко се прави...
Няма как без нави да пускаш печката с таймера.
Иначе всичко се прави...

https://www.youtube.com/watch?v=scJPUQU5YOo
Има моменти благословени от всевишния,в мъки и беди дори и без насъщния,когато тихо си припяваме в непрогледен мрак,"ДЯКОНЕ СЛЕД 100-ГОДИНИ НАС НИ ИМА ПАК"!!!
СЪРЦЕ,ДУША ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
Предполагам,че колегата говори за бензиново 525.Относно как да го управлява,имаше в раздел "Продава" колега,който продаваше дистанционно за печка и беше на сносна цена.Илко,също мисля,че имаше такова дистанционно за продан.Иначе,най - евтиният вариант е със мид.
- LUBO 555
- младши ентусиаст
-
Да.Бензинова е 525цата.Извинявам се за пропуска.
Гледам в Real Oem,са различни печките заради годините,та въпросът ми е дали ще тръгне на моята.Явно MID ще трябва да търся.
Между другото,моята кола,стоково си е без печка.Ако някой има опит в такъв монтаж и знае къде какво трябва да се пипне,моля да сподели.Или който ги монтира да си каже цена
Благодаря за отговорите!
Гледам в Real Oem,са различни печките заради годините,та въпросът ми е дали ще тръгне на моята.Явно MID ще трябва да търся.
Между другото,моята кола,стоково си е без печка.Ако някой има опит в такъв монтаж и знае къде какво трябва да се пипне,моля да сподели.Или който ги монтира да си каже цена
Благодаря за отговорите!
- LUBO 555
- младши ентусиаст
-
Никой ли не е слагал печка на кола,която не е имала?
- Ivo_Borisov
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 530D
Занимаш се с глупости,печката която искаш да вземеш от Иво е от кола двоен ванос,всички маркучи и снадки трябва да преправиш,печката по принцип е и по мощна,от тези преди фейса! След това трябва да покараш МИД-а,за да може да я настройваш,а там и голямо табло ще ти трябва
Въобще разбравия си е,по-добре търси донор от същата кола /година
- LUBO 555
- младши ентусиаст
-
meha написа:Занимаш се с глупости,печката която искаш да вземеш от Иво е от кола двоен ванос,всички маркучи и снадки трябва да преправиш,печката по принцип е и по мощна,от тези преди фейса! След това трябва да покараш МИД-а,за да може да я настройваш,а там и голямо табло ще ти трябва

Така ще е най-добре.Сваляш от едната и монтираш на другата
- turbo
- старши ентусиаст
-
- Кара: МПС-та
- Мечтае да кара: самолет
По принцип е занимавка откъм маркучи за вода, за горива, тоците и т.н.
Иначе за управлението аз, ако съм ще си направя дистанционно палене от една тъпа аларма китайска за 30 кинта и няма да се занимавам с глупости. Мисля, че на първи крак на буксата на печката трябва да се подадат едни 12 волта и печката пали и работи, докато тези 12 волта стоят там. Друг е въпросът дали има нужда тези 12 волта да са през таймер, за да работи 30 мин. да речем или електрониката сама си гледа колко градуса е антифризът и колко волта е напрежението, за да прецени дали да гаси печката преждевременно. Занимавка се оформя като цяло де.
Иначе за управлението аз, ако съм ще си направя дистанционно палене от една тъпа аларма китайска за 30 кинта и няма да се занимавам с глупости. Мисля, че на първи крак на буксата на печката трябва да се подадат едни 12 волта и печката пали и работи, докато тези 12 волта стоят там. Друг е въпросът дали има нужда тези 12 волта да са през таймер, за да работи 30 мин. да речем или електрониката сама си гледа колко градуса е антифризът и колко волта е напрежението, за да прецени дали да гаси печката преждевременно. Занимавка се оформя като цяло де.

БМВ на газ не може ли? Ето тук ти прочети и отново помисли!
552 к.с. GAS POWERED
Video -> AC Schnitzer GP3.10; Video -> AC Schnitzer GP3.10 "There are days in your life..."

Video -> AC Schnitzer GP3.10; Video -> AC Schnitzer GP3.10 "There are days in your life..."
Пффф,заблудил съм се,маркучи и т.н всичко е copy/paste .......,само МИД-а си измисли и си ти
Прекарваш една тръбичка с едно маркуче от резервоара до печката,на самия резервоар има точно място на което да си направиш дупката....след това едно по едно от където си свалил и си ти
Може да направиш и малко

Прекарваш една тръбичка с едно маркуче от резервоара до печката,на самия резервоар има точно място на което да си направиш дупката....след това едно по едно от където си свалил и си ти

10 мнения
• Страница 1 от 1