Нова кола = нови проблеми! :)
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
34 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3
- u`F`o
- ентусиаст
-
- Кара: внимателно
- Мечтае да кара: самолет
Re: Нова кола = нови проблеми! :)
Tristaiosemnaiseis написа:u`F`o написа::OT:
Хайде честито и със здраве да си я караш!
Колко пари й плати, ако не е тайна?
Много - 5к...ама пусто комби, като го видях и веднага го пожелах
Що да е много

- raduslaf
- ентусиаст
-
- Кара: f30 340i xdrive MPPSK | e36 316i
u`F`o написа:Що да е многоНе може всички е36ци да са по две и пестин
![]()
Подкрепям. Даже съм на мнение, че добре си се спазарил предвид екстрите на колата.
- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
Колега и на моето комби като го взех миналата година му се отваряха трудно всички врати даже и шофьорската.
Аз реших проблема така, няколко пъти му сипвах машинно масло на пантите, през две три седмици, и се раздвижика и сега са си екстра.
Кофти е че като се разтече маслото надолу си личи по боята и праговете, но се прежалих известно време да има следи от масло.
Аз реших проблема така, няколко пъти му сипвах машинно масло на пантите, през две три седмици, и се раздвижика и сега са си екстра.
Кофти е че като се разтече маслото надолу си личи по боята и праговете, но се прежалих известно време да има следи от масло.

- 00700
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW 318i, sedan, 11.97
raduslaf написа:u`F`o написа:Що да е многоНе може всички е36ци да са по две и пестин
![]()
Подкрепям. Даже съм на мнение, че добре си се спазарил предвид екстрите на колата.
На добра цена си я взел. Безаварийно!
- Tristaiosemnaiseis
- младши ентусиаст
-
- Кара: тист
- Мечтае да кара: непрекъснато
- Детайли за колата: 08' E91 325d - сега; 'E36 316i Compact - сега; '02 E46 330i Touring - преди; '97 Е36 318i Touring - преди; '00 BMW 540iA - преди; '02 BMW E46 330Ci SMG - преди; '99 BMW E36 328i Touring - преди;
Мерси колеги, взех и олекотени джанти 15" от Е39 по съвет на err0r, купих и 2 нови зимни гуми Fulda Cristal Montero, сега търся още 2 за отпред и скоро ще съм без 17-ките, но поне се надявам малкото ЕТ на железарките да запази част от стойката на колата 

- u`F`o
- ентусиаст
-
- Кара: внимателно
- Мечтае да кара: самолет
Tristaiosemnaiseis написа:Мерси колеги, взех и олекотени джанти 15" от Е39 по съвет на err0r, купих и 2 нови зимни гуми Fulda Cristal Montero, сега търся още 2 за отпред и скоро ще съм без 17-ките, но поне се надявам малкото ЕТ на железарките да запази част от стойката на колата
олекотени джанти 15ки от е39 - за кой модел иде реч?
- baitun
- ентусиаст
-
- Кара: БМВ Е36
- Мечтае да кара: Е46 М3
много добра машина, въпреки, че не харесвам комбитата, на борда как точно не показва температурата-не свети дисплея или какво
- Tristaiosemnaiseis
- младши ентусиаст
-
- Детайли за колата: 08' E91 325d - сега; 'E36 316i Compact - сега; '02 E46 330i Touring - преди; '97 Е36 318i Touring - преди; '00 BMW 540iA - преди; '02 BMW E46 330Ci SMG - преди; '99 BMW E36 328i Touring - преди;
baitun написа:много добра машина, въпреки, че не харесвам комбитата, на борда как точно не показва температурата-не свети дисплея или какво
Натискам копчето, но нищо не се случва, дисплея се светва. Но като му дам чек, веднага светва, изписва си CHECK CONTROL OK, задържа се известно време, изгасва и след това като му натисна за тепературата нищо не се случва... А когато температурата падне си ми изписва веднага...т.е. датчик има и си е читав... Според мен проблема е в самия бутон.
u`F`o - тези, които приличат на обикновени железарки...не знам кой стил точно се водят.
- baitun
- ентусиаст
-
- Кара: БМВ Е36
- Мечтае да кара: Е46 М3
Щом имаш чек контрол значи си със средния борд, най-вероятно проблема е в бутона, изписва ли градусите щом свети, дай няква снимка
- err0r
- Мечтае за Z3 M Coupe
-
- Кара: '99 530dА Touring
u`F`o написа:
олекотени джанти 15ки от е39 - за кой модел иде реч?
Ники, тия, дето са 3,5 кг по-леки от железните...

Tristaiosemnaiseis написа:baitun написа:много добра машина, въпреки, че не харесвам комбитата, на борда как точно не показва температурата-не свети дисплея или какво
Натискам копчето, но нищо не се случва, дисплея се светва. Но като му дам чек, веднага светва, изписва си CHECK CONTROL OK, задържа се известно време, изгасва и след това като му натисна за тепературата нищо не се случва... А когато температурата падне си ми изписва веднага...т.е. датчик има и си е читав... Според мен проблема е в самия бутон.
ако и се показва, като ги въртиш с ръчката, няма какво друго да е освен бутона
- Tristaiosemnaiseis
- младши ентусиаст
-
JOGI написа:Tristaiosemnaiseis написа:baitun написа:много добра машина, въпреки, че не харесвам комбитата, на борда как точно не показва температурата-не свети дисплея или какво
ако и се показва, като ги въртиш с ръчката, няма какво друго да е освен бутона
Каква ръчка?

тази за мигачите, като я натискаш навътре върти функциите на борда
- Tristaiosemnaiseis
- младши ентусиаст
-
JOGI написа:тази за мигачите, като я натискаш навътре върти функциите на борда
Ай сиктир бе!

- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
Tristaiosemnaiseis написа:JOGI написа:тази за мигачите, като я натискаш навътре върти функциите на борда
Ай сиктир бе!:D:D:D
хаха само ако пише BC на нея

Щото ако е слаган после борда може и да няма такъв лост, та да не го изкъртиш

34 мнения
• Страница 2 от 3 • 1, 2, 3