За какъв ли телефон е?
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
16 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- Batov
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW E61
- Мечтае да кара: BMW E39 M5
За какъв ли телефон е?
Колеги,
Някой да знае за какъв телефон е въпросния кит, защото му липсва поставката, на която е обозначено?
Някой да знае за какъв телефон е въпросния кит, защото му липсва поставката, на която е обозначено?
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Re: За какъв ли телефон е?
нокиа 6210 6310 може и да пробваш с 5110 6110 ако си около стара загора може да направим проба
- Batov
- кандидат ентусиаст
-
bmw730 написа:нокиа 6210 6310 може и да пробваш с 5110 6110 ако си около стара загора може да направим проба
Току що изрових една 6210, но като я сложа на поставката и само зарежда, нищо не излиза на колоните като звук.
Не съм си в Стара Загора за съжаление.
колега освен проблем да имаш може и нокиата да е проблемна незнам как да ти помогна
колега на нокиата излизали на дисплея едно човече със слушалки,ако да проблема е колата,ако не проблема е телефона
- mad_presley
- старши ентусиаст
-
- Кара: E39 M5
Това хендс фрий е външно. В смисъл от БМВ си е, но е като сегашните парот, само дето няма блутут и не ти изписва никъде по колата кой те търси. С две думи, това е пълна жмел и не си струва усилията да се подкарва.
Казвам ти го в смисъл, че не е като вградените GSM системи в колите, дето можеш да си вдигаш от бутон от волана, да виждаш на мид-а, на BC или на навигацията кой те търси, да можеш да избираш номера от колата, а не от телефона...
Казвам ти го в смисъл, че не е като вградените GSM системи в колите, дето можеш да си вдигаш от бутон от волана, да виждаш на мид-а, на BC или на навигацията кой те търси, да можеш да избираш номера от колата, а не от телефона...
- Batov
- кандидат ентусиаст
-
bmw730 написа:колега на нокиата излизали на дисплея едно човече със слушалки,ако да проблема е колата,ако не проблема е телефона
Не излиза човече, явно телефона е брак.
ми за отремонтиране е или ти трябва друг ако искаш звани на 0876690770 и може да се разберем да ти пратя друг телефон
- Batov
- кандидат ентусиаст
-
bmw730 написа:нокиа 6210 6310 може и да пробваш с 5110 6110 ако си около стара загора може да направим проба
В Стара Загора ли си колега, да направим една проба утре?
На човека колата му е най вероятно без мулти волан,и затова е сложен допълнително,както при мен,а това че не се отваря линията от волана не е кой знае какъв кахър,поне при мен се отваря автоматично ,ех относно избирането на номер трябва да си протегна ръката още една идея от скоростния лост,при мен гнездото за зареждане е различно колега,а твоето е по удължено и ми прилича за нокия 62 10 ,така наречените бизнес телефони за времето си
- Batov
- кандидат ентусиаст
-
GEORGBMW написа:На човека колата му е най вероятно без мулти волан,и затова е сложен допълнително,както при мен,а това че не се отваря линията от волана не е кой знае какъв кахър,поне при мен се отваря автоматично ,ех относно избирането на номер трябва да си протегна ръката още една идея от скоростния лост,при мен гнездото за зареждане е различно колега,а твоето е по удължено и ми прилича за нокия 62 10 ,така наречените бизнес телефони за времето си
Прав си колега, без мулти волан е и е за 6210, но пробвах с 3 такива телефона и само се зареждат, но не влизат в режим "хендс фрий".
Не знам, как да го подкарам и това си е!
- Batov
- кандидат ентусиаст
-
Трябва ли телефонът да влезе в някакъв специален профил или нещо, след като се сложи в поставката?
- doncheff
- младши ентусиаст
-
- Кара: 2008 X5 30d
- Мечтае да кара: M-power
Чел съм по Ebay, като гледах за телефон за моята "С инсталиран БМВ софтуер", та може и да трябва някакъв софтуер на БМВ?!
- Batov
- кандидат ентусиаст
-
Явно никой няма да каже, как се подкарва телефона...
- Batov
- кандидат ентусиаст
-
Има ли някой колега с такава стойка от София?
16 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2