Питане за АЕРБЕГ
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
19 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- sadex5
- ентусиаст
-
- Кара: X5 2003 e39 540
Re: Питане за АЕРБЕГ
Не трябва да се разшива, ами отдолу има едни кукички и на тях е тапицерията.... Айде добре дошъл в форума
- Speed_Am_All
- младши ентусиаст
-
- Кара: E60 530i
колеги, да не пускам нова тема, реших да продължа с тази.
От както съм взел петицата, на всеки 100-2000км ми светва лампата на аербега. След което трия грешката с IMPA. Грешката беше все една и съща:

Аз си мислех че това е кантара на пасажерска седалка. Обаче сега се появи и "MRSA frong left". Поръстърсих се из нета и се оказва че е това:

Тук изглежда да е момер 7 (Impact sensor side air bag)
http://realoem.com/bmw/showparts.do?model=DL71&mospid=47545&btnr=65_0275&hg=65&fg=65

Отварях преди време шофьорска врата да сменям машинката на стъклото но там май не видях такива джаджи. Някой има ли представа къде седи това чудо.
От както съм взел петицата, на всеки 100-2000км ми светва лампата на аербега. След което трия грешката с IMPA. Грешката беше все една и съща:
Аз си мислех че това е кантара на пасажерска седалка. Обаче сега се появи и "MRSA frong left". Поръстърсих се из нета и се оказва че е това:
Тук изглежда да е момер 7 (Impact sensor side air bag)
http://realoem.com/bmw/showparts.do?model=DL71&mospid=47545&btnr=65_0275&hg=65&fg=65
Отварях преди време шофьорска врата да сменям машинката на стъклото но там май не видях такива джаджи. Някой има ли представа къде седи това чудо.
- Ivo Georgiev
- младши ентусиаст
-
- Кара: 5er-Reihe
Под мокета е
- sambeto
- ентусиаст
-
- Кара: Е65 745d
- Мечтае да кара: Мотор с Кош!
- Детайли за колата: Огин!
При мене като светна така на предната ми кола,се оказа скъсана мрежата (поне така ми казаха в сервиза) под седалката
И понеже бях паралия тогава,си я смених както си му е реда,всичко ми излезе към 350 лева някъде по памет.
Всеки сам си решава....може и да прозвучи грозно,ама ако може да се направи така че Airbag-а да си работи за 40 лева....не мисля,че е оправдано за 14-15 годишна кола да се наплатят 350 лева за тоя ремонт

И понеже бях паралия тогава,си я смених както си му е реда,всичко ми излезе към 350 лева някъде по памет.
Всеки сам си решава....може и да прозвучи грозно,ама ако може да се направи така че Airbag-а да си работи за 40 лева....не мисля,че е оправдано за 14-15 годишна кола да се наплатят 350 лева за тоя ремонт

19 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2