Вероятна кражба?

3-та серия ('98-'05)

Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори

Потребител
Аватар
Кара: BMW e46 ci

Вероятна кражба?

Мнение от Mihail_s » 07 Дек 2012, 16:09

Много се колебаех дали да пусна тази тема но днес видях още едно BMW с отворен капак. Нека обесня>>>Преди няколко седмици тръгвайки за работа заварих моята кола (е46 320 ci) с открехнат преден капак (по принцип вероятността аз да съм го забравил така е много малка, първо не ми се е налагало да го отварям предния ден и второ при всяко затваряне на капака трябва да намествам единия бъбрек защото е счупен и при тази опярация просто няма как да не забележа, че не е затворен), но си казах, какво пък може и да съм го забравил, тъй като нищо не липсваше (поне така си мисля, !все още!). На следващия ден (беше събота) рано сутринта вървейки пеша видях още едно е46 (318) с открехнтат капак в близост до вкъщи. Доста се замислих, дали пък някой наистина не краде някаква част/и, но пак подминах. Днес обаче вървейки в същия район видях още едно BMW, този път е39, но 520i, т.е. съшия двигател пак с открехнат капак. Чудя се дали нящо не се краде, нещо, което не може да се забележи веднага. Или пък сега в студа е нарастнало търсенето на акумулатори и тях крадът на всички коли, а пък аз само BMW-та да съм гледал, а на мен да не ми са го откраднали, зашото е в багажника (колата ми няма надпис на багажника (да са мислили, че е 4 цил.), или не са знаели, че на повечето са в багажника, като на е39, която видях днес, и да са "извадили късмет" само 318-ката.). Накакви идеи?

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 328i

Re: Вероятна кражба?

Мнение от Leon » 07 Дек 2012, 16:18

Преди 2 сутрини колата (Е46) на приятелка на жена ми осъмна със счупени бъбреци в опит да отворят предния капак (така си го обяснявам), така че не си внушаваш - крадците знаят, че БМВ-та са с големи акумулатори и търсят първо там...
Never mistake motion for action...

младши ентусиаст
Аватар
Кара: 320d E46 2002г.
Мечтае да кара: 2010 e92 335i

Мнение от makaveli316 » 07 Дек 2012, 19:27

Аз доста често сънувам че съм в Бг и винаги или ми крадат колата или части от нея.
То май сънищата не са хич далеч от истината и за това като се прибирам с колата, винаги в гараж, ако ще и да се плаща.
Тая държава няма оправяне... :|
Изображение

Chris Rock: "There's black people, and there's niggas and the niggas have got to go"

Потребител
Аватар
Кара: E46 , E64
Детайли за колата: 318 i , 635 d

Мнение от zl000 » 07 Дек 2012, 19:47

Крадат всичко в БГ и даже в сервизите мн обичат да си свалят нещо от колата ти !!! И след като ядат бой не се учат на ред ей !
БАТЕ СА - BMW SWAG .mp3

нафтения
Аватар
Кара: го на спомени
Мечтае да кара: E39 M5 или E46 M3

Мнение от Zagy » 07 Дек 2012, 23:19

Зимата главно крадат акумулатори, а понеже БМВ-тата са със сравнително яки такива - първата работа е да отворят капака с надеждата да го намерят там - ама дедов - повечето са отзад :mhihi:
Si non confectus, non reficiat.

Потребител
Аватар
Кара: E46 , E64
Детайли за колата: 318 i , 635 d

Мнение от zl000 » 08 Дек 2012, 2:06

Zagy написа:Зимата главно крадат акумулатори, а понеже БМВ-тата са със сравнително яки такива - първата работа е да отворят капака с надеждата да го намерят там - ама дедов - повечето са отзад :mhihi:

:yes: :yes: :yes:
БАТЕ СА - BMW SWAG .mp3

младши ентусиаст
Аватар
Кара: E46
Мечтае да кара: T-72 само направо и с пълна газ

Мнение от gromovich » 08 Дек 2012, 9:03

Zagy написа:Зимата главно крадат акумулатори, а понеже БМВ-тата са със сравнително яки такива - първата работа е да отворят капака с надеждата да го намерят там - ама дедов - повечето са отзад :mhihi:

Zagy, не трябваше да издаваш тайната. Току виж сега колите почнат да осъмват с отворени багажници. Да не чува дявола.

ентусиаст
Аватар
Кара: 12' F30 335i

Мнение от taba4ko » 08 Дек 2012, 19:03

то се познава коя е46-ца е с акумулатор при двигателя и на коя е в багажника без да се отваря каквото и да е било. не смятам, че целта е била само акумулаторите. прегледайте си колите внимателно.
Изображение

Назад към E46