е46 318 бензин Y2004- Моля за помощ!

3-та серия ('98-'05)

Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори

нафтения
Аватар
Кара: го на спомени
Мечтае да кара: E39 M5 или E46 M3

Re: е46 318 бензин Y2004- Моля за помощ!

Мнение от Zagy » 05 Дек 2012, 23:26

Kameliya_l написа:
Zagy написа:Аз ще изчакам още маалко да се развие темата, защото имам инфо от другата страна на барикадата...

Ако си от Камор, по-добре да не се намесваш и тук... достатъчно си говорихме вече...

Нямам нищо общо с Камор :mhihi: :mhihi: :mhihi: Но подочух, че там си пословично известна... :smoke:
Si non confectus, non reficiat.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E60
Мечтае да кара: BMW

Мнение от ilia1984 » 05 Дек 2012, 23:31

Zagy написа:Нямам нищо общо с Камор :mhihi: :mhihi: :mhihi: Но подочух, че там си пословично известна... :smoke:

Сподели как е от "другата страна на барикадата" смисъл от Камор ?

нафтения
Аватар

Мнение от Zagy » 05 Дек 2012, 23:34

Честно казано не искам да се меся по никакъв начин в тоя спор, но за въпросната Камелия знам от минимум седмица преди да видя темата... направо ги е побъркала всичките там... просто ситуацията не е точно такава, както я представя тя.

ентусиаст
Аватар
Кара: e46 compact 320td

Мнение от iv4o9999 » 06 Дек 2012, 13:29

интересно, нека колежката да пише какво става с колата има ли напредък, струва ми се че от сервиза сега няма как да се оплаче :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E70

Мнение от slitter » 06 Дек 2012, 15:05

Я, тука стана интересно!!! Много ми се иска да се изложат и двете гледни точки и да ги чуя. Принципно съм повече склонен да вярвам на колежката, щото и друг път съм бил свидетел на простотията на Каморци. Между другото да знаете Камор вече е собственост на София Франс Ауто, демек вече сме си Пежо дет се вика :mhihi: :mhihi: :mhihi:

ентусиаст
Аватар
Кара: E46 320Cd. `04 Kawasaki z1000 `11

Мнение от Maxmadness » 06 Дек 2012, 16:46

slitter написа:Я, тука стана интересно!!! Много ми се иска да се изложат и двете гледни точки и да ги чуя. Принципно съм повече склонен да вярвам на колежката, щото и друг път съм бил свидетел на простотията на Каморци. Между другото да знаете Камор вече е собственост на София Франс Ауто, демек вече сме си Пежо дет се вика :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Може да е за добро :yes:

По темата,има ли някакво развитие нека колежката да каже.
"The Lion does not need the whole world to fear him, only those nearest where he roams"
A.J DARKHOLME

Потребител
Аватар

Мнение от Kameliya_l » 06 Дек 2012, 17:49

Радвам се, че съм пословична в Камор... такава и трябваше да стана, за да си свърши някой работата... поне малко и на място! Казвам поне малко, защото крайното ми недоволство накрая остана и не може да се промени...
Да, не съм представила нещата тук в пълния им блясък защото бях решила, че никой няма да ми изчете дългото излияние... Но, сега след тези думи, мисля, че е време и всички тук да разберат историята на събитията (от моята страна на 'барикадата').

Отидох в Камор с един единствен проблем и той беше теч на масло. Направиха ми преглед и ми насрочиха час за следващия понеделник като думите бяха 'Инженерите я погледнаха, ясно е от какво е проблема, елате в понеделник, ще я оправим като междувременно ще ви пуснем оферта за необходимите части и труд". Получих оферта на стойност 982.50 лв без ДДС включваща смяна на гарнитура капак клапани, вакуум помпа, О-пръстени и уплътнители. Бях ходила на няколко места преди това (явно отново грешни) където ми бяха дали различна информация, че трябва да се отваря мотора заради теча и т.н. и това беше и причината да се доверя на Камор - тоест, че наистина течовете на масло са грандиозен проблем и трябва да преглътна 4-те цифри в офертата.

Оставих им колата в понеделник и ми казаха, че до няколко дни ще е готова... е, няколко дни по-късно получих обаждане от приемчика, който ми каза следното ' ами, ние направихме нещата които са по процедура, свършихме с ремонта на колата, амааааа.... теч на масло продължава да има и проблема си стои.". След тези думи на следващата сутрин в 8:30 бях в сервиза, където пожелах да ми се обясни как така ми дават оферта, която се подписва, прави се неизвестен ремонт 'по процедура' и накрая се оказва, че проблема стои и се е криел съвсем другаде... да, повиших тон, може би и затова съм пословична... вкараха ме в сервиза, където ми дадоха да говоря с инженера, който е правил ремонта, който ми изскочи със следното изречение 'Ами, ние по процедура нма германците, направихме всичко, ама още тече от някъде и не можем да разберем от къде...." Казвам, защо не сте измили колата, как така не знаете точно вие от къде... отговора беше "Ми не съм я гледал, 'шото нямах време'.... на тази реплика вече вървях към рецепция да търся управителя с думите' аз си плащам за вашето време'...

Потребител
Аватар

Мнение от Kameliya_l » 06 Дек 2012, 17:51

Срещата ми с управителя мина ‘смекчаващо обстоятелствата’... обясни ми, че колегите му са направили доста грешки и ще обърнат внимание на колата, като ми изпратят нова оферта за нещата, които предстоят да бъдат направени...
След няколко договорки, в който няма да навлизам в детайли, защото бяха дълга кореспонденция, Камор ми предложиха да си доплатя около 300 лева отгоре труд и всички нови части да бъдат безплатни за мен – маслопровод, тръбопровод, маслоизмервателна пръчка, сепаратор и сума ти О-пръстени.
Оставих колата отново при тях за последващия ремонт като в крайна сметка приех новите условия и цената която трябваше да платя за теча ми на масло набъбна до 1360 лева.
Колата беше в сервиз още няколко дни, след което си я взех и знаете историята... на следващия ден, след 10 минути каране след взимането от Камор, ми загасна в движение,
Да, благодаря на Камор, изпратиха Управителя на мястото на събитието, околовръстното да я върне в сервиза, където... ми дадоха великото обяснение за оборотите, педала на газта, съединител и т.н. и т.н и т.н. и нова оферта на стойност 7000 лева!
Оказа се просто, че охладителната система не е била обезвъдушена.... после се оказа датчик на колянов вал, за който чинно платих и смених, разбира се, знаете в друг сервиз... по време на смяната, видиш ли се оказа, че МАСЛО ПРОДЪЛЖАВА ДА ТЕЧЕ от гарнитурата на картера, която в сметката за 1400 лева в Камор може би са изтървали да добавят, защото не са ВИДЯЛИ сред всичките о-пръстенчета и гарнитурки в списъка???!!! Или защото не са искали да видят?!?!?!

Потребител
Аватар

Мнение от Kameliya_l » 06 Дек 2012, 17:53

Ето, за това съм пословична... защото написах и официално оплакване и Камор така учтиво ми отговориха в подписано от всички директори писмо как те са си свършили работата и няма защо да ги подвеждам под отговорност...
Съжалявам, но не мисля! Заради по-горното, нямах кола 3 седмици и от тогава, от както колата си е мен, всеки километър си мисля какво ще е следващото което ще се случи на пътя... имам колата от 5 месеца, ходих по сервизи като я купувах, после 5 месеца карах безаварийно, влязох в Камор и всичко се съсипа. Грандиозно съвпадение ли е?!.. А и, да, още си ходя с теч на масло... което мисля е доказателство защо е трябвало да съм ‘пословична’.....
Ако затова съм ги ‘побъркала’ и се чуват легенди за мен.... считам, че имам право!
Нека сега от другата страна на барикадата да извадят всички учтиви изречения и да ме засипят с официалности за добре свръшената работа!

П.С. Съжалявам за отделните съобщения, имам лимит на ъплоуда :-)

старши ентусиаст
Аватар
Кара: E46 318i 98
Мечтае да кара: Електромобил...

Мнение от vavilon » 06 Дек 2012, 18:22

Zagy написа:Честно казано не искам да се меся по никакъв начин в тоя спор, но за въпросната Камелия знам от минимум седмица преди да видя темата... направо ги е побъркала всичките там... просто ситуацията не е точно такава, както я представя тя.

Вече се намеси! :D

Фен на тройките
Аватар
Кара: Колите да палят и работят!
Мечтае да кара: ;)
Детайли за колата: Лачени, в добро здраве и сериозен ремап ;)

Мнение от Dimitroff » 06 Дек 2012, 19:02

Загоров...смяна щека за масло...58лв...добре ли е ???
На 1 гайка се държи...58лв...отделно, че на вакум помпата нищо и е нямало...
Момичето си е поискало старите части...не са и ги дали...

След като е обяснила, че колата гасне в движение са и казали, че халюцинира!?!?

Това нормално отношение ли е ?

Да е само тя - иди-ела... днес идва един пич с Х5ца...от Камор и псува около 20мин нон-стоп...986лв ремонт и колата пак е с проблем - 20мин по-късно и 30лв по-малко кара с усмивка...

Имам чувството, че тия мърши ни мразят нас собствениците на BMW-та...

Загоров...момичето си е в правото...повярвай ми !!!

нафтения
Аватар

Мнение от Zagy » 06 Дек 2012, 19:09

Ванка - аз не коментирам цени на труд или части... знам каква е хавата в Камор... знам за доста случаи на мизерии там.

За цените - всички знаем, че там е скъпо. Затова и никой не ходи при тях. Впрочем всеки оторизиран сервиз е скъп. Частите също са скъпи, даже някои са безумно скъпи. За самия сервиз - там никой не разбира от нашите коли. Знаят и правят само последните модели - за другите грам и не ги интересува, затова и ако идеш с по-стара кола рискуваш да играят на онче-бонче на нея.

Просто чух разни неща и от другата страна - затова и писах.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: BMW E60
Мечтае да кара: BMW

Мнение от ilia1984 » 06 Дек 2012, 19:31

Dimitroff написа: Имам чувството, че тия мърши ни мразят нас собствениците на BMW

http://www.cars.bg/news/news/view/5603/ ... Kamor-auto :lol:
Dimitroff представи си че цял ден оправяш френски багии и накрая идва едно БМВ и решаваш да му върнеш за всичко :mhihi:

Слави
Аватар

Мнение от © » 06 Дек 2012, 21:18

Ако някой от Камор не напише нещо по въпроса, то това ще е поредната тема "антиреклама" за тях. Не може да вземаш 4 цифрени суми за ремонт за кола която струва 10 000лв и проблема да остане. А това със 7000лв си е чиста подигравка :mhihi:

ентусиаст
Аватар
Кара: e46 compact 320td

Мнение от iv4o9999 » 06 Дек 2012, 23:44

освен да кажеме да ни пази Господ нас и колите друго не мога да кажа. Отделно като знам софия франс ауто как работят, и отделно как с приетите коли си правеха гонки по страия Лозенски път до Врана, който е осеян с дупки в които може да се скрие първокласник, нещата няма да станат по-добре

ПредишнаСледваща

Назад към E46