Проблем с централното

3-та серия ('98-'05)

Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори

Потребител
Аватар

Проблем с централното

Мнение от Елкенев » 05 Дек 2012, 0:03

Здравейте, колеги! Имам проблем с централното заключване. Първоначално си помислих, че проблема може да е от самия ключ. Ходих при ключар, но той ми каза, че проблема не е от ключа. Копчето за централното, което се намира в колата работи без проблем. Просто не мога да отключвам с функциите от ключа. Когато отключвам ч/з ключалката всичко си е ОК ( отключва и заключва ). Др проблем може ли да съществува, освен този с релето? Благодаря предварително :)

Потребител
Аватар
Кара: Автомобил

Re: Проблем с централното

Мнение от S.topalov » 05 Дек 2012, 10:03

1. Влизаш в колата, затваряш всичко
2. Даваш на контакт за не повече от 5 секунди.
3. Докато е на контакт, натискаш и ЗАДЪРЖАШ НАТИСНАТ бутона за отключване.
4. Вадиш от контакт със задържан бутон и натискаш бутона за заключване 3 пъти горе долу през една секунда и пускаш всичко.
5. Вратите се отключват/заключват. :)

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: BMW 330xd

Мнение от xian777 » 05 Дек 2012, 10:55

Колега, имах подобен проблем, като се оказа нещо много странно - като включа зарядното за телефона в запалката на колата, неще да се отключва с дистанционното. Аз лично нямам никакви технически познания и немога да си обясня защо става така.

Мисълта ми е - виж дали нямаш нещо включено по ел. мрежата и да ти дава някакъв такъв проблем.
Дано съм ти бил полезен, тъй като не ти дадох никакво разумно решение в крайна сметка.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: '12 BMW F10
Мечтае да кара: самолет

Мнение от oci » 05 Дек 2012, 19:27

Елкенев написа:Здравейте, колеги! Имам проблем с централното заключване. Първоначално си помислих, че проблема може да е от самия ключ. Ходих при ключар, но той ми каза, че проблема не е от ключа. Копчето за централното, което се намира в колата работи без проблем. Просто не мога да отключвам с функциите от ключа. Когато отключвам ч/з ключалката всичко си е ОК ( отключва и заключва ). Др проблем може ли да съществува, освен този с релето? Благодаря предварително :)

може проблема да е в това, че ключа не е инициализиран, пробвай първо да го обучиш както ти е написал колегата, ако не става след това ще трябва да пробваш с друг ГМ модул.

Назад към E46