Газов Инжекцион на 318is или 320i... e30
Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори
65 мнения
• Страница 5 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
- Vasko_BP
- ентусиаст
-
- Кара: 92' E30 M40 cabrio
- Мечтае да кара: E30 M3
- GEORGIEV
- Е30 Fanatic
-
- Кара: от онея старите....
- Мечтае да кара: магазинска е30-ка
Re: Газов Инжекцион на 318is или 320i... e30
единствената,ама единствената причина да се кара на газ е цената,никой неможе да ме убеди че видиш ли било по добре да се кара на газ...щото бензина ако беше на 1.45 сега като газта едва ли всички дето ми говорите тука за газ щяхте да карате на газ,НАЛИ
тема дъвката 100 пъти,няма причина друга да се кара на газ освен цената,това е .

тема дъвката 100 пъти,няма причина друга да се кара на газ освен цената,това е .

- кичоне
- младши ентусиаст
-
- Кара: e30+е34
- Мечтае да кара: е30+е34+е38
- Детайли за колата: На тати турбото е най-бързо!
GEORGIEV написа:единствената,ама единствената причина да се кара на газ е цената,никой неможе да ме убеди че видиш ли било по добре да се кара на газ...щото бензина ако беше на 1.45 сега като газта едва ли всички дето ми говорите тука за газ щяхте да карате на газ,НАЛИ![]()

Но....нека видим още колко ще се дъвчи темата

- Bass_Man
- кандидат ентусиаст
-
Не е въпроса някой да се убеждава в нещо
Въпроса и отговора е да спрат да се говорят глупости от хора дет си нямат ни най-малка представа за какво иде реч. Ся, че майсторите няма да спрат няма но аз ви дадох само няколко елементарни насоки за 10 секунден разговор да разберете човека има ли си идея или си е монтажник най-страшен! В което също няма нищо лошо но трябва да се намалят претенциите и да е ясно, като се монтира инжекцион за 699лв.-899лв. точно какво се купува.
За да не си помисли някой че това е проблем само в БМВ-форума или само при газаджийте ето ви пример от творчеството на шефа на БАН
http://theo.inrne.bas.bg/~nissimov/Prot ... rmula.html
Общо взето държавата ни е пълна с псевдо неща и ментета! От нас си зависи дали ще продължаваме по този начин или ще променим нещата
Относно алтернативните горива те наистина са алтернативни и опитите да се оплюват или осмиват не ви качват коне на баварките, не ви подобряват времената ( където и да се пускате ) и не ви пълнят резервоарите. И като горива за придвижване от точка А до точка Б са по-чисти, по-щадящи двигателя и неговите консумативи, а не както се твърди в темата до момента, че едва ли не съсипват не само двигателя, че и периферията около него?!?!? Еми пълни глупости са това!
Пък дали ми вЕрвате или не винаги можете и сами да си проверите въоръжени с google в ръка
.

За да не си помисли някой че това е проблем само в БМВ-форума или само при газаджийте ето ви пример от творчеството на шефа на БАН

Общо взето държавата ни е пълна с псевдо неща и ментета! От нас си зависи дали ще продължаваме по този начин или ще променим нещата

Относно алтернативните горива те наистина са алтернативни и опитите да се оплюват или осмиват не ви качват коне на баварките, не ви подобряват времената ( където и да се пускате ) и не ви пълнят резервоарите. И като горива за придвижване от точка А до точка Б са по-чисти, по-щадящи двигателя и неговите консумативи, а не както се твърди в темата до момента, че едва ли не съсипват не само двигателя, че и периферията около него?!?!? Еми пълни глупости са това!
Пък дали ми вЕрвате или не винаги можете и сами да си проверите въоръжени с google в ръка

- djony
- Потребител
-
- Кара: Peugeot 406 2.0T
- Мечтае да кара: Е30ка в завършен вид
- Детайли за колата: AE27835
Колеги, за да не отварям нова тема искам да питам тук. Става въпрос за ГИ Фобос на двоен стоп М20Б20 84-ти набор. Монтажа не ме притеснява, а се чудя как може да се настрои читаво при положение че няма ламбда сонда(поне така ми каза собственика на колата)? Има ли го като вариант да се монтира сонда само за газовата?
65 мнения
• Страница 5 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5