Проблем с горивото 525д
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
7 мнения
• Страница 1 от 1
- Dankata E39
- Потребител
-
- Кара: 316i E36
Проблем с горивото 525д
След смяна на говивната помпа в резервоара понеже като литрите стигнат около 20литра я смених понеже гаснеше.сега я смених карах докато светне лапмата и 1 път ми угасна след известно време пак и ми пише fuel injection sistem и гасне незнам какво да права а иначе като има гориво след 30 литра няма проблеми мерси много
- nightdriver
- ентусиаст
-
- Кара: 530da turing
Re: Проблем с горивото 525д
Имах подобен проблем , като останат около 8 литра ( там някъде светва и лампата ) и колата гасне за нафта ! Няколко пъти свалях помпата под седалката , за да видя дали съм я сложил правилно , но не помогна !
Реших си проблема съвсем случайно като смених помпата под седалката , защото беше много уморена и беше почнала да ми прави номера ! Явно тази помпа под седалката смуче горивото до последната капка , а другата само го прехвърля от едната в другата половина...
Реших си проблема съвсем случайно като смених помпата под седалката , защото беше много уморена и беше почнала да ми прави номера ! Явно тази помпа под седалката смуче горивото до последната капка , а другата само го прехвърля от едната в другата половина...
- Dankata E39
- Потребител
-
Да така е въпроса е че като има нафта няма ядове и вече незнам помоата под седалката си е ок няма грижи
- nightdriver
- ентусиаст
-
Разбирам те , аз също нямах видими проблеми с помпата под седалката докато еди ден тягата над 3000 оборота намаля , после спря и над 2000 об и накрая смяна и след смяната един ден карам със светнала лампа и туба в багажника и чакам да угасне , но си изкара горивото до край или почти , 2-3 литра оставаха и не гаснеше ! после още няколоко опита така и пак без проблеми и започнах да се питам какво се е променило ? По късно се усетих , че съм с нова помпа и си мисля че това беше решението...
- Dankata E39
- Потребител
-
Значи давида помпата под седалката не тая в резервоара и да видиме какво ще и има така ли да го разбирам
- nightdriver
- ентусиаст
-
При мен това беше решението на проблема , който ми изглежда идентичен с твоя ... най-добре намери някоя работеща помпа само за проба или някъде да и замерят налягането на твойта .
- Dankata E39
- Потребител
-
Къде ги мерят защото аз незнам
7 мнения
• Страница 1 от 1