радиатор теч ? бмв 320и 1991-1992г
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
11 мнения
• Страница 1 от 1
радиатор теч ? бмв 320и 1991-1992г
Мога ли да запитам ако някой знае или е имал същия проблем.
Тече ми по някой път антифризче по 50 -100 грама а мойе би и повече,и доколкото останових мисля че е (от долната част на разширителя) та там какво го оплатнява гарнитура ли има и ако да трудно ли се сменя или кво може да му е .
Тече ми по някой път антифризче по 50 -100 грама а мойе би и повече,и доколкото останових мисля че е (от долната част на разширителя) та там какво го оплатнява гарнитура ли има и ако да трудно ли се сменя или кво може да му е .
- BMWIKTOR
- младши ентусиаст
-
- Кара: BMW X5 E53 3.0i,Mini cooper S JCW
- Мечтае да кара: E30 M5 :)
Разширителя се демонтира с помоща на шестостен като при свалена капачка на радиатора махаш капачето около гърловината което е завито с двете болчета!после дърпаш навън и на горе и ти си човека!Има един голям о-пръстен и един малък от горе.в дару ги има и май са общо 10 лв.
"Знаещия не се нуждае от обяснение!
За незнаещия нещета са невъзможни!!!"
За незнаещия нещета са невъзможни!!!"
- bavareza
- кандидат ентусиаст
-
И аз имах същия проблем, течеше точно оттам, но не се оказаха О-пръстените, а пробив в радиатора... Течноста се разливаше по ламелите и по леглото на казанчето - та отдолу. Смених два комплекта пръстени и източих антифриза два пъти, докато не видях мокрото петно на "скарата"
, нервозна история. Разбира се, може и да е някоя от гумичките, иначе - кофти
. Успех.

Уважавай това което имаш, защото утре може да го нямаш!
Мерси
мерси много ще пробвам първо с оплътнителите и ако пак тече ще почна май да мисля за нов радиятор.
- turbo
- старши ентусиаст
-
- Кара: МПС-та
- Мечтае да кара: самолет
Отиди на някой "радиаторджия" да го надуе във вода, те знаят как, за да си сигурен, че няма да правиш упражнението по 16 пъти като колегата.
Успех! И пиши ко стааа!

мерси за съвета
Така и май ще направя мислех на море да трагвам но няма да рискувам кат се варна ще го закарам и ще пиша как са го оправили мерси все пак за съветите.
колко пари е нов?
колко парички струва нов но не оригинален(че те са си скъпи)
и ако някой знае от каде.
и ако някой знае от каде.
11 мнения
• Страница 1 от 1