Среден разход на дълго
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
19 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- petio
- младши ентусиаст
-
- Кара: 550d xdrive
Здравейте момчета. Аз моята 320д и аз я купих от Австрия. Тамошната нафта няма нищо, ама нищо общо с нашата. Колата вървеше на пушка и при 140 на моментния разход сочеше 5/100. Тука 6/100. Със климата в жегата до Пловдив по магистралата и обратно, на автопилот 140 км/ч - 7.5/100, което за мен си е доста! Миналата седмица ходих до морето, с 4 човека- двама над 100 кг и багажника до горе ( абе направо се влачех по корем:)) с климата ми изкара 5.2/100
. Не мога да си го обясня. Карах си стабилно, където с колко може и ето. Единствената разлика с предишните пътувания е налягането в гумите преди беше 2.1/2.3, а сега 2.4/2.7! Възможно ли е да окаже такова влияние. Още си ги карам така натряскани и разхода непрекъснато ме изненадва - върти се около 5-6 средно. А за нафтата съм много изненадан от Еко-то - не петролиум, а другите. Доста е добра. Май се поолях
. Благодаря за вниманието
.

Напротив не се оля,такива мнения трябва да се пишат тук,с максимално ясни отговориpetio написа:Здравейте момчета. Аз моята 320д и аз я купих от Австрия. Тамошната нафта няма нищо, ама нищо общо с нашата. Колата вървеше на пушка и при 140 на моментния разход сочеше 5/100. Тука 6/100. Със климата в жегата до Пловдив по магистралата и обратно, на автопилот 140 км/ч - 7.5/100, което за мен си е доста! Миналата седмица ходих до морето, с 4 човека- двама над 100 кг и багажника до горе ( абе направо се влачех по корем:)) с климата ми изкара 5.2/100. Не мога да си го обясня. Карах си стабилно, където с колко може и ето. Единствената разлика с предишните пътувания е налягането в гумите преди беше 2.1/2.3, а сега 2.4/2.7! Възможно ли е да окаже такова влияние. Още си ги карам така натряскани и разхода непрекъснато ме изненадва - върти се около 5-6 средно. А за нафтата съм много изненадан от Еко-то - не петролиум, а другите. Доста е добра. Май се поолях
. Благодаря за вниманието
.
None
19 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2