Имам питане относно музиката в Е39......
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
7 мнения
• Страница 1 от 1
- Nasko_325TD
- старши ентусиаст
-
- Кара: E38 740i idividual
- Мечтае да кара: безаварийно
- Детайли за колата: Нормнална!
Имам питане относно музиката в Е39......
Здравейте колеги.Искам да разбера дали мога да си сложа усилвател(не оригинален) и бас каса в багажника.Имам пуснати камбанки(чинчове) пуснати от под жабката се виждат до акумулатора.С малката навигация съм имам и ТВ,ако има значение!?
Интересува ме как да подам сигнал на усилвателя който да се регулира и от навигацията.
Чета тук че можело да се вземе сигнал директно от говорителите отзад,но усилвателя трябвало да има "Speaker (Hi) Level Input".
Добър ли е този варянт или не е удачен?И какъв е другият,ако има такъв?

Интересува ме как да подам сигнал на усилвателя който да се регулира и от навигацията.
Чета тук че можело да се вземе сигнал директно от говорителите отзад,но усилвателя трябвало да има "Speaker (Hi) Level Input".
Добър ли е този варянт или не е удачен?И какъв е другият,ако има такъв?

- kener
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 530i E39
Re: Имам питане относно музиката в Е39......
Виж тази тема: http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=142797.
Един съвет от мен - бас каса в багажника на е39 седан, освен по описания начин в горната тема, е загубена кауза. Проблема е, че вътре в купето не се чува нищо или е много заглушено.
Един съвет от мен - бас каса в багажника на е39 седан, освен по описания начин в горната тема, е загубена кауза. Проблема е, че вътре в купето не се чува нищо или е много заглушено.
- doncheff
- младши ентусиаст
-
- Кара: 2008 X5 30d
- Мечтае да кара: M-power
Друг вариант е да вземеш един конвертер от високи към ниски и да прекараш през него сигнала, след това в усилвателя.
- dosko
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 530 D Хафтомат
- Мечтае да кара: 740D
kener написа:Виж тази тема: http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=142797.
Чува се колега , изрязва се ламарината зад задните облегалки.
Малко е варварска интервенцията , но пък ефективна.
Аз съм с усилвател и бас каса в багажника. Наи-ефтините варянти , но пък качеството на музиката значително се повиши.
- doncheff
- младши ентусиаст
-
- Кара: 2008 X5 30d
- Мечтае да кара: M-power
По принцип, където и да съм ходил за тези интервенции са ми казвали, че БМВ-тата са много добре шумоизолирани и че ще е много трудно да се получи задоволителен резултат. Въпреки това по-добра каса върши работа. Зависи какви са ти очакванията, разбира се... 

- Nasko_325TD
- старши ентусиаст
-
- Кара: E38 740i idividual
- Мечтае да кара: безаварийно
- Детайли за колата: Нормнална!
Ами не искам да ми падат зъбите,само леко да подчертава музиката.При мен е имало музика и е рязано зад задната седалка. 

- svircho75
- Потребител
-
- Кара: 525dA
Здравейте колеги иаз имам питане относно музиката в е39. Моята е седан като облегалката на задната седалка може да пада напред (няма ламарина).Ползвам оригиналният плеар ,нямам DSP,нямам чейнджър и въпросът ми е следния:. Мога ли да сложа оригинална бас каса от кола с DSP с някакъв усилвател може и неоригинален като се вземе сигнал от задните колони. Ще има ли някакъв ефект. Идеята ми е малко да усиля баса и да си запазя багажника.
7 мнения
• Страница 1 от 1