ДИЗЕЛ С/У БЕНЗИН
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
10 мнения
• Страница 1 от 1
ДИЗЕЛ С/У БЕНЗИН
Нека тук стане Содом и Гомор на хора разбиращи от двата типа гориво и имащи опит с двата вида агрегати.По-специално става дума за е46.Питам защото главата ми ще се пръсне,а до утре трябва да реша кое да избера.Моля, без банални коментари от рода на "дизела е по-добре,но поддръжката му е по-скъпа" или "бензина е по-скъп,но цената за колата е по-малко". Hint: Говориме за България,така,че се съобразяваме и с този фактор-нека хора,които са купили на старо кола дизел (е46) от БГ да споделят 

None
E46, 318i touring. От както е купено от близо 1година и 10 месеца съм сменяла само един лагер на задно ляво колело и предни тампони на стабилизиращата щанга(преди около 2месеца). Скоро сменях предните накладки, но това е неизбежно. Колата я карам градско в София, но и пътувам доста из страната. Ползвам я за личен автомобил. От тук нататък само масло и филтри. За мен е добре.

Е и тази хубава,нищо не чакам да ми падне от небето,просто тук тази тема,която отварям е за хора,които разбират,защото аз 70% от отговорите ги знам,затова питам стриктно собственици как се държат техните коли в дълбочинаnaskoksan написа:това е коментирано около 1000 пъти
в подфорум Е46 пробвай да потърсиш
малко информация преди да пишеш,
или намери нещо ново и го сподели с
нас, не чакай всичко да ти падне от небето

None
- hyena
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e90 320d
Добре, моето мнение е, че 320д rulessss! Веднага се обосновавам: за 20к само консумави сменям (чукам на дърво
) и среден разход около 7/100 нафта. Върви много прилично (днес изрезах един голф 2 гти
)... така че, к'во повече да искам! Изобилства от комфорт, ама за това си взех бмв, не че има разлика м/у дизел и бензин! 

"Защо карам бързо...защото улиците са опасно място и не обичам да се задържам дълго на тях..."
това е добре,пожелавам ти никога да не ти се налага да сменяш турбо или нафтова помпаhyena написа:Добре, моето мнение е, че 320д rulessss! Веднага се обосновавам: за 20к само консумави сменям (чукам на дърво) и среден разход около 7/100 нафта. Върви много прилично (днес изрезах един голф 2 гти
)... така че, к'во повече да искам! Изобилства от комфорт, ама за това си взех бмв, не че има разлика м/у дизел и бензин!

None
10 мнения
• Страница 1 от 1