Проблем с багажника

3-та серия ('91-'98)

Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори

младши ентусиаст
Аватар

Проблем с багажника

Мнение от melody1 » 07 Авг 2006, 23:15

Здр. колеги. :D Нещо ми става на багажника на колата. Не ще да се отключи :( . Вратите ми се отключват, а багажника неще. (нито с ключ, нито с дистанц. :shock: ) Ако някой е имал същия проблем, моля да сподели, за да мога да го отворя. :bowdown:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от melody1 » 08 Авг 2006, 13:09

:arrow:

Фюрера
Аватар

Мнение от sieg » 08 Авг 2006, 13:13

имах същият проблем с Голфа... ключалкат я бяха преебали вероятно при опит да я отворят, а си имах ядове и с централното та никак не ставаше...
отиваш на ключар да ти я отвори, и после при алармаджия да види що не зацепва и алармата...
жена и кола не въртят ли задница, не ми ги фали...
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: мел
Мечтае да кара: танк

Мнение от XaMaB » 08 Авг 2006, 15:34

Често се прекъсва кабела който върви под капака на багайника и не иска да се отключва с централното. Но тогава поне с ключа се отваря. :roll:

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от DJJonny » 08 Авг 2006, 15:48

Пробва ли да отвориш с дебелия (оригиналния ключ) защото моя багажник се отваря само с него като е без токове.

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от melody1 » 08 Авг 2006, 21:13

И с оригиналния ключ не става :(. Нямам идея как ключара ще успее да го отвори. :mhihi: ;)

ентусиаст
Аватар

Мнение от XaMaB » 09 Авг 2006, 12:07

Не може ли да се махне облегалката на задната седалка и да се види отвътре ключалката?

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от melody1 » 10 Авг 2006, 0:38

Здеавейте колеги. Да ви разправям кво ми се случи. :D
Днес реших сам да пробвам да си отключа багажника. 30 мин. въртях ключа наляво-надясно и взе та се отключи :lalala: . Запалих колата и тръгнах щастлив към най-близката бензиностанция да напълна ботилката с газ, понеже преди това не можех, защото дюзата през която се пални газта ми е вътре в багажника. Паркирам аз до колонката и познайте кво стана........ Багажника пак се заклячил и неще да се отвори. :uups: Потънах в дън земя. :uups: Работника на бензиностанцията ме погледна сякаш съм я крал тази кола. Качих се отново в колата и я преместих на другата колонка(златна) с бензина :D. :bcry: Доста ми изпразни джоба.(в сравнение с газта) :mhihi:
Утре съм решил да я закарам при ключар и да я изкорми тая ключалка. :twisted:

ентусиаст
Аватар

Мнение от XaMaB » 10 Авг 2006, 10:34

Ама що не каза по-рано за газта?
Просто имаш много темпераментна кола. Иска да я караш на бензин и затова се опъва багажника :mhihi:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от Kris » 10 Авг 2006, 11:22

Аз имах подобен проблем. Машинката на централното ми се ебаваше а понеже е с централно и ключалката не беше използвана никога та тя също заяждаше. Като отидох на ключар и той ми каза: "да пирво да си поиграя с ключа пък ако не става после ще пробивам". Стана и машинката проработи, но докато си намеря мина време. Имах и същата случка само че не се отвори пред полицаи и точно когато започна "акция респект" (да видите тогава как те гледат).

Та моето решение, купих си машинка втора ръка от арабите и всичко е ОК (освен това че размазах колата :( )

Назад към E36