Антирадарите ... кои работят кои не ???

Това е главният форум за дискусия на автомобилите с марка BMW и всичко друго от автомобилния свят, свързано с тях.

Модератор: Общи модератори

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от 535 » 06 Авг 2006, 19:47

преди 5 години аиде 6 беше супер яко имах анти радар супер ефтин които хващасхе всички полицеиски радари и нямах глоби. После се почвиха много радари които не ги хващаше и го изхвърлих с шут. Оттогава не съм ползвал ама вече ми трябва щото пак ми взеха талона.

гледам че сега има радари по 300 -400 лева ... дали са ефективни някои има ли опит и кои според вас е най добрия

младши ентусиаст
Аватар

Re: Антирадарите ... кои работят кои не ???

Мнение от pantata » 06 Авг 2006, 20:02

535 написа: ..... кои според вас е най добрия
За мене всички са едни и същи и тва идва от факта че изпълняват една и съща работа да прихващат облъчващия сигнал от ушавите и да те предупредят.Та дали ше са по-скъпи по-ефтини идва от шукарийките с които вървят(дисплейче,звукова сигнализация,разстояние от което ловят...и т.н.)Та за мене най-добрия би бил този който прихванатия сигнал го препрати изкривен(познавам човек който работи над такъв проект ;) )Та всичко е в ръцете на науката

шПерко
Аватар
Кара: '90 BMW 316i
Мечтае да кара: Платноходка
Детайли за колата: Шпер 4.27 Точка! :)

Мнение от Иво » 06 Авг 2006, 20:05

Правете разлика между анти-радари и радар-детектори ;)
Изображение
Изображение

клавиатурен мунингист
Аватар
Кара: E39 520i 1997
Мечтае да кара: E36 323ti

Мнение от amd » 06 Авг 2006, 22:45

Да, защото анти-радарът заглушава радарът на пътния полицай, което е незаконно (ако на някой му пука), а радар-детекторът просто те предупреждава за приближаващ радар на пътен полицай и евентуален рушвет за превишена скорост :mhihi:
BMW only!

Любовника
Аватар
Кара: Е30 90' 320i convertible, E61 530d

Мнение от BMW lover » 06 Авг 2006, 22:54

Всичко си е легално нали 8)
Бъди такъв какъвто си - купи си BMW !!! ;)
Изображение

U.S. MARINES
Аватар
Кара: '13 BMW S1000RR, '09 Е71 4.0d
Мечтае да кара: ///M6, E31 k55 Racing Dynamics, '13-'14 BMW S1000RR

...............

Мнение от Тоо Cool » 06 Авг 2006, 23:58

А къде се продават анти-радари дето заглушават радара на смешковците???
In memory of CPL Jason Dunham,
United States Marine Corps,
who gave his life in order to keep his brothers alive.
You will never be forgotten!
10-10-81 - 07-12-2006

THAT IS NOTHING ON THIS GREEN EARTH THAT IS STRONGER THAN THE UNITED STATES MARINE CORPS,
BECAUSE THERE IS NOTHING ON THIS GREEN EARTH THAT IS STRONGER THAN A UNITED STATES MARINE!
https://www.youtube.com/watch?v=Z-y0aeXwbMc
SEMPER FI!

шПерко
Аватар
Кара: '90 BMW 316i
Мечтае да кара: Платноходка
Детайли за колата: Шпер 4.27 Точка! :)

Мнение от Иво » 07 Авг 2006, 0:13

Не може да се каже, че ги заглушават, по-скоро ги объркват :) Милко, птодават се почти навсякъде :)
Изображение
Изображение

Старши ентусиаст
Аватар
Кара: E39 520 '97, E3 2500 '69
Мечтае да кара: 5GT 535i

Re: Антирадарите ... кои работят кои не ???

Мнение от Lucky » 07 Авг 2006, 11:02

pantata написа:
535 написа: ..... кои според вас е най добрия
За мене всички са едни и същи и тва идва от факта че изпълняват една и съща работа да прихващат облъчващия сигнал от ушавите и да те предупредят.Та дали ше са по-скъпи по-ефтини идва от шукарийките с които вървят(дисплейче,звукова сигнализация,разстояние от което ловят...и т.н.)Та за мене най-добрия би бил този който прихванатия сигнал го препрати изкривен(познавам човек който работи над такъв проект ;) )Та всичко е в ръцете на науката

Записвам си един брой още от сега ако трее и капаро ще дам

Фюрера
Аватар

Мнение от sieg » 07 Авг 2006, 11:09

Анти-радарът е незаконен и представлява устройство, което заглушава сигнала на радара. Полицаят много бързо разбира за какво иде реч и те спира и се почват едни... Никак не е сложно устройството, да не говоря че има военни устройства такива, които ще заглушат не само радара, ами и абсолютно всякакъв сигнал в определен радиус. Той Милко нали разбира от военна техника, какво се прави сега? :mhihi: :mhihi: :mhihi:
Радар-детекторът е по-смислен според мен, защото полицаят не знае че имаш такова, а и да ти го намери не може да ти направи почти нищо.
По началният въпрос, в началото на 90те полицейските радари са работели на други честоти и всички подобни устройства са били настроени на тези честоти. След първия голям бум, когато(дори и аз си спомням) в почти всяка кола имаше някакво апаратче срещу радари, полицаите се изхитриха да сменят честотите. И повечето хора препсуваха антирадарите и радар-детекторите и спряха да ги ползват просто. Ефектът явно е добър. Ако сега си купуваш радар-детектор, гледай да е с максимално широка честотна лента, да не стана пак така. Доколкото знам трябва да е с поне "6 ленти" каквото и да значи това. Гледал съм Cobra и мисля че са добри. А и са законни, щом се продават навсякъде...
жена и кола не въртят ли задница, не ми ги фали...
Изображение

Старши ентусиаст
Аватар
Кара: E39 520 '97, E3 2500 '69
Мечтае да кара: 5GT 535i

Мнение от Lucky » 07 Авг 2006, 11:17

Имаше доста обширно разработена тема за антирадарите но не мога да я намеря та там се казваше че антирадарите биват два вида - jammer и scrambler като единия обърква тотално радара на фуражката и той се усеща за измамата но другия е по-интелигентен и фуражката не се усеща за номера. От тези вторите чувам некви легенди за по 1000 щатски долара парчето и то трудно. От радар детекторите върха на сладоледа е Valentine1 но мой в Бг не се намира та трябва поръчка от зад океана.

баварски фанатик
Аватар
Кара: нещо...
Мечтае да кара: McLaren F1 LM

Мнение от Dimo » 07 Авг 2006, 11:28

Май тва трябва да е темата за кояо говориш ;)
http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?t=3139
Изображение

Weißwurst-Fresser
Аватар
Кара: F40

Мнение от CheGevara » 07 Авг 2006, 12:52

ей такъв имам от 1.5 год. и съм много доволен! Whistler 1773:
Изображение
http://www.whistlergroup.com/

В БГ на няколко пъти ме спасяваше от шапкарите, но един път ме хванаха, щото не можах да намаля достатъчно (от 160 на 60 км/ч). Искам да те уведомя, че и ушатите имат очи и уши и са се научили да си завират радара между краката и само като се зададе кола го вдигат и засичат. Така просто нямаш време да намалиш скоростта .... както и при мене беше случаят.
Но иначе при постоянно засичане ги ловя от километри! :mhihi:

Гост
Аватар

Мнение от Гост » 08 Авг 2006, 18:13

Моят е Cobra - 9лентов и нямам грижи ,нито в БГ,нито навън!
В Сърбия ме "стреляха" от близо 4км и свирна и намалих,а ония тарикати бяха даже с бинокъл,та да кьорат отдалече!
Иначе номера на наще шапкари,дето те засичат в колона/ щото около БМВто са били само бараки/ е стар,но тъп!!! Радара им засича винаги най-предният обект към тях/т.е. първата кола/! В никакъв случай не може да засече твоята скорост ако си в колона! Така че ако ви спрат в такъв вариант се разправяйте и пишете в акта! Нема кой да го оспори-това е физика!!!Единствено в Германия имат с лазерно насочване на засичането,но пак трябва да не е колата в плътна колона,а и за такива наще още не са дорасли!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: M340i
Мечтае да кара: Калибра
Детайли за колата: Portimao Blue, Turbo бензин

Мнение от vicho » 08 Авг 2006, 21:31

ей ама пишете цени поне, че Уистлъра е 180$ :shock:
то лошо няма ама все пак.

аз си търся до 120-30-50 макс лв.
You said: "Time will change!" What if it changes you?

старши ентусиаст
Аватар
Кара: на 1,6 бара
Мечтае да кара: 911

Мнение от bmwdriver » 10 Авг 2006, 12:43

Понеже офтопика в темата беше около 3 страници,та реших,че явно ви е интересно
и разделих мненията в нова тема,та да си пишете на воля(или колкото Азраил ви позволи :mhihi: ).
Адреса на новата тема :arrow: http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic ... abb0888d01

От тук нататък всяко мнение не по темата ще бъде трито :!:
'91 Е36 32?i 24V- тия с детските болести и многото екстри 8)
Изображение
Driver's Racing Team
KBDremap

Следваща

Назад към Основен Форум