Събуфер за Е46
Модератор: Icco
4 мнения
• Страница 1 от 1
Събуфер за Е46
Здравейте колеги,
Бих искал да попитам/помоля за мнението ви: имам Е46седан и искам да си сложа събуфър, както знаете, багажника на Е46 е доста добре изолиран, в моя случай имам ски сак в задната седалка, който може да се махне и звука от багажника да минава през него. Въпроса ми е дали е по-добре да се сложи каса в багажника или да се вземе събуфър който се монтира под седалката, като например този:
http://www.alpine.bg/p/Products/powered ... 5/swe-1200
или е по-добре в звуково отношение да се вземе каса която да се позиционира срещу отвора за ски сака на задната седалка?
Искам хубав, плътен бас с атака, не целя голяма сила, повече търся качество на звука.
Ще бъда благодарен ако някой който има опит в озвучаването даде мнение.
Бих искал да попитам/помоля за мнението ви: имам Е46седан и искам да си сложа събуфър, както знаете, багажника на Е46 е доста добре изолиран, в моя случай имам ски сак в задната седалка, който може да се махне и звука от багажника да минава през него. Въпроса ми е дали е по-добре да се сложи каса в багажника или да се вземе събуфър който се монтира под седалката, като например този:
http://www.alpine.bg/p/Products/powered ... 5/swe-1200
или е по-добре в звуково отношение да се вземе каса която да се позиционира срещу отвора за ски сака на задната седалка?
Искам хубав, плътен бас с атака, не целя голяма сила, повече търся качество на звука.
Ще бъда благодарен ако някой който има опит в озвучаването даде мнение.
- kichuka
- младши ентусиаст
-
- Кара: e36 AC Schnitzer, e46 328i
- Мечтае да кара: e31
- Детайли за колата: малко по-различна
Re: Събуфер за Е46
Аз бих си взел суб на харман кардон специално за е46. Хем компактен хем изчислен специално за твоята кола
- freax
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 2001 BMW Е46 320Ci Convertable
- Детайли за колата: Мартеничка...
- kichuka
- младши ентусиаст
-
- Кара: e36 AC Schnitzer, e46 328i
- Мечтае да кара: e31
- Детайли за колата: малко по-различна
Re: Събуфер за Е46
Във форума до скоро се продаваше един. Дори и в момента да няма с повечко желание и търпение всичко става 

4 мнения
• Страница 1 от 1