Welcome и на мен
Модератор: Технически модератори
18 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2
- ивчо
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е34 с ... ръжда
Welcome и на мен
Привет колеги
Оф, дойде и този ден
Да се похваля и аз с "новата" семейна кола ... 1990 или 91-ра diamondshwarz М20б20
без бъкел екстра освен АБС и ел. стъкла - 2 на брой ! Мммм, и малко кожа по седалките !
По-важното за мен е, че колата пали и работи като часовник, не издава "паразитни" шумове от диф и скорости !
Ръжда не видях
Окачването също е добре !
Остава да си намеря топка на ск. лост, да измия фаровете че светят като свещи
, да изчистим отвътре, и педал ту метал
Естествено леко, да не се взривява чесновата, въпреки че и това лесно се прави !
Следва ремък и ролка, виско евентуално (ще я проследя дали сгрява, че сега е малко хладно де), масло и ф-ри !
После ще надграждаме
Аааа, ще трябва и нещо да се сложи да пее там
Та, радвам се че вече съм с "правилната" кола
Те и една сМинка

Оф, дойде и този ден

Да се похваля и аз с "новата" семейна кола ... 1990 или 91-ра diamondshwarz М20б20

По-важното за мен е, че колата пали и работи като часовник, не издава "паразитни" шумове от диф и скорости !
Ръжда не видях

Остава да си намеря топка на ск. лост, да измия фаровете че светят като свещи

Следва ремък и ролка, виско евентуално (ще я проследя дали сгрява, че сега е малко хладно де), масло и ф-ри !
После ще надграждаме

Аааа, ще трябва и нещо да се сложи да пее там

Та, радвам се че вече съм с "правилната" кола

Те и една сМинка

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
Механджията написа:е, пример, аз снощи клатих здраво мойта, сутринта с кеф станах, кафенце, после вместо обичайните 15мин до бачкането пътувах близо 25... лежерно така, кефаджийско.... а тия дет бързат, дали са ебали?
The night is dark and full of lo6o

- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
- Dirty M5 driveR
- старши ентусиаст
-
- Кара: the real 5er
- Мечтае да кара: 0:00h. at La Sarthe
Re: Welcome и на мен
Честита да ти е, колега! Май новата поговорка е "Всеки ентусиаст рано или късно си купува е34" 

- Bavarishe
- старши ентусиаст
-
- Кара: `Е34 ТДС-ъ 95
- Мечтае да кара: `Е34`E32 `E38 `E31
честито колега.Сдобил си се с един от най-истинските модели на БМВ 

ТДС - Турбо Див Селянин
- alchohol
- ентусиаст
-
- Кара: E34 524td лЕто господне '90-то
- Мечтае да кара: по път без дупки
Честито и от мен
Много да те слушка и да те радва машината. Изглежда идеално за пълнолетна. И въпреки, че не си видял ръжда, повдигни мокета отпред за да видиш какво се случва, особено ако е с рожденните си прагове.
Безаварийно
и много весели моменти с най-удобната кола на света 

Много да те слушка и да те радва машината. Изглежда идеално за пълнолетна. И въпреки, че не си видял ръжда, повдигни мокета отпред за да видиш какво се случва, особено ако е с рожденните си прагове.
Безаварийно

Дизела е кат' копейка- дрънне, бръмне и офейка

- .:BENZINO:.
- ентусиаст
-
- Кара: вана Чайка
Честито,радвам се да видя 34-ка с М20 понеже са на изчезване
Само безаварийни километри 

- chiko
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e 34 със субтитри !!!
- Мечтае да кара: e31,,,,,,,,,е38
- Детайли за колата: много замаскирани циганий,,,,,,,,,,ръжда,и ВЕСТНИЦИ ВЪВ ПРАГОВЕТЕ
Ох ,и аз си спомням радостта когато се сдобих с моята е34,тръпката и вълнението са неповторими,,,,,,,,, със здраве да си я караш,да и се радваш много,и се грижи за нея както за себе си,без компромиси,,,,,,,,УСПЕХ 

- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
Мноо лъскава бре.Емблемката отпред веднагически я смени че разваля кефа от общия вид -десетина лева е .
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
- ивчо
- старши ентусиаст
-
Това, заедно с чистачките и топката на скоростният лост си заминават само да я докарам в гаража ... 
Колкото до М20 - Аудито което карам/х също е Л-джетроник, и ме кефи колко е проста тази система ... М50 определено е по-добър мотор, но този е по-опростен
ПП имам си и шиби-дупка на покривО
Просто се чудя сам на себе си колко се подмотвах докато стигна до това да седна зад волана на БМВ .. Дано никога не повторя тази грешка отново ..
На колата и предстоят само хубави неща, тъй че сядам да чета кое и как, и евентуално ако има нещо толкова неразрешимо, ще ви тормозя
Само да питам - огледалата са ел, подгрева беше постоянен с "даването на контакт", или бъркам ?

Колкото до М20 - Аудито което карам/х също е Л-джетроник, и ме кефи колко е проста тази система ... М50 определено е по-добър мотор, но този е по-опростен

ПП имам си и шиби-дупка на покривО

Просто се чудя сам на себе си колко се подмотвах докато стигна до това да седна зад волана на БМВ .. Дано никога не повторя тази грешка отново ..

На колата и предстоят само хубави неща, тъй че сядам да чета кое и как, и евентуално ако има нещо толкова неразрешимо, ще ви тормозя

Само да питам - огледалата са ел, подгрева беше постоянен с "даването на контакт", или бъркам ?
Механджията написа:е, пример, аз снощи клатих здраво мойта, сутринта с кеф станах, кафенце, после вместо обичайните 15мин до бачкането пътувах близо 25... лежерно така, кефаджийско.... а тия дет бързат, дали са ебали?

- dan-dam
- ентусиаст
-
- Кара: 03'Е53 М62TUB44
- Мечтае да кара: Е34 540/6 touring
- Детайли за колата: Петица с много седмици
ивчо написа:Само да питам - огледалата са ел, подгрева беше постоянен с "даването на контакт", или бъркам ?
Май бачкат когато температурата е под 3 градуса

- rottweiler
- ентусиаст
-
- Кара: шлеп
работят постоянно. целта на това е дори и в топлите дни като вали да са ти 4исти и видими огледалата - безценно

- krustev
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW Е34 - Сребриста стрела
- Мечтае да кара: BMW Е34
Добре дошъл в едно голямо семейство 
Тези мигачи мислел ли си за белички!?

Тези мигачи мислел ли си за белички!?

BMW, не е марка или бранд, ТОВА Е НАЧИН НА ЖИВОТ!!!
- ивчо
- старши ентусиаст
-
Mнеееее, жълтото си и тичка много
Всъщност, ако са матирали (че от снимката не мога да разбера, а не ми се слиза
), може да и втъкнем едни бели 

Всъщност, ако са матирали (че от снимката не мога да разбера, а не ми се слиза

- Turbo_Ted
- великият шестак
-
- Кара: няколко и киселее
ивчо написа:Това, заедно с чистачките и топката на скоростният лост си заминават само да я докарам в гаража ...
ПП имам си и шиби-дупка на покривО![]()
Просто се чудя сам на себе си колко се подмотвах докато стигна до това да седна зад волана на БМВ .. Дано никога не повторя тази грешка отново ..![]()
На колата и предстоят само хубави неща, тъй че сядам да чета кое и как, и евентуално ако има нещо толкова неразрешимо, ще ви тормозя![]()
при е34 м20 електрониката е Motronic колега

честита да ти е машинката и да си я караш с кеф колега

18 мнения
• Страница 1 от 2 • 1, 2