Е46 330Д ПРОБЛЕМ.
Модератори: mitaka7, ©, Dimitroff, Гецата, Технически модератори
11 мнения
• Страница 1 от 1
- silvio
- Потребител
-
- Кара: E46 CUPE.
- Мечтае да кара: E92M3.
Е46 330Д ПРОБЛЕМ.
Колеги когато е студена колата сутрин не тръгва веднага а и трябват няколко минути.Това го прави само като е студена после няма никакав проблем.Колата е автоматик,типтроник.Нормално ли е това .Дали няма някаква заштита.
- koleto_78
- младши ентусиаст
-
- Кара: E61 530dA '04
Re: Е46 330Д ПРОБЛЕМ.
Въобще ли не иска да тръгне? Не би трябвало да е от защита.
- Maxmadness
- ентусиаст
-
- Кара: E46 320Cd. `04 Kawasaki z1000 `11
Колега дай малко по подробно,какво означава не иска да тръгне..като гледам си написал,че и трябват няколко минути въртиш и не пали,и като запали и загрее после палиш от първия път,или колата си пали просто не върви както трябва,дай малко по подробно.Правил ли си диагностика?Влиза ли в авариен режим докато е студена 

"The Lion does not need the whole world to fear him, only those nearest where he roams"
A.J DARKHOLME
A.J DARKHOLME
- silvio
- Потребител
-
Колега тръгва но след 2,3 мин като я запаля това го прави само сутрин.После няма никакав пробмем.Просто трябва да я изчакам малко да загрее.Незнам проблем ли е това или има някаква заштита.Благодаря ако знаеш от какво е и дали има някакав проблем.
- Dimitroff
- Фен на тройките
-
- Кара: Колите да палят и работят!
- Мечтае да кара: ;)
- Детайли за колата: Лачени, в добро здраве и сериозен ремап ;)
Предполагам, че колегата има предвид, като запали колата и времето навън е студено, даде не скорост - в случая DIRECT, тогава след пускане на педала на спирачката автомобилът не тръгва бавно напред. При мен това също се случва сутрин когато е студено на за няколко секунди и мисля, че е нормално, защото маслото в автоматичната скоростна кутия не е загряло до някаква работна температура. С леко подаване на газта, автомобила си тръгва и няма проблем.
Сега, ако неговата кола не тръгва 3-4 минути въобще е друга работа, но незнам каква
, но със сигурност не е нормално.
Сега, ако неговата кола не тръгва 3-4 минути въобще е друга работа, но незнам каква

До колегата с проблема при тръгване .
Аз имах същият проблем с едно ВОЛВО беше авоматик сутрин като го запаля и особено е по студено не искаше да тръгне смених маслото в кутията и се пооправи но не напълно предполагам че проблемат е в самата кутия а не е никаква защита предното ми БМВ беше 530 д типтроник не съм имал никакъв проблем но намразих автоматиците затова го продадох и си купих Е46 320д
пожелавам ти успех дано си решиш проблема
Аз имах същият проблем с едно ВОЛВО беше авоматик сутрин като го запаля и особено е по студено не искаше да тръгне смених маслото в кутията и се пооправи но не напълно предполагам че проблемат е в самата кутия а не е никаква защита предното ми БМВ беше 530 д типтроник не съм имал никакъв проблем но намразих автоматиците затова го продадох и си купих Е46 320д
пожелавам ти успех дано си решиш проблема
- silvio
- Потребител
-
blagodarq kolega kazaxa mi 4e ot mfiltara v skorostnata kutiq.ina4e masloto e dobre i e novo.
Mod: Dimitroff - Кирилицата е задължителна!
- oci
- старши ентусиаст
-
- Кара: '12 BMW F10
- Мечтае да кара: самолет
silvio написа:blagodarq kolega kazaxa mi 4e ot mfiltara v skorostnata kutiq.ina4e masloto e dobre i e novo.
Не ми се вярва да е от филтъра а и като се сменя маслото филтъра също се сменя нали казваш, че е ново.
Почти съм сигурен, че проблема ще излезе в кутията, но да не го плашим колегата.
- silvio
- Потребител
-
Благодаря колега не сам сменял маслото аз просто я водих да го видят в джемини и ми казаха че е ново.а за филтара незнам казаха ми че са го сменили и него ама знам ли.Поне така казаха за филтара че и тои е сменен но може ли да имаш доверие.
здр. колеги и моята кола е така!!!!! сутрин като я запаля и включа на дирек. тръгва след няколко секнди после вече няма проблем но само стрин го прави . Скоро ще сменям маслото и ще вида дали ще се оправи този проблем 

11 мнения
• Страница 1 от 1