ВЪПРОСИ И ОТГОВОРИ ЗА НЕЗНАЕЩИ
Модератори: GEORGIEV, ///Явор, ge_a, Технически модератори
- kokala
- младши ентусиаст
-
- Кара: 2 - BMW E30 touring
- Мечтае да кара: BMW E30 катафалка
- Детайли за колата: Детайлите са перфектни.
Re: ВЪПРОСИ И ОТГОВОРИ ЗА НЕЗНАЕЩИ
Извинявай, че ти изгубих времето за да ми кажеш, че лесно се разглобява. Вероятно ще сложа нова направо, ще видим.
Имам още един въпрос, търсих в търсачката, но нищо не намерих. Колко литра вода побира м40b18?
Имам още един въпрос, търсих в търсачката, но нищо не намерих. Колко литра вода побира м40b18?

kokala написа:Извинявай, че ти изгубих времето за да ми кажеш, че лесно се разглобява. Вероятно ще сложа нова направо, ще видим.
7
Oversteer is when the passengers are scared, understeer is when the driver is scared.
- Eмилио Димитров
- младши ентусиаст
-
бих пробвал с антифриз

- M10
- старши ентусиаст
-
- Кара: 1602, E30 pre-face, E36 coupe
- Мечтае да кара: зил 130
За пробата по-добре вода че набитата тръбичка може да изтърве 

- kokala
- младши ентусиаст
-
- Кара: 2 - BMW E30 touring
- Мечтае да кара: BMW E30 катафалка
- Детайли за колата: Детайлите са перфектни.
Големи спамъри сте... тръбичката е свалена, утре ще ходя до Дару да си взема новата и ще се сипе антифриз! Просто не знаех, че се сваля толкова лесно.
Сега се надявам да спите спокойно.
А относно връщането в Надин, дайте ми 3 бона (даже може да се съберете няколко човека и да си разделите парите) и я карайте където искате! Иначе до тогава аз си решавам какво да я правя. Двигателят си работи безупречно а и купето е идеално без гнилочи.
Надявам се след този пост, повече коментари относно мен и колата няма да има! Благодаря на хората, които ми помогнаха.
Сега се надявам да спите спокойно.

А относно връщането в Надин, дайте ми 3 бона (даже може да се съберете няколко човека и да си разделите парите) и я карайте където искате! Иначе до тогава аз си решавам какво да я правя. Двигателят си работи безупречно а и купето е идеално без гнилочи.
Надявам се след този пост, повече коментари относно мен и колата няма да има! Благодаря на хората, които ми помогнаха.

Как се маха ключалката на контактния ключ? Не може да завърти до позиция да запали. Със зор дава контакт, но до там. Не е от това зад ключалката, пробвах от там пали, следователно нещо се е чупило вътре в ключалката. Обаче не мога да разбера как да е извадя. То е цял юнит и не подлежи на разглабяне до колкото гледах. Как да е махна от кормилния прът,за да е нося на ремонт или нещо ?
- UBAH5
- ентусиаст
-
- Кара: BMW E90 320d; BMW E30 318i cabrio

When people ask you what car you drive and you say a BMW and they get all excited until they see it...
- Чанев
- младши ентусиаст
-
- Кара: ше за стария E36 Team Sofia
- Мечтае да кара: M3 E36
Здрасти колеги от скоро съм собственик на Е30 touring началото на другия месец мисля да му слагам M52B20 какъв шпер трябва да му търся и какво предавателно число бихте ме посъветвали да е?Понеже доколкото разбрах трябва шпера да е от Е36 компакт?
- ///Явор
- Летящия холандец
-
- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.
6estaka написа:Със стоманена тел бъркаш в дупчицата и завърташ леко
пак се обърка бре колега...първо завърташ и после пъхаш

С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782
- Vasko_BP
- ентусиаст
-
- Кара: 92' E30 M40 cabrio
- Мечтае да кара: E30 M3
Чанев написа:Здрасти колеги от скоро съм собственик на Е30 touring началото на другия месец мисля да му слагам M52B20 какъв шпер трябва да му търся и какво предавателно число бихте ме посъветвали да е?Понеже доколкото разбрах трябва шпера да е от Е36 компакт?
Обърка се колега!

- Maverik
- младши ентусиаст
-
- Кара: нахилен
- Мечтае да кара: Е30 кабрио
Чанев написа:Здрасти колеги от скоро съм собственик на Е30 touring началото на другия месец мисля да му слагам M52B20 какъв шпер трябва да му търся и какво предавателно число бихте ме посъветвали да е?Понеже доколкото разбрах трябва шпера да е от Е36 компакт?
Читав шпер,всичъко друго е второстепенно

- Чанев
- младши ентусиаст
-
- Кара: ше за стария E36 Team Sofia
- Мечтае да кара: M3 E36
Vasko_BP написа:Чанев написа:Здрасти колеги от скоро съм собственик на Е30 touring началото на другия месец мисля да му слагам M52B20 какъв шпер трябва да му търся и какво предавателно число бихте ме посъветвали да е?Понеже доколкото разбрах трябва шпера да е от Е36 компакт?
Обърка се колега!
Би ли ми обяснил защо въобще го писа този пост?Нито даваш някакъв отговор нито някакво предложение?
Обърка се колега??? Страхотна логика браво

- Vasko_BP
- ентусиаст
-
- Кара: 92' E30 M40 cabrio
- Мечтае да кара: E30 M3
Чанев написа:Vasko_BP написа:Чанев написа:Здрасти колеги от скоро съм собственик на Е30 touring началото на другия месец мисля да му слагам M52B20 какъв шпер трябва да му търся и какво предавателно число бихте ме посъветвали да е?Понеже доколкото разбрах трябва шпера да е от Е36 компакт?
Обърка се колега!
Би ли ми обяснил защо въобще го писа този пост?Нито даваш някакъв отговор нито някакво предложение?
Обърка се колега??? Страхотна логика бравоЯвно от други източници ще трябва да си набавя необходимата информация щото тука всички са професори
Според мен идеята за този мотор не е добра. Просто не съм привърженик на "каламата".

- SpUd3r
- FiRe WaLK WiTh Me !
-
- Кара: винаги с усмивка :)
- Детайли за колата: 316is touring - Виолетка
за евридейка пак е по-добре от м40
иначе шпер става и ако вземеш малко прасе от е34 (то се води голямото на е30), но тогава трябва да си търсиш капак за е30. За число зависи какво търсиш, аз съм със ЗФ кутия и диф 3.45. За градско и простотия е екстра, ама на дълго е не комфортно
иначе шпер става и ако вземеш малко прасе от е34 (то се води голямото на е30), но тогава трябва да си търсиш капак за е30. За число зависи какво търсиш, аз съм със ЗФ кутия и диф 3.45. За градско и простотия е екстра, ама на дълго е не комфортно

Tux0 Ca !