Коя нафта е най качествена в BG?
Модератори: Atsalov, Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
- bossorange
- младши ентусиаст
-
- Кара: x5 g05 4.0i
- Мечтае да кара: кола дет не се разваля
Re: Коя нафта е най качествена в BG?
_Maranello_ написа:martin_g60 написа:Шел трябва да е последната бензиностанция на която трябва да зареждаш.
Аз зареждам с години на ОМВ и смело мога да кажа че горивото наистина им е хубаво
:-) Като с години зареждаш на OMV, откъде знаеш как стоят нещата на SHELL? Аз пък от доооста години ползвам горивата shell v-power без проблеми. На франчайз не зареждам обаче. А за OMV не се произнасям, защото съм зареждал рядко у нас, предимно по магистралата в Сърбия. Слагал съм обикновена нафта просто защото другата, която предлагат там е по-лоша и няма избор.
Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2
Ами кажи кои са тези които не са франчайз?
- shark1986
- младши ентусиаст
-
- Кара: 320д Е46 136к.с
- Мечтае да кара: BMW F10
Аз винги съм зареждал от лукойл и преди и сега със новото ЕКТО и наистина сега двигателя е със една идея по тиха и по икономична!
- boksioraE39
- кандидат дрифтър
-
- Кара: 535d M-sport
- Мечтае да кара: Зад дъщеря си!
- Детайли за колата: My BMW does not believe in tears..
ПЕТРОЛ.

https://www.youtube.com/watch?v=scJPUQU5YOo
Има моменти благословени от всевишния,в мъки и беди дори и без насъщния,когато тихо си припяваме в непрогледен мрак,"ДЯКОНЕ СЛЕД 100-ГОДИНИ НАС НИ ИМА ПАК"!!!
СЪРЦЕ,ДУША ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
аз зареждам в ромпетрол и съм доволен,в еко съм зареждал преди това и също не съм имал проблеми.
- nikolayp
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: F31 320xD LCI
aero написа:Какво се оказва, навсякъде читава нафта
Кой знае каква разлика в поведението на колата не намирам при различните бензиностанции, като основно зареждам на петрол и еко, рядко на омв. Единствената съществена разлика усетих миналата зима, когато заредих на Лукойл на Г.М. Димитров и замръзна

Не знам вие как зареждате , но аз гледам да не ги смесвам различните горива в резервоара.Зареждам от едно място
- bg20010
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 740 li
Винаги на различни места ,но винаги от големите вериги . Малките незнайни бензинджийници с по-ниски цени винаги са ми били съмнителни ... 

Само шел или омв и само от скъпите горива. В последно време наблягам на v power diesel и ми е правило няколко пъти впечатление ,че колата върви по-добре от макс моушън. П.с. Като сипах на liqui moli някаква добавка speed diesel за 19-20 лв усетих полужителна разлика.
До скоро хвалех ЕСО обаче спирам да зареждам дизел от там .Направо е ужасно горивото напоследък поне във Варна.
Почнах да слагам V-power на Shell направо спи двигателя не се чува и набира здраво
Почнах да слагам V-power на Shell направо спи двигателя не се чува и набира здраво
- vrajdeber
- Потребител
-
- Кара: E61 530xd
- Мечтае да кара: F11 535d XDrive
Колеги, от къде да купувам добавки във Варна и кои са най-качествени?

аз слагам постоянно добавка за комън рейл на бардал и съм много доволен.
- RuM6n
- младши ентусиаст
-
- Кара: X5 3.0sd
- Мечтае да кара: по често
Ivel написа:Само шел или омв и само от скъпите горива. В последно време наблягам на v power diesel и ми е правило няколко пъти впечатление ,че колата върви по-добре от макс моушън. П.с. Като сипах на liqui moli някаква добавка speed diesel за 19-20 лв усетих полужителна разлика.
Колега напълно съгласен с теб. Вече зареждам втори резервоар с V-Power Diesel na Shell и съм доволен.
- miroleskov
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е 61 530d
аз съм нов,но ще се включа и аз...сега ги изпробвам всичките първо заредих на Петрол много зле,после Лукойл евтината същата работа,после шел в пауър колата стана бензинова(почти),после ОМВ по скъпата малко по зле от шел,сега сложих Лукойл екто и смятам,че не отстъпва на ОМВ моушън там кво беше,че даже една идея по добре .Засега ще зареждам от Лукойл екто,защото цената е добра за качеството инъче най-доброто,което съм слагал е шел впауър.Това ми е първия дизел и никога не съм предполагал,че такава видима разлика има между нафтите-смисъл чувал съм,но с бензина не съм имал никога предпочитания до като тук се е..ло мама. 

Винаги нощувай под върха,за да можеш да продължиш на горе, на сутринта.
- Kalin Kulev
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E92
- Мечтае да кара: WSBK
Не намирам съществена разлика в горивата на големите вериги бензиностанции. Никога не зареждам на малките за да не усетя такава