Питане за табло и голям борд
Модератор: Технически модератори
7 мнения
• Страница 1 от 1
- BRAIN DAMAGED
- Потребител
-
- Кара: .... НА ЗАВАРКА!
- Детайли за колата: E34 M50B20 92`
Питане за табло и голям борд
Здравейте колеги, искам да питам има ли разлика м/у старото и новото табло (става дума за километража) на е34 т.е това, което е без дисплея отдолу в средата и това със. Идеята ми е тъй като сам с е34 520и 92ра и сам с старото но искам да го сменя, ще трябва ли да правя каквито и да е интеревенции или е плъг енд плей
Другото питане е освен това искам да сложа и голям борд разбрах в последствие, че кам борда има и ръчка ииии като четох темата за смяна на малък с голям борд май видях.че за да се сложи ръчката трябва колата да има чек контрол?
Надявам се да съм обяснил разбираемо
надявам се да ми помогнете 

Надявам се да съм обяснил разбираемо

- zvetiko
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е39М54В30
- BRAIN DAMAGED
- Потребител
-
Re: Питане за табло и голям борд
zvetiko написа:Колега, по трудният начин си.
Дефинирай труден, колко труден ии какво точно имаш предвид

- DLVasilev
- младши ентусиаст
-
- Кара: E34 tds, W140 400SE
- Мечтае да кара: ГАЗ-24 Волга V8 ЗМЗ-511
- Детайли за колата: Капаци, калници, врати, брони, таван и торба с бурми и чукачки след смяна на накладки
BRAIN DAMAGED написа:zvetiko написа:Колега, по трудният начин си.
Aси взех изцяло окабеляване от 525 с всичко нужно(лостчета, табло, борда, модули, кутия с бушони, комфорт модул и всичко останало). Би трябвало като я подкарам да няма ядове с големия борд

Понеже като прочетох за тия кодинги дето постоянно изписва РРРР и ми стана лошо и пребледнях

ATR-42/72
- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
DLVasilev написа:BRAIN DAMAGED написа:zvetiko написа:Колега, по трудният начин си.
Aси взех изцяло окабеляване от 525 с всичко нужно(лостчета, табло, борда, модули, кутия с бушони, комфорт модул и всичко останало). Би трябвало като я подкарам да няма ядове с големия борд![]()
Понеже като прочетох за тия кодинги дето постоянно изписва РРРР и ми стана лошо и пребледнях
Да бе, тия кодинги - 10 мин закачам, програмирам и обратно забождам на табло/борд/касетофон каквото ми душа сака и воз курец гига

- BRAIN DAMAGED
- Потребител
-
DLVasilev написа:BRAIN DAMAGED написа:zvetiko написа:Колега, по трудният начин си.
Aси взех изцяло окабеляване от 525 с всичко нужно(лостчета, табло, борда, модули, кутия с бушони, комфорт модул и всичко останало). Би трябвало като я подкарам да няма ядове с големия борд![]()
Добре таблото не си ли взима инфо от екуто? Т.е да не трябва да се сменя цялото окабеляване

- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
7 мнения
• Страница 1 от 1