Проблем с централното
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
- bavaromobila
- кандидат ентусиаст
-
- Мечтае да кара: M3 GTS
Проблем с централното
Приятели имам един проблем с централното заключване от както съм взел колата и тази седмица съм решил да го отстраня разбира се с ваша помощ
Значи като натисна бутона за заключване на дистанционното и вратите се заключват и отключват моментално. Трябва тогава да натисна бутона за отключване и тогава пак за заключване и чак тогава се заключва. Дано сте ме разбрали какво искам да ви обясня. Проблема не е в алармата, защото наскоро я смених с нова и проблема остана. Всеки път е така - отключвам и заключвам по 2 пъти за да си заключа колата. И това допълнително пискане ми идва в повече вече...
Благодаря, надявам се да ми помогнете за пореден път

Благодаря, надявам се да ми помогнете за пореден път

- apostolakis
- Потребител
-
- Кара: BMW е90
Re: Проблем с централното
на мен ми правише така когато бяха прекъснати кабелите на багажника и той оставаше отключен.така си заключвах от втория път една седмица.пробвай да заключиш багажника с ключа и тогава с дистанционното.а може и някоя врата да неште да заключва.заключи е с дистанционното и виж кое е останало отключено.поне при мен беше така
- patkana1
- младши ентусиаст
-
- Кара: Bmw e39
- Мечтае да кара: Bmw е38
Колега имах абсолютно същия проблем и решението се оказа повече от елементарно.Свалих кората,и просто самия метал на чопчето което се затваря и отваря не стоеше право на горе а настрани,и просто огънах внимателно металното прътче към вратата,така че да стои право като сложа кората,и след това всичко си заспа.Заключваше се и т.н.Провери първо да не е от това,защото и аз се бях вкарал във големите филми да хода при алармаджии и комфортмодуладжии
,а проблема се оказа направо смешен.Дано си ме разбрал и аз какво искам да кажа 

Последна промяна patkana1 на 11 Ное 2012, 18:16, променена общо 1 път
- bavaromobila
- кандидат ентусиаст
-
- Мечтае да кара: M3 GTS
- Rad_maniak
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW е36 320 "93
- Мечтае да кара: ....M3.........
Колега аз имах същия проблем,и решението беше същото като на колегата patkana1!Успех
BMW - Be My Wife!!!
- sando_83
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: К'вот му падне
- Мечтае да кара: Е36 M3
Колега 90% съм сигурен че проблема ти е неправилно свързана аларма или по точно закл.импулс прегледай много повтарям МНОГО внимтелно темата на колегата metodi80 viewtopic.php?f=8&t=243155
и ще разбереш за какво иде реч ПОЗДРАВИ 

Мнението е като гъза всеки го има но никой не го показва
6 мнения
• Страница 1 от 1