Коментари за 525тдс 97г Автомат.
Модератори: Ilko Ivanov, mad_presley, Технически модератори
11 мнения
• Страница 1 от 1
Коментари за 525тдс 97г Автомат.
Търся колеги с 525тдс 97г Автомат.
Нямам познат с такъв модел, за да сравня работата на двигателя.
Имам чувството, че е малко по-шумна от необходимото над 2000 обр.
Смених вискоса защото фиукаше.
Сега се чудя на къде да поема.
Иначе тук може да пишем и общи неща за модела, така или иначе подобна тема отсъства из форума, а колата си е специфична.
Нямам познат с такъв модел, за да сравня работата на двигателя.
Имам чувството, че е малко по-шумна от необходимото над 2000 обр.
Смених вискоса защото фиукаше.
Сега се чудя на къде да поема.
Иначе тук може да пишем и общи неща за модела, така или иначе подобна тема отсъства из форума, а колата си е специфична.

Последна промяна slav_j на 10 Ное 2012, 18:00, променена общо 1 път
- Angel152
- Потребител
-
- Кара: Найка :)
- Мечтае да кара: е38 740i, A8 D3
Re: Търся колега с 525тдс 97г Автомат.
И мойта е такава и също е шумна ...
- ozBMW
- младши ентусиаст
-
- Кара: ше Е36 Cupe
- Мечтае да кара: М5 Комби
Аз имам такава,ама не знам твойта колко е шумна че да ти кажа дали мойта е по тиха
И за каква шумност става въпрос?

Ха колко е шумна, толкова че да ми прави впечатление:)
Имам две други коли, с ръчни скорости от съвсем различни класове, но честно да кажа имам чувството че вървят с по-голяма лекота. А колата не харчи повече, да кажеш че се мъчи нещо, де да знам мисля, че кола която е струвала една каруца пари няма как да е измислена така да фучи. Може пък да се бъркам, за това търся и други мнения.
Имам две други коли, с ръчни скорости от съвсем различни класове, но честно да кажа имам чувството че вървят с по-голяма лекота. А колата не харчи повече, да кажеш че се мъчи нещо, де да знам мисля, че кола която е струвала една каруца пари няма как да е измислена така да фучи. Може пък да се бъркам, за това търся и други мнения.
- boksioraE39
- кандидат дрифтър
-
- Кара: 535d M-sport
- Мечтае да кара: Зад дъщеря си!
- Детайли за колата: My BMW does not believe in tears..
Виж си генерацията и турбо пътищата,възможно е да имаш разтегнати вериги и от там да е шумна.. Така зададен въпрос не очаквай много отговори... За вървежа ГНПто.. 

https://www.youtube.com/watch?v=scJPUQU5YOo
Има моменти благословени от всевишния,в мъки и беди дори и без насъщния,когато тихо си припяваме в непрогледен мрак,"ДЯКОНЕ СЛЕД 100-ГОДИНИ НАС НИ ИМА ПАК"!!!
СЪРЦЕ,ДУША ЗА ЛЕВСКИ СОФИЯ!
Благодаря,
Честно казано не чакам конкретни отговори, просто искам да коментирам с колеги с подобни автомобили някои неща, които касаят този модел, доста малко има писано за него, а 525тдс Автоматик, явно се различава от ръчния си събрат и има собствени специфики.
Иначе благодаря за идеите.
До колкото за проблемите на колата ми, аз дори не съм сигурен че присъстват.
Генерацията не е, тя си е перфектна.
И аз си мисля за вериги, но следващия въпрос е: Къде няма да се учат върху колата?
Изобщо винаги съм търсел някой майстор с аналитичен ум, а не такъв който да ме гледа като едни 200-300 лв.(има и по-лоши 600-700) и да прави експерименти, които да приключват с високо вдигнати рамене.
Ако имаше такъв, мисля че нямаше да се стигне и до темата ми
Честно казано не чакам конкретни отговори, просто искам да коментирам с колеги с подобни автомобили някои неща, които касаят този модел, доста малко има писано за него, а 525тдс Автоматик, явно се различава от ръчния си събрат и има собствени специфики.
Иначе благодаря за идеите.
До колкото за проблемите на колата ми, аз дори не съм сигурен че присъстват.
Генерацията не е, тя си е перфектна.
И аз си мисля за вериги, но следващия въпрос е: Къде няма да се учат върху колата?
Изобщо винаги съм търсел някой майстор с аналитичен ум, а не такъв който да ме гледа като едни 200-300 лв.(има и по-лоши 600-700) и да прави експерименти, които да приключват с високо вдигнати рамене.
Ако имаше такъв, мисля че нямаше да се стигне и до темата ми

Много точно си го описал че все едно се мъчи да върви , а не както подобава на шумността ( най-общо казано). Автоматиците се държат по тоз странен начин особено за човек който за пръв път се качва от ръчка. Нормално е да чуваш леко бучене дори при ускорение и да имаш чувството че не върви "уж" , но това си е специфика на автомата мисля че ще свикнеш . За твое успокоение свържи се с някой колега да пробваш и неговата кола и да прецениш горе долу еднакво ле се държат и шумят , но пак казвам специфично е като общ шум още повече че не заглъхва при превключване на по-горна предавка и е различно усещането от ръчка. Друго което аз направих махни кората под волана ( над педалите ) и погледни посока мотора има понякога незатворени технологични отвори или такива за преминаване на кабели и др. откъдето усещането за шум от мотора е много голямо и ги запуши с някаква изолация . При мен имаше два такива и все едно двигателя ми беше в краката така бучеше след запушване притъпи звука и стана една идея по-тиха. Успех.
Аха да това е идея и съм си го мислил.
Това с махането на тази кора, за която говориш това мокета зад педалите ли е или пластмасите около волана, лесни ли става и има ли някаква специфика?
Въпроса за добър майстор остава на дневен ред.
Това с махането на тази кора, за която говориш това мокета зад педалите ли е или пластмасите около волана, лесни ли става и има ли някаква специфика?
Въпроса за добър майстор остава на дневен ред.

- deyan-enchev
- старши ентусиаст
-
- Кара: малки котета на задната седалка
- Мечтае да кара: по-леко
- Детайли за колата: Черна скрап
Re: Коментари за 525тдс 97г Автомат.
В коя част на България се търси майстора?
Understeer is when you hit the wall with the front of the car. Oversteer is when you hit the wall with the rear of the car. Horsepower is how fast you hit the wall. Torque is how far you take the wall with you. Spoilers and bodykits are how much of a mess you leave on the wall. Rollcages and windownets are how much of the wall you take with you.
- ///Явор
- Летящия холандец
-
- Кара: M3E30х2,M3E36х2,M3E92,M5E39х2 и др.
Re: Коментари за 525тдс 97г Автомат.
бягай далече

С ЧАТ НА Л.С. НЕ МИ СЕ ЗАНИМАВА Работно време 10:00-18:00 тел:0887616782
11 мнения
• Страница 1 от 1