Проблем имобилайзер
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
- 316compact
- Потребител
-
Проблем имобилайзер
Добър ден,искам да питам за съвет как да изолирам EWS II модул... проблема е че колата забрави изведнъж и 2та ключа и сега няма палене.Като дам на късо зеления и кафявия кабел стартера върти обаче пак нищо ...колата е 316 компакт 96г.
- _Gec
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e36 318is, e30 328is
- Мечтае да кара: разумно
Re: Проблем имобилайзер
Няма как да стане според мен. чувал съм да махат на дизел имобилайзера, но не и на бензинките. Ще се наложи да си извадиш ключ. Отиваш при ключар и се доразбираш със него...
P.S стартера ти върти щото му подаваш директно, обаче на дюзите и на свещите няма никой
P.S стартера ти върти щото му подаваш директно, обаче на дюзите и на свещите няма никой
BMW MMM.... Power
- j_enev
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e 36
EWS може да се махне само софтуерно.Ти сигурен ли си ,че точно в него е приблема .От къде си някой колега може да те насочи при точния човек.
- 316compact
- Потребител
-
От Монтана съм,и да сигурен съм че проблема е в имобилайзера.Ако знете някой които се занимава с премахването,моля да ми го препоръчате.
- vld
- Старши ентусиаст
-
- Кара: F11 535d, E84 2.3d
Лъчо от форума може да ти го изолира, но според мен е по-добре да се синхронизират ключовете, хем е по-евтино хем имобилайзера си е полезен по някога.

- Rad_maniak
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW е36 320 "93
- Мечтае да кара: ....M3.........
Колега аз имах проблем с алармата и имобилайзера не работеше също и нямаше палене и един приятел дойде и изолира имобилайзера като даде на късо + и - на буксата която е за него и нямам ядове още си карам така.Дано съм бил полезен
BMW - Be My Wife!!!
6 мнения
• Страница 1 от 1