сбирки във Варна

Тук се дискутират срещите.

Модератори: mitaka7, Общи модератори

Е53 Фанатик
Аватар
Кара: xDrive

Мнение от BMW-X5 » 31 Юли 2006, 20:01

korado написа:предлагам да сменим мястото за сбирки :bchug:

Да и да е достъпно за хората без коли... :roll:

korado написа:
BMW-X5 написа:Аз предлагам да правим по още една сбирка п римерно и в Четвъртък :?: :!: Какво ще кажете ?

може дори всеки ден за нас няма грижи :P

Аз мога всички останали дни без Сряда и Събота...

Музикално деформиран
Аватар
Кара: 330ci

Мнение от Icco » 31 Юли 2006, 22:20

ами като гледам ние с Корадо редовно си правим Брифинг :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: после Дрифтинг :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: и после сменяме петата на двигателя дето седи над тампона щото мнооого Power много нещо отгоре на това даже губим басове ама като ви няма по сбирките ме карате да пиша тука като побъркан :mhihi: абе по цял ден голям смях пада ко да ви кажа купона си е нон стоп :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Потребител
Аватар

Мнение от evgenito » 02 Авг 2006, 11:50

Слушайте ко всеки ден да има срещи да се събираме да се забавляваме да сучим бараките, Казвайте КЪДЕ И КОГА !!!

Музикално деформиран
Аватар

Мнение от Icco » 02 Авг 2006, 14:26

дай някакав телефон и като ходим ще ти звъним да се кефим заедно :)

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: Е30

Мнение от korado » 02 Авг 2006, 18:52

Icco® написа:дай някакав телефон и като ходим ще ти звъним да се кефим заедно :)

и на мен звънкаите * голям фен съм ви :driving:

Музикално деформиран
Аватар

Мнение от Icco » 02 Авг 2006, 18:54

korado написа:
Icco® написа:дай някакав телефон и като ходим ще ти звъним да се кефим заедно :)

Ти си N1 нали знаеш

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от korado » 02 Авг 2006, 19:38

Icco® написа:
korado написа:

Ти си N1 нали знаеш

:nono: :nono: :nono: :nono: :nono:

Сватбаря
Аватар
Кара: Opel Zafira А OPC

Мнение от Penchev » 03 Авг 2006, 0:12

Ееех май ще се видим на ваша територия към края на месеца :D
Надявам се да се съберем повечко хора та де се видим а после да :driving: някъде :twisted:

Всъщност,къде около Варна има отсечка с поне средна трудност,завои и прочие прекрасни неща :?: Аз честно казано се сещам как всеки път ,като се прибирам към Слънчев Бряг се опитавам да прелетя пътя :mhihi: :mhihi: Готин е ,но не е толкова интересно ...

Георги Пенчев
Изображение

Аватар
Кара: Кенеф от Инголщат

Мнение от ms » 03 Авг 2006, 12:45

Penchev написа:....Всъщност,къде около Варна има отсечка с поне средна трудност,завои и прочие прекрасни неща :?: Аз честно казано се сещам как всеки път ,като се прибирам към Слънчев Бряг се опитавам да прелетя пътя :mhihi: :mhihi: Готин е ,но не е толкова интересно ...

Георги Пенчев

Верно се опитваш да го прелетиш :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Жоре не е като да няма отсечки- на първо четене се сещам за Аладжа-та :arrow: навремето рали правиха там хората, а и ако не греша асфалта е добър и с малко дупки... Но нека някой който обикаля с кола повeче от мен да каже- аз съм пешак :bcry:
Изображение
Изображение

Музикално деформиран
Аватар

Мнение от Icco » 03 Авг 2006, 14:06

ms написа:Жоре не е като да няма отсечки- на първо четене се сещам за Аладжа-та :arrow: навремето рали правиха там хората, а и ако не греша асфалта е добър и с малко дупки... Но нека някой който обикаля с кола повeче от мен да каже- аз съм пешак :bcry:

Напълно си прав няма никакви дупки асвалта е нов хубав и навремето беше част от трасето на рали Златни обаче нали шопите си го взеха да си го направят рали Боровец сега ни останаха само трасетата :)

Вече кара БМВ
Вече кара БМВ
Аватар
Кара: Миксер. BMW i4 M50

Мнение от Един » 03 Авг 2006, 14:17

Icco® написа:
Напълно си прав няма никакви дупки асвалта е нов хубав и навремето беше част от трасето на рали Златни обаче нали шопите си го взеха да си го направят рали Боровец сега ни останаха само трасетата :)

А Гумения завой Rullz!!! Между другото може да се видим тая и другата събота и да изконсумираме някакво количество бира. Ако смените мястото на срещите да казвате, иначе ще глобявам бири!!!
Преди да монтирате нещо "спортно" на автомобила си, поинтересувайте се поне за какъв спорт е.

младши ентусиаст
Аватар
Кара: Е34 520i Vanos и Е60 525i
Мечтае да кара: F10

Мнение от Runner » 04 Авг 2006, 19:28

Колеги, нека да се съберем колкото можем повече тази събота, че идват ентусиасти от Плевен.Викам да седнем, да пийнем и после малко :driving: Варна Стайл :mhihi: Нещо като изпращането на Явор ;) Тъй че пазете гумите, точете шперовете и в събота да стане веселото :mhihi: ;)

П.С. Жоре, непременно се обади да се видим като идваш насам, както и останалите :)

Музикално деформиран
Аватар

Мнение от Icco » 04 Авг 2006, 19:35

Шпера е супер само дето не ми остава време от работа последните няколко дена да го ползвам по предназначение Краси сигурно се сърди вече че не ходим да дрифтим ама работа ко да се прави :(

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от BraZeN » 04 Авг 2006, 20:40

Еми Ицо аз от толкова време не съм излизал с вас че дори не знаех че вече си успял да сложиш шпера. Бах му майката тъй не е честно . Тоя път обаче май най - после 6е мога да дойда в събота , т.е. утре вечер де та казвайте от сега уговорките да съм готов .

кандидат ентусиаст
Аватар

Мнение от korado » 05 Авг 2006, 12:28

Icco® написа:Шпера е супер само дето не ми остава време от работа последните няколко дена да го ползвам по предназначение Краси сигурно се сърди вече че не ходим да дрифтим ама работа ко да се прави :(

какво е дрифт :roll: че за к`во служи тоз шпер :?:

ПредишнаСледваща

Назад към Събори/Мероприятия