Почукване от педала за спирачките
Модератори: vld, bum_bum, ///Leonix, Технически модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
Почукване от педала за спирачките
Става въпрос за следното чук-чукчук и така си е като някакъв код или подсказва нещо... има датчик за накладките ама ще ги погледна макар, че не са за смяна
някой ако е имал подобно почукване на педала все едно някой е легнал под него и го почуква ритмично с нещо
НЕ СЪМ НА ПАРНО
и е от време на време, автомат съмм, ако е от значение 

- Dirty M5 driveR
- старши ентусиаст
-
- Кара: the real 5er
- Мечтае да кара: 0:00h. at La Sarthe
Re: Почукване от педала за спирачките
Това като спираш нормално ли се получава? Да не е да се включва АБС-а по някаква причина и да рита? Трябва да се видят датчиците му, на диагностика доколкото знам излизат.
- emes691
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: М-43Б-18,318i
b2d написа:Става въпрос за следното чук-чукчук и така си е като някакъв код или подсказва нещо... има датчик за накладките ама ще ги погледна макар, че не са за смянанякой ако е имал подобно почукване на педала все едно някой е легнал под него и го почуква ритмично с нещо
НЕ СЪМ НА ПАРНО
и е от време на време, автомат съмм, ако е от значение
Това е от електромагнитния клапан за парното,сложи си ръката на него и ще разбереш.Няма значение че не си на парно,той пак работи,чукни го с нещо, ако не се оправи смяна или чистене на същия.....
- mgate
- младши ентусиаст
-
- Кара: 318тдс комби
А къде се намира този ел.магнит на парното ( клапите ) и какво представлява и ако е за смяна примерно лесно ли се сменя и колко парички е, ако някой го е сменял, възможно е от него да е това, че лятото на климатик ми духаше само като е напред (посоката) а на доло или на челното стъкло няма значение дали е на топло или студено или е на климатик ( така, че може би сте прави ) сега остава само някой да каже къде се намира, какво представлява и лесно ли се сменя + цена 

- Rambolet
- Потребител
-
- Кара: 316 M43 E36
- Мечтае да кара: хиляди хора да изтръпват :)
Ето така изглеждат (когато са 2, има и с един, когато е без климатик), до тях е сервото, виждат се, че се и чуват
(и при мен от доста време), като проблема си идва от износване на гумените уплътнения/буфери вътре, които май само от чужбина (не много вероятно) може да си поръча човек, най-добре си е новото в случая, (в Дару до тази дата са около 314 за без климатик (1 клапан) и 442 за двоен (с клима), номер на частта като за М43B16: 64118375443/64118375792, на старо не се знае колко би издържала цялата работа, дори и в запазен вид)

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
6 мнения
• Страница 1 от 1