бас 15'сони в седан
Модератор: Icco
4 мнения
• Страница 1 от 1
- ///Micev_87
-
-
- Кара: 318ис м42 94г
- Мечтае да кара: e46 m3
- Детайли за колата: всичко по много
бас 15'сони в седан
та въпросния говорител,го взех от колегата iamatuning и ми направи кутия за него за което сам му благодарен
свири доста добре мн мек и готин бас но го захранвам сас блаупункт 4 канала тои ми каза 4е захранва 30%само та въпроса ми,е какав усилвател да се вземе и дали мойе наистина да свири този говорител
ето и малко снимки

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.

- stony1
- старши ентусиаст
-
- Кара: E38 750iL, 740i, 728i, E39 523i
- Мечтае да кара: Е31 и BMW 507
- Детайли за колата: E36 Limousine limited edition designed by Stony Style Corporation (SS Co). For more details follow the link: http://bmwpower-bg.net/forums/viewtopic ... 8&t=179527
Re: бас 15'сони в седан
Колега ти не си написал какви са характеристиките на този говорител, как да ти се помогне
Питай колегата iamatuning, от когото си го взел, какъв усилвател ще ти препоръча. Щом той ти е правил кутията, значи е запознат с параметрите на говоритела.

Питай колегата iamatuning, от когото си го взел, какъв усилвател ще ти препоръча. Щом той ти е правил кутията, значи е запознат с параметрите на говоритела.
Българския вариант:
1. Изваждаме предпазителя;
2. Подменяме го с чисто нов, който сме купили минути преди манипулацията;
3. Тестваме дали всичко работи;
4. Ако всичко работи, значи е били изгорял старият предпазител;
5. Ако системата пак не работи, започваме да псуваме и да пускаме теми във форума;
6. Колеги от форума дават съвети, а ние все повече и повече питаме;
7. Изминава една седмица и проблемът все още не е решен;
8. Случайно срещаме познат, който има някаква представа от "тоци" и той ни помага;
9. Пишем във форума (в повечето случаи нищо не пишем), че проблемът е решен с помощта на приятел;
10. Това се повтаря при всеки проблем, възникнал по колата.
1. Изваждаме предпазителя;
2. Подменяме го с чисто нов, който сме купили минути преди манипулацията;
3. Тестваме дали всичко работи;
4. Ако всичко работи, значи е били изгорял старият предпазител;
5. Ако системата пак не работи, започваме да псуваме и да пускаме теми във форума;
6. Колеги от форума дават съвети, а ние все повече и повече питаме;
7. Изминава една седмица и проблемът все още не е решен;
8. Случайно срещаме познат, който има някаква представа от "тоци" и той ни помага;
9. Пишем във форума (в повечето случаи нищо не пишем), че проблемът е решен с помощта на приятел;
10. Това се повтаря при всеки проблем, възникнал по колата.
- bmw318is4
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: ше Е36
- Мечтае да кара: E38 Alpina B12
като знам сонитата какви са дървета са , еднонамотков е говорителя , 450 вата на 4 ома , то цялата серия им е такава
4 канален усилвател наистина не го захранва и не ти върши работа защото ти ползваш максимум 2 от 4-те канала
Трябва ти моноблок (едноканален усилвател) като този но по-мощен http://usilvateli.com/ad/view/Alpine-MRD-M500-1299
и респективно по скъп защото усилвателите които изкарват по 450 вата на 4 ома не са евтини
Всеки гледа говорителят да е по голям като размер а аз като чух една 10" DLS какво прави в кутия от плексиглас (бандпас) се фанах за главата и поисках да си изхвърля 12" ката 
4 канален усилвател наистина не го захранва и не ти върши работа защото ти ползваш максимум 2 от 4-те канала
Трябва ти моноблок (едноканален усилвател) като този но по-мощен http://usilvateli.com/ad/view/Alpine-MRD-M500-1299
и респективно по скъп защото усилвателите които изкарват по 450 вата на 4 ома не са евтини

- ssound
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e46 compact320тd/e30 318is
- Мечтае да кара: е30 m62b48is
колегите от сони са се опитали да направят кар аудио бас и са успели ама донякъде.
намотката на тоя модел е с плосък проводник,има добра трептяща и магнитна система.
мембраната и гънката му са адски тежки и тромави и оттам идва бозавото свирене на тоя бас както и ниската му опорна чувствителност.
вземи си стъпало нещо от рода 350-400вата на 4ома за да компенсираш изолирания багажник на седана и ниската чувствителност.
и друго,на тоя бас му трябва малка,затворена кутия.
не знам Яската колко литра я е пуснал.
50л. макс
намотката на тоя модел е с плосък проводник,има добра трептяща и магнитна система.
мембраната и гънката му са адски тежки и тромави и оттам идва бозавото свирене на тоя бас както и ниската му опорна чувствителност.
вземи си стъпало нещо от рода 350-400вата на 4ома за да компенсираш изолирания багажник на седана и ниската чувствителност.
и друго,на тоя бас му трябва малка,затворена кутия.
не знам Яската колко литра я е пуснал.
50л. макс
4 мнения
• Страница 1 от 1